Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Louie D

újonc

válasz secretgarden #36 üzenetére

Örülök a megerősítésednek :R Régebben az ilyen feature phone-os, meg a kezdeteket követő androidos időkben mindig ki voltam azon, hogy ezeket telerakták full felesleges baromságokkal, amiket a kutya sem használ (amint az újdonság ereje elillant, pl. suhintásokkal meg legyintésekkel elkattintható kamerafotók, meg a készülékház megszorítására reagáló különféle flikkflakkok), és az emberek repültek rá, mint légy a szarra, több ezer, vagy akár több tízezer forintot sem sajnálva pluszba az ilyen majomságokat felvonultató telefonokért... Miközben ugyanezek a telefonok nemritkán gyengébbek voltak a különös trükköket nem tudó társaiknál pl. akkuban, vagy akár kijelzőben, hangban, stb. A nagy telefon, meg hát... Egy darabig nagyon tetszett, hogy a kijelzők egyre nagyobbak és nagyobbak lettek. Aztán egy ponton túl azt kezdtem érezni, hogy számomra kellemetlen mondjuk egy 6,7"-os, vagy annál nagyobb kijelzőjű telefont használni, hordozni... pedig nagy végteagokkal én is el vagyok látva, mégis nálam a sweet spot a 6,1"-os, vagy a legfeljebb 6,3"-os kijelzőméret lett.

Új hozzászólás Aktív témák