- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louie D
újonc
Most pontosan nem néztem meg a spec sheetet, fejben meg már egy ideje nem tartom ezeket, de nekem jónak tűnik a 18-as széria körüli váltás. Kolesz az jungle af
Én nem voltam kolis, de az egyetem alatt voltak elég messziről származó kollégáim, akik viszont igen. Egy csomót csöveztem a karon meg a koliban náluk, csak úgy
Viszont akkoriban éppen olyan anyagi és egyéb helyzetekben voltam, hogy az Xperia SP amim akkor volt, nem cserélődött le egyhamar
Viszont kb. 1999 óta mindig volt asztali PC-m, így a szórakozás részét inkább azzal oldottam meg, a fotóimat meg a zenéimet is azon tartottam (nagy bolond mp3 fájlok
) Nyilván teljesen más idők voltak, egy rakat dolgot offline lehetett csak csinálni, például a game-k is offline terjedtek kezdetben, aztán ahogyan az internet teret nyert a háztartásokban, jött a warez és a letöltögetések, mindenféle rippelt szarokkal játszottunk a rippelt windowsainkon (legalábbis az olyan prolik mint én, biztosan)
Természetesen ez nem hiszem, hogy teljesen általános eljárás volt... De ahogyan/amennyiből a családom élt akkoriban, ez jött ki éppenhogy.
Az első mobilomat 18 évesen, az érettségi előtt kaptam 2002-ben, nyilván még ekkor nem igazán voltak igényeim... Egy picike, de igen ronda Alcatel voltTehát a kérdésedre megpróbálok rövidebben reagálni: régebben mindenre volt valami külön eszköz a háztartásban, ezért jó darabig nem is született meg a koncepció a fejemben, hogy egy eszközben gondolkozzak, ami mindenre jó. Még akkor sem, amikor ahogyan Te is írtad: egy izmosabb mobil egy számítógép teljesítményével is vetekedhet manapság akár. Később már nekem is lett zsém is, meg igényem is, hogy valami izmosabb eszközöket pörgessek, de lényegében teljes konzervatimizmusban szenvedek a mobilok kapcsán, szinte csak alap dolgokra használom őket: telefonálás, üzenetek, tartalomfogyasztás, navigálás, meg egy-két app a mindennapokra, de kábé ennyi. Van viszont egy jól felpaprikázott rohadék PC-m, amit egyszerű halandó létemre egész jól kimaxoltam. Illetve nem is lennék igazi magyar, ha nem lenne legalább egy valamim hitelre (valaha mindenem arra volt, közel húsz évembe került kimászni a szarból), ez pedig egy nagy dagadt gaming laptop. 🤣 Jól fog vele járni, aki a Telekomos részlet lejárta után a HA-n majd megveszi tőlem, kb 8-szor volt bekapcsolva
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EAFC 26
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest