- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louie D
újonc
Pontosan, én is ezt (is) szerettem volna érzékeltetni
Hogy gyakorlatilag szinte bármilyen közép- felsőpolcos Snapdragon kulára vágja azt a szart, plusz ja: a prémium árat akkor is fizetjük, ha azt a kitaposott kozákcsizmát hajítják bele a "prémium" telefonjaikba (írom mindezt egy S25-ről, ami szerintem egy baró eszköz, pont Snapdragon procival benne... Ami miatt részben vettem is). De előtte jön a jó kis bullshit, hogy ez a exynos jobb lesz ám, mint bármi a piacon a felső szegmensben
Samsung S szériát használok már egy ideje, de kösz, nem: az agyamat meg a józan eszemet nem pazarlom a kasszánál (legfeljebb a stexemet, de az már más tészta). A márkahűségem meg kb. addig szokott tartani, míg ki nem basznak velem valami ilyen görcsös lehúzásszagú baromsággal, vagy valami tényleg nettó gagyisággal (pl. a Xia így esett ki anno a rühes virtuális távolságérzékelő szenzoruk miatt, ami folyton a képemre kapcsolta a kijelzőt). Amint váltásra kerülne a sor és az akkori Galaxy S - akárhanyas szériában meglátom azt a szart, vagy valami más arcátlan ökörséget, hát akkor abban az évben majd nem Samsungot fogok venni 400k-ért, hanem valami olyan gyártmányt, ami tartalmaz majd számomra értelmezhető hardver - funkció - terméktámogatàs kombinációt. Rühellem a fanboyságot, még én fizetek tudtommal a szarokért, és ha hülyének akarnak nézni, legfeljebb nem náluk veszek telefont. Hála az égnek nem telefonnyomkodásból élek (nem lenézésképpen írom, csak pl. engem tényleg nem köt semelyik ökoszisztéma, nincs kedvenc UI-m, stb.), nekem mindegy mit használok amíg az számomra jól néz ki, a műszaki igényeimet kiszolgálja, elég gyors és sokáig élvez szoftveres támogatást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Apple iPhone Air 256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Kártyafüggetlen Zöld Színben 6 Hónap Jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest