Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Most itt az, hogy a Kha belopja a baront, ahhoz nekem mi közöm? Ha ott vagyok se tudom megakadályozni, enemy team tudtam, hogy nincs ott hogy közbelépjen, ezért inkább felderítettem a jungle déli részét majd a bot pushoz.
A Yasuo botok meg gyakorlás csak, egyáltalán nem a mainem, de tetszik a hős... Most ettől függetlenül, pusholtam, farmoltam vele, nem csináltam semmi károsat, sok toronyplatet hoztam. Attól még, hogy a Fizz nyilván végigszántott mindenkit, én megcsináltam a magam részét.
Ha már ezt egy mércére teszed a vereségekkel, hát bárcsak a vesztes meccseimen in egy 3-3-7-es csapattárs lenne a legrosszabb, én nem bánnám.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest