Hirdetés
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugi0
őstag
Sracok !
Trash-en kivul melyik supp sebez meg AD bol ?
-
hondahd
tag
válasz
Mottie
üzenetére
We know this sucks guys and we’re working our hardest to fix this for you as soon as possible. The team have been working constantly on this since the maintenance started and won’t stop until it’s done.
Egyik riotos elmondta fórumon hogy mi a gáz
Meg mért mindig az EUW baszódik el?
Az összes többi szeró rendben van(úgyahogy), de EUW minden nagyobb patchnél elbaszódik... -
Mottie
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Egy ideje ki van kapcsolva a Loss Prevented ott is.. (nem régóta, úgyhogy gondolom mostanában nyomtad a meccset)
-
ClydeBeka2
őstag
EUNE-n is van gond
Kiirták főoldalra fentre, hogy "Loss prevention is enabled!". Gondoltam nagy vígan itt az idő egy Teemo-ra rankeden.
Szerencsére nyertünk (7-0-1ben végeztem, Teeto op), de az enemy nem kapott Loss preventedet... Nem értem akkor minek írják ki :-/ -
-
Wikoo
aktív tag
valaki tud vmi infót mért nincs szerver ?
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Promo meccsre mehetek, mi történik akkor, ha ezt a meccset elvesztem? Egy egész "szintet" visszaesek, vagy csak vesztek mondjuk 25 LP-t?
-
törölt tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
lol

-
gali777
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Köszi
Azt hittem, hogy töltőképernyőn írja ki az adatokat így 
-
Kanczy
veterán
Miért az én csapatomban van a first pick Ashe, aki (az okosan nem banolt) Kassadin, Lucian, Braum ellen teart vesz első backelésre

-
Mottie
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Elvileg azért van a bug, mert a gap closer úgy van leprogramozva, hogy egy nagyon nagy számot megy valamiylen irányba az adott champ. Így lehet, hogy egy-egy ilyen bugnál zed ultizik botlanen míg a célpont éppen használ egy dash-t és elteleportál: Enemy fountain, toplane, stb
Nyilván egy második ulti aktivációval vissza tudsz kerülni a közelébe, de vicces helyzeteket teremthet 
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Szerk.: Félreolvastam, csak már nem tudom szerkeszteni. Mondj
-
Mister_X
nagyúr
Szerintem tök egyértelmű minden. Én tudok valamennyire angolul, így nem volt nagy kunszt fejben lefordítani a tárgyak nevét vissza eredetire. Nem mellesleg magyarul van. MAGYARUL
Szerintem nem olyan nagy ördöngősség megfejteni, hogy mit jelent a töltésidő csökkenés, varázsellenállás, meg ilyeneke
Vizuális memória is segít a tárgyak azonosításánál.Tresh OP

-
Mottie
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Igen, Silver I ként Gold II-III volt az ellenfeleim átlaga. ha kikaptam akkor 10-12 pontot vesztettem, ha nyertem 25-26-ot kaptam. Mivel a képességeim szerint voltam az ő szintjükön (azért volt ott az MMR-em) ezért átlagosan a meccsek 50%-át nyertem, 50%-át vesztettem és így átlagosan 2 meccsenként 14-15 ponttal feljebb kerültem (Igaz az MMR-em viszont stagnál) -> 50%-os winrate-tel simán kijöttem Silverből.
Ha az 50%-os winratet a divízió MMR-jén produkálod akkor szépen egy helyben maradsz. Ha többet nyersz mint vesztesz akkor ugye nő a pontjaid száma, illetve az MMR-ed is (ez jelenti azt, hogy ott vagy ahova tartozol)
Ugyanígy, ha nagyon lent van az MMR és SIlver V-ben Bronze III-IV -gyel kerül össze az ember, lehet, hogy a meccsei 75%-át megnyeri, de mivel a győzelmekért fog 10-12 pontot kapni, míg a vereségekért 25-26 veszteség. Így feljebb jutni csak nagyon lassan elhet, ellenben a 75% winrate miatt az MMR szépen növekszik.
-> Én pl ugyanolyanokkal kerülök össze, mint Silver I-ben (durván, kicsit magasabb azért az MMR-em most), de még így is többet kapok győzelemért mint amennyit vereségért, ergo feljebb lenne a helyem (és amint vége a vizsgáimnak és lesz időm játszani feljebb is kerülök majd
)@Winnerboy: Hát szép bug mindenesetre. Jelenteném supportnak (vagy reddit megfelelő topic)
-> A Zed ult + gapcloser bug nagyon szép pl:Ha abban a pillanatban ahogy Zed ultit használ valakire az használ bármilyen dash-t, gap closert, stb, Zed elteleportál egy random helyre a pályán.
-
kenwood
veterán
válasz
Mottie
üzenetére
ez pont nincs benne.
kijutni csak akkor konnyebb,ha jobban jatszol,mint amekkora az mmred.
pl veszel egy uj champet,tolsz vele 15 meccset,amibol 10-12t elbuksz.
rajossz,h ez nem fog menni,visszatersz a megszokottakhoz es siman nyersz 70-80%ban.ha magasabb az mmred,mint a divizio atlag,akkor siman lehet,h silvereskent goldosokat rak be az ellenfelhez es szepen vissza is fog esni.
mig ha mondjuk silver 5-ben 0 lpn elbuksz 10 meccset,akkor berak egy valag bronzeot az ellenfelhez es csukott szemmel is nyertek. -
kenwood
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
pl az,hogy bronze/silver 5 ben (ahonnan nem lehet kiesni) minden egyes vereseg konnyebbe teszi a kovetkezo meccset.
ugye elkezd esni az mmred,igy csokken a csapatode is,ezert egyre alacsonyabb lesz az ellenfel csapat mmrje. -
Dolby
senior tag
Megnéztem eune-n a magyar játékot. Ti hogy tudjátok értelmezni az item-eket magyarul? Konkrétan idegbaj kerülgetett h ránézek az item-re és fogalmam nincs hogy mit is ad :-D
-
Kanczy
veterán
válasz
n a x v i L
üzenetére
Átlagosnak akkor sem átlagos a 2-3 LP

-
Kanczy
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Itt azt írja a Riotos, hogy 17-25 LP volt nála az alap.
"At first, I was gaining anywhere form 17-25 LP from a win and losing about the same amount"
Az a 2-3 pont meccsenként legfeljebb akkor átlagos, ha egy tier első division-jében vagy 90+ LP-n.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Akkor a smurfom a 35 pontokkal reális?

-
Kanczy
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
De, a 20 körüli az átlagos.
-
Kanczy
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Az, hogy ha szar vagy, nehezebb legyen kimásznod.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Miért én "álmodtam" volna meg?
Tapasztalatból is megláthatod.
Egyértelmű, hogy minél többet loseolsz, annál rosszabb MMR ed lesz. Csökkenő tendencia.Ha utána elkezdesz nyerni folyamatosan egyre több pontot kapsz. -
WinnerB0Y
senior tag
válasz
maszekember
üzenetére
Magyarul a win/lose aránnyal számolva.
Ha jóval több loseod van mint wined, akkor ennyit fogsz kapni és veszíteni.Átlagos MMR mikor kapsz 20-23 pontot. -
törölt tag
válasz
maszekember
üzenetére
mmr alapján ad pontokat.
-
maszekember
aktív tag
Üdv Urak!
Tudja valaki a választ arra,hogy ha nyerek egy rankedet (bronz I.) akkor kapok kb. 8-13 pontot,ha veszítek akkor levonnak 20-at (ranked pont vagy mi a neve) . Mik ezek a relációk?

-
hugi0
őstag
Mekkora game-ek voltak tenap LCS-en . . .
-
Wikoo
aktív tag
üdv
Valakinek van infója hogy ez LINK mikor lesz majd élesben ? -
-
Mottie
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Igen ahogy írtam az a céljuk, de egyelőre még magasabb a memóriaigény
Kíváncsi vagyok mikor lesz Beta állapotban, nekem nagyon tetszik 
-
LLaci89
tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Igen azt mondják h most még nagyobb gép kell hozzá, de mire élesre kijön optimalizálnak, h a min gépigény ne legyen nagyobb.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
@RiotDraggles
Oh, and by the way: this map is going to run as well as, or better, than the SR you are currently playing on, when released.Aztán igaz lesz-e ki tudja

-
Mister_X
nagyúr
válasz
üzenetére
EUNE: CrazyHussar94
EUW: CrazyHussarHU (nem szándékoztam hirdetni, hogy magyar vagyok, de már korábban kreáltam accountot az EUNE mintájára, de mivel úgyis nullás, így tennék szívességet ezzel valakinek). Eredetileg LesFrancaisMiserables vagy hasonló nevet akartam, de láttam már kevesebbért is kötelezp névcserét.
Meghívót már kaptam
Még patchel, aztán visszasüllyedek alapok alapa szintre. Mi lesz velem mastery-k nélkül... -
Mister_X
nagyúr
Jaigen, akinek van kedve IP-t/RP-t keresni rajtam EUW szerveren, az küldhet meghívót, kedvem van elkenni a franciák száját

-
Mister_X
nagyúr
A Tribunal még mindig le van lőve? Lesz a mostani reportoknak foganatja?
-
Mottie
őstag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Azt írták egyelőre több memóriát igényel, de keményen dolgoznak az optimalizáción
PBE regisztráció: Az euwos oldalon van egy PBE fül, ott kell "igényelni" hozzáférést, időnként adnak.
-
Kanczy
veterán
válasz
Lokids
üzenetére
Egyszerűen ketten outplayeltük az egész csapatukat. Beszaladt egy Udyr, leteleportált a TF és a Ryze, úgyhogy gondoltunk egyet, és kijöttünk 100 hp alatt egy 3-0 trade-del, majd mikor megérkezett a Kha'zix, kaptak egy Ace-t. Egyszerűen nem játszottak jól

Winner: Előzőért 24-et kaptam, de sajnos lejjebb ment (győzelem után...)
-
Lokids
addikt
válasz
Kanczy
üzenetére
Dúrva, hogy az enemy udyr-t flameli, miközben valószínű nem a jungler vesztette el nekik a lane-t.
Sőt a számok alapján még Udyr volt a legerősebb közülük.
Gondolom nem gankelt sokat, hanem próbálta stackelni a feralt.
Ilyen enemyra azonnal nyomni szoktam a flame reportot, akik a junglert okolják (hacsak tényleg nem a jungler okozta a bukásuk, de itt nem úgy tűnik).Én valahogy mindig úgy voltam, hogyha a jungler meg tud ölni a lanen, az az én hibám, mert nem vettem észre, hogy jön (ward hiány, vagy nem figyeltem).
És mivel én is Udyr jungler vagyok, így nekem is volt már részem ilyenben, mikor farmolok mint állat épp bot felé farmolok, top meghal, mert ward nélkül pushol, és egyből írja, hogy report jungler...
kb ilyenkor szoktam feladni a játékot.
-
Kanczy
veterán
Lucian + Braum nerfek is rendben van... csak a Lucian sebzett többet

-
Mister_X
nagyúr
-
-
Mister_X
nagyúr
Elég érdekes lesz az új Summoner's Rift. Nem tudom, de nekem így elsőre túl soknak tűnik a változás. Persze 50-100 menet és megszokja az ember nagyjából, de akkor is...
-
Kanczy
veterán
Egyre jobban csípem Deficiot... eleinte idegesített az akcentusa, de már annyit röhögtem rajta, hogy megszerettem

-
Mister_X
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem nem olyan nagy ördöngősség megfejteni, hogy mit jelent a töltésidő csökkenés, varázsellenállás, meg ilyeneke
Vizuális memória is segít a tárgyak azonosításánál.