- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazzi023
csendes újonc
Hát teljesen megértem, két külön világban nőttünk fel!
Édesapámra hajaznak a szavaid, amit teljesen megértek, pl ha tehetném én sem telefonon szerkesztenék!
Ezért csinálom a telefonos bizniszt, hátha egy laptopot össze tudnék dobni mondjuk egy RTX 4060-al
Ami azt illeti, engem a számítástechnika másodikos koromban ért el igazán, amikor kaptam egy laptopot crackelt Windows 7-el, amit a nagyapám rakott rá! Arra pont elég volt hogy YouTubeozzak vagy a böngészőben játsszak. Ugyanettől a nagyapámtól kaptam egy PC-t hatodikban egy GTX 650 Ti volt benne meg egy I5-4690K 16GB DDR3-ezt a gépet rádiózásra használta, a Tordas rádiót és a Tilos Rádiót szerkesztette vele. Ezt azóta már fejlesztettem, de a gépház emlékként ugyanaz; de mostmár egy Ryzen 5 3600, RTX 2080, és 32 GB DDR4 RAM van benne
Amúgy tökre érdekel ez a 2000-es évek elejei internet és számítástechnika világa, kíváncsi vagyok milyen lehetett anno 🤔 -
Lazzi023
csendes újonc
Először is köszi, szerintem is egy bika készülék ez a 14 Ultra!
A többivel is teljes mértékben egyetértek, megértem ha valaki egy egyszerűen kezelhető, kényelmes és egyszerű de jó dizájn mellett dönt, és Apple-t vesz, habár eddig a pontig nem láttam nagyobb értelmét, mert a Samsung S széria (persze Snapdragonnal szerelve) szinte mindig jobb volt nála.
Egy kicsir nevetségesnek találtam a 60Hz-et egy zászlóshajó telefonon. Én személyesen mint említettem fotózok, videózok, és szerkesztek a telefonom, és nagy gépigényű játékokkal játszom!
Ugyebár ez azért is kellett mert kollégista vagyok, és kellett egy telefon ami minden igényemet kielégíti és emellett egy laptoppal felér a teljesítménye. A Xiaomi 18-as szériánál fogok váltani szerintem, addig ez simán kibírja! Neked voltak ilyen feltételeid amikor telefont választottál? -
Lazzi023
csendes újonc
Amúgy szinte teljesen egyetértek! Nekem vannak preferációim, pl a nagy zoom, 8K videó, sok RAM, ezért döntöttem egy Xiaomi 14 Ultra mellett. 2-3 hónapja van meg, és marha jó! Én személyesen fotózásra vettem, erre is használom. Emellett próbálok telefonokat adni-venni, de még nem megy valami jól.
Kedvenc telefon márkám van, de nem vagyok egy fanboy. Minden telefon érdekel engem, és rühellem ha azzal támad meg valaki hogy jobb az iPhone 13-ja mint a Xiaomi-m
Tehát hogy ember, az ilyen szintű fanboyságot ki nem állom, sőt én sem erőltetem rá másra a véleményem, teljesen megértem ki miért vesz olyan telefont mint amilyet szeretne. -
Lazzi023
csendes újonc
Teljesen érthető az indoklásod, nekem is ezelőtt a Snapdragon vált be jobban. Még a budget szériákban is jobb volt mint egy egy évvel idősebb zászlóshajó Exynos. Itt most arról beszélek hogy a Snapdragon 780G-m lehet kevesebb pontot ért el mint az Exynos 990 egy benchmarkon, de zökkenőmentesebb volt a telefon használata. Mostanra már Snapdragon 8 gen 3-at használok 16GB RAM-mal, egy álom. Amúgy meg bassza meg a Samsung hogy európába a fos Exynos érkezik, ha zászlóshajó árat fizetek, akkor azért elvárás hogy olyan minőségű felszereltséggel érkezzen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A sorkatonasággal annyir tudok asszociálni hogy honvéd kadét vagyok, fegyverműszerész szakon tanulok, szóval sok a honvédelmi és fegyveres tantárgy
Meg a sok hülyeség, sok a jó benne, de vannak mélypontjai is!
Amúgy tökre érdekel ez a 2000-es évek elejei internet és számítástechnika világa, kíváncsi vagyok milyen lehetett anno 🤔
Tehát hogy ember, az ilyen szintű fanboyságot ki nem állom, sőt én sem erőltetem rá másra a véleményem, teljesen megértem ki miért vesz olyan telefont mint amilyet szeretne.