- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louie D
újonc
A Xiaomi 14 Ultra szerintem tagadhatatlanul a mai napig az egyik legimpozánsabb készülék amit pénzért csak kapni lehet
Nekem szerencsém van, mert még a fotózásbeli képességekre sem vagyok túlzottan háklis. Nekem többnyire a jó kép, jó hang, jó üzemidő és a stabil vétel, meg persze a lehető legproblémamentesebb szoftver tengelyen mozog az igényem, ennek az öt jellemzőnek, és persze az árnak a függvénye, hogy éppen mi mellett döntök. Apple szerintem jó példa, megrögzött Android-userként én egyébként azt mondom, hogy megvan a maguk érdeme, műszaki és szoftveres csodákat tesznek le az asztalra általában, úgy gondolom. Plusz gusztusos az egész tálalás, hogy az ökoszisztémájukról már ne is beszéljünk, emberek sokan mondják hogy frankó, nincs tapasztalatom, ami azt mondatná velem, hogy ne így lenne. Próbáltam én is őket régebben, nem tudtam megbarákozni velük... Valószínűleg az én személyes szokásaim és logikám miatt. Lehet, egy napon még visszanézek feléjük. Azért most már a kijelző frissítés és a (számomra) nem túlzottan kielégítő üzemidő (régebbi almák esetében) problémáját már megoldották szuperül. Az erőltetést én sem szeretem, pláne az ilyen Almás-hittérítős sznobokat nem nagyon szívlelem. Mindig próbálom én is megérteni mások választását, de akárhogyis: a kulcs mindig az szerintem, hogy az illetőnek végső soron MIRE KELL az a telefon? Ezt pedig mindenki csakis maga tudja és véleményem szerint ezt tiszteletben kell tartani... Persze véleményem nekem is van azért
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest