Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
válasz
Mottie
üzenetére
Azért az a 30 perc alatti 500 stack nem olyan könnyű.
Multkor pantheon ellen még örültem, hogy az első 10 percben a 100-at meg tudtam csinálni. sőt, hogy egyátalán volt farmom. És egy Jó teemo ellen sem fogod megcsinálni a stacket. Nagyon függ attól, hogy mennyire tud szurkálni az ellenfél. -
Solad
addikt
válasz
Mottie
üzenetére
Jó hát a feltételezzük hogy vagyok olyan hülye hogy stunolható pozícióba helyezkedek akkor nyilván. Pure DMG outputról beszéltünk, nem a hős használatának képességéről

Az elmúlt 10 meccsemből dravennel vayne ellen kettőt vesztettem, abból az egyik lényegében 3v5 volt.(#29193) cbr688: Tudtommal a Q nem critel

-
Mister_X
nagyúr
válasz
Mottie
üzenetére
Szerintem nem mentem Nasus-szal eddig csak öt menetet (egyet mentem amíg free volt, harmadnapra kedd lett, meg is vettem egyből). Az a baj, hogy wardolni luxus volt a többieknek, így legankeltek többször is az elején, így elveszett egy csomó stack. Plusz ugye még nem megy annyira a karakter ezek szerint, mint kellene. Hidrát épp azért nem terveztem venni, mert még megölné az AOE a stacket.
Vayne akart egyszer megállítani, mikor üldöztem Blitzcranket, bokorból sunyin bestunnolt. Utána meg ráultiztam és Blitz-cel se bírtak lenyomni
Tud azért ilyen örömteli pillanatokat okozni a karakter. -
Mottie
őstag
Hát pedig 1v1-ben bárkite letemet Vayne azzal a két itemmel. Egyszer bestunnol és egyszerűen nem fogsz tudni a Spinning Axe-okkal foglalkozni, mert kikerge a világból is, Stealth miatt nem tudod folyamatosan támadni, stb. Persze egy jó Dravennek pl több esélye van ellene, mint egy fulltanknak, akit nevetve kiteol bármeddig.
Ezért van optimális esetben hogy lanen előnybe kell kerülni Vayne ellen, hogy előbb legyenek itemjeid és ne tudjon 1v1ezni olyan hamar.
-
Solad
addikt
Nem azt kérdőjeleztem meg hogy jó item-e.
Azt kérdőjeleztem meg hogy érdemes-r első itemnek azt venni. Főleg hogy másodiknak meg PD-t vesz valaki. Oké hogy lesz egy erőteljes attack speedje, ami valahol szuperül kooperál Vayne mehanikájával, csak earlyben olyan kevés a hpja mindenkinek, hogy egyszerűen a hp based sebzések kevesek.
Vegyünk egy 1v1-et. Vayne BOTRK+PD vs Draven IE+PD (Vagy IE+Zeal+scepter, az kb ugyanannyi arany) mondjuk level 15 környékén.
Nem fogok most nekiállni számolgatni, de kb egy critnek kell betalálnia, ami erősen esélyes, az item set 35% vagy 55%-ot ad (és akkor még nem beszéltem arról hogy ha az a crit spinning axe) és Vayne hpjának a fele eltűnt, AS meg true dmg ide vagy oda.
Szóval jó item, de nem elsőnek.
Az igazat megvallva én vigyorogni szoktam ha meglátom hogy az enemy adc BOTRK-t rushol, valamelyest megkönnyíti a dolgok ha van egy használható support mellettem.
-
Mottie
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
Kicsit több fókuszt arra, hogy ne hagyd aba a stackelést. 500-nak már cca 30 percre legkésőbb meg kell lennie. 50 percre már akár az 1000-t kéne súrolni és akkor tényleg megállíthatatlan.
BotrK és BT együtt szvsz teljesen felesleges. Ha sikerül végig stackelned, egy 1000 stackes fulltank Nasus amivel meccset lehet nyerni. Ha más nem mondod a csapatnak, hogy maradjanak együtt, te besétálsz a bázisra, 2 hit inhib, 2 hit Nexus, gg.
Megölni meg úgyse tudnak -
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Lokids
üzenetére
Volt egy 50 perces menet, solo top Nasus. Így nézett ki a build:
Ionian Boots (zöld), Blade of the Ruined King, Bloodthrister, Iceborn Gauntlet, Spirit Visage, Frozen Heart. Vesztettünk, mert a sok idiótának szét kellett szélednie a pályán úgy, hogy már egyik csapatnak sem volt nexus turret-e...
Azt a kicsike life stealt fontosnak tartom, mert gyorsan támadok és fáj is amit ütök, így legyen valami foganatja

Stack 510-en, Q-t el tudtam sütni asszem 2.4-enként. Több teamfight úgy zajlott le, hogy tőlünk bevetette magát Yi és Darius, követtem őket én, beultizok, ADC-t belassítom a fenébe és Q-t sütöm el, amikor csak érem. Én lettem a csapatelső sebzésben, killben, assistban, goldkeresésben, minion killben. Yi-nek az volt a gondja, hogy elkésik az iskolából, Ahri-nk ötpercenként nyomta a surrendert, meg ilyenek.
Nem hinném, hogy megyek több randomot, de most már tényleg...
-
Lokids
addikt
válasz
Mister_X
üzenetére
Nasusnak: Trinity vagy Iceborn. (triniti sebzés + mozgás, iceborn védelem + lassítás). Lényeg itt a sheen.
Cipőnek az ellenféltől függően ninja, merc, vagy swiftness. (mercet ajánlom, mert máshonnan nem nagyon van tenacity).
Spirit Visage bár már csak 10% cd, de még mindig szinte kötelező elem Nasuson. És persze egy raduin/frozen heart is kell. A Maradék 2 slot az ami mehetne sebzésre, de mivel Nasusnak ilyenkor már úgyis 4-500+ Q-ja van, így mehet még több a tankos cuccokra. Pl: banshee és/vagy 1000 hp-s cucc, nem jut eszembe a neve. (sebzésnek pedig valami life steal)
Ha nincs ekkora Q-d, akkor meg végképp ne akarj sebzésre menni, mert már amúgy is hátrányba vagy. A lényeg az ultid, ami % hp-t sebez, még cuccok nélkül is, és persze a Q-d. Az meg a stackből sebez úgyis nagyot. 500Q-nál az adc fél hp-ját veszed le azonos szinten full tankba építve. Én ad cuccot csak akkor szoktam venni, hogyha valami nagyon állat úgy elfeedel, hogy szabadon kószálhatok a mapon. De Nasust általában nem szokták elején feedelni.
Persze amit leírtam most az egy minden helyzetben alkalmazható safe build. Gyk mindíg működik. De ha a team azt kívánja lehet persze mást is építeni, ha az hatékonyabb.
De Nasus azért late game monster, mert ha megvan a stack és full tankba van építve, akkor is lever bárkit. Vagy akár 2v1-ezni is tud. -
Solad
addikt
válasz
Mister_X
üzenetére
Abszolúte nem vagyok híve a BOTRK rushnak (különösen mókás amikor egy Vayne 20 percnél 130 AD-val szaladgál egy BOTRK és egy PD társaságában, sosem értik miért olvadnak két hittel újabb strigulává League of Draven fejszéjén), Nasuson meg főleg.
Normál HP-s itemed nincs, a Spirit visage semmi. Hatékonyabb az armor/magic resist némi HP társaságában

-
Mister_X
nagyúr
Megvettem Riven-t... első meccs bukó volt persze, mert nem botok ellen próbáltam ki. Nem könnyű használni, HP-ja is kevés. Aztán a negyedik meccsre összejött vele egy quadrakill (a penta meglógott)
Nagyon függ a csapattól, egy Kayle-t el tudtam volna viselni magam mellé. Nem is viszek már flash-t, mert minek, meg lehet lógni vele anélkül is. Eddig nem is rúnáztam, most viszont megnéztem egy guide-ot és elköltöttem minden IP-m (és még így sem teljes a lap). Rivennél nagyon számít earlyben, hogy milyen masteryket és rúnákat aggat rá az ember. Ilyen karakterrel se játszottam még. De már imádom 
-
Mister_X
nagyúr
Én köszönéssel indítok mindenhol (sima "hi guys"), aztán a mondanivalóm.
@Lokids: így néz ki a buildem: Ionian Boots, Blade of the Ruined King, Iceborn Gauntlet, Spirit Visage - és ezek után megnézem mennyire kemény a menet. Ha van tankunk, akkor kapott már Bloodthristert, ha nagyon el vagyunk nyomva, akkor Frozen Malletet és Guardian Angelt.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
hondahd
üzenetére
Attól függ hogy pickelem e, hogy mennyi cc van az enemyben.
Meg mennyi olyan champ van nálunk akik képesek arra, hogy ilyen infinite protect menjen rám.
Semmi mástól.
Van hogy csak azért viszem el, hogy tryhard és menjünk.
Bár amióta havernek nyitottam mistery boxból egy Red Card Katarinát azóta nem járok midre
-
hondahd
tag
válasz
marked one94
üzenetére
Eddig Normal gameben(gyakorlok vele) körülbelül 10 gameből 1 szer vesztettem (akkor jungliztam vele
)
Akkor a enemy teamnek ilyen compja volt:
adc-jinx
supp-nami
mid-liss
top-garen
jungle-kha
Sok esélyem nem volt így... de a többit mind megnyertem(Lb-ellen, Liss ellen, Gragas ellen, Fizz ellen)
Mással még nem kerültem össze, meg fun champnek is jó, jól lehet jukeolgatni vele
-
WinnerB0Y
senior tag
Oké. Platinum I.
Innentől only szopás.
Legalábbis amit hallottam itt kollégától, az szerint ilyen lesz Plat I ben lenni
-
hugi0
őstag
"napszakteoria"
Pedig letezik.
Bronz 5 accounttal mecskereses:
Hetkoznap reggel 6:30-8:00 kozt kb. 6-7 perc. 8:30 utan 10-18 perc 15:00 utan ez az ido elkezd csokkenni
es 18:00-ra mar 2 perc alatt talal 10 "feedert".
00:00 utan olyan bronz 5-os playerek vannak akiknek a koruk mar meghaladja atlagban a 22 evet.
- kevesebb flame
- szoloban ugyan ugy fogalmuk sincs a lasthit-rol, DE ! -> csapatszinten joval tobb az osszefogas.
- champ valsztasnal, ritka az instalok, es joval nagyobb tolerancia a lane-k kiosztasaban.
Ezek azok az emberek akik, a jatekelmenyert jatszanak, es nem kizarolag az ellenfel legyilkolasa a cel.Lassuk be a legtobben meg diamondban is ezert jatszanak.
- ezt a sok stream-en latom.
SÖT ! -> Sok LCS player is fejvesztve szalad egy kill-ert. - siman dive-olnak csak hogy egy killjuk legyen, es nem erdekli oket hogy belehalnak. - szinten stream-en latni ezeket a "bakloveseket". -
-
kenwood
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
Nincs olyan iratlan szabaly,hogy az megy az adott lanere,aki eloszor irja be a chatre.
A Riot nem szol bele,de a nem hivatalos allaspontja,hogy arra a lanaere mesz,amit meg nem pickelt elotted senki.
Ezt hivjak pick ordernek,de a pickelesert soha nem buntetnek.A dupla adcnek,duo topnak annyi elonye van,hogy fejlodik a last hited,mert nem csak az ellenfelre,de a gyokerre is figyelned kell melletted.
Okitani en ugy szoktam azt,aki rampickel,hogy eleinte passzivan jatszom,amikor elkezd harcolni,hatrebb lepek,lvl 6ig ra se nezek az ellenfelre,meg akkor sem segitek "tarsamnak",ha van szabad stunom.
Igy neki alacsonyabb lesz a hpja,ot focusoljak,en pedig vigan farmolok es van 1 kis elegtetel ( persze csereben olyan 90-95% hogy bukjuk a meccset)
Arra ne szamits,hogy kesobb jobb lesz.
Az elvarasaid sokkal gyorsabban fognak fejlodni,mint a tarsaid,vagy a kepessegeid,tisztanlatasod. -
Pedro78
senior tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Teambuilder mint olyan? Annyit valtoztatnek rajta, hogy csak a poziciot kelljen megvalasztanod es a host raernel utolag is, ala ranked. Lenne esely banra es counterpickre. Ha ez igy benne lenne a jatekban, lehetne torolni az osszes tobbi modot. (Najo nem, de a normal is es a ranked is eszerint mehetne, semmifele troll blindpick nem lenne es megszunnenek az anyazasok is eleg nagy szazalekkal szvsz, hogy ki hova lastpick kussol es supportol.)
-
Dolby
senior tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Nekem kedvencem volt a "SOLO TOP!!!" lvl 30 alatt. Nyilván ha tudna jungle-be menni akkor eszébe sem jutna topra menni melléd, ha viszont nem tud akkor sajnos neked kell tekintettel lenned rá és vagy jungle-be menni, vagy elfogadni hogy ketten lesztek topon. Jobb egy duo top mint egy rutintalan (rosszabb esetben használhatatlan) jungler szerintem...
A játék előtti call-al a szándékodat jelezheted, de ez semmire sem kötelezi a csapattársaidat, csak segítik a csapat összeállítását, ha jelzik egymásnak hova szeretnének menni. Az, hogy rendszerint ezt elfogadják-e, nekem mindig az első jelzés az illető vérmérsékletéről. (megjegyzem, nekem az is jelzés ha valaki ehhez az "én írtam először" dologhoz köti magát, mintha ettől több joga lenne bármire).
-
Solad
addikt
válasz
Mister_X
üzenetére
Nekem pl. olyan íratlan szabályom van, hogy köszönés nélkül nem lane request a lane request, ne legyen senki bunkó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nemrégiben a relic nerf előtt elég gyakran lehetett doutoppal találkozni.
BTW Nasus Q-ja rendelkezik akkora sebzéssel hogy tökmindegy ki van a lanen melletted, tudsz lasthitelni vele. A hiba inkább az lehetett hogy felhúztad magad azon, hogy nem tartották tiszteletben az óhajod é szimplán eltoltad a dolgot.
És valóban. illene alkalmazkodni a többiekhez. De lásd be, hogy ez nem azt jelenti hogy hozzád kell alkalmazkodni. Normál volt, lvl30 alatt. Ha ő is topozni akar, alkalmazkodj, osszátok a creepet, vagy simán erősebb kutya coitál alapon használd ki a bónuszdmg-et és stackelj ignorálva a másikat.
A napszakteórián meg mindig jót mosolygok

-
Mister_X
nagyúr
Én kérek elnézést, hogy meta szerint próbálok játszani, ha már az ellenfél is nagy valószínűség alapján azt fog. Meg a csapat többi fele is. Mindig megy 0 másodpercen belül befele a chatba, hogy i mid, jungler, bot adc meg anyámkínja, erre valaki lelockolja magát, hogy már pedig topra megy, nem érdekli semmi íratlan szabály, miszerint aki előbb szól, hogy melyik pozíciót kívánja, arra megy (max premade-nek szoktam átadni az adc szerepet)... Aztán persze elfarmolja a stackem (meccs végéig 200 jött össze csak azért, mert fogtam magam és lvl 7-től elmentem jungelezni, miután 0/3/0-s stattal beszólt nekem a siemka volibear (topon), hogy noob vagyok, mert nem segítek neki), beszól, feedel, nem wardol. Nem szoktam Nasus-t tanknak építeni, de ugye muszáj voltam. Nem nyertünk, mert húsz percnél megunta és emberhiányban lenyomtak mindek 40. percnél.
Amikor meg solo top voltam, összejött 490 stack és 56 percig tartottunk. Nem véletlen van ez a felállás az értelmesebb helyeken - ami nem az általam, hanem a "többség" szerint vélt szabályos. Nem láttam még olyan rankedet, ahol duo top lett volna (vagy igen, de akkor bot volt solo). LCS-ben meg végképp. Sakkban sem fogja átugrani a király a fél pályát, csak mert én úgy akarok játszani. Ez egy csapatjáték, illene alkalmazkodni a többséghez, ha meg a saját akaratom akarja érvényersíteni, akkor vegye meg a SimCity-t.
Ezért is akarnék már felljebb lépni, hogy legyen már csapatépítés legalább. Sima normalt nem is megyek többé, csak hajnalban (érdekes, akkor nincsenek ilyen szerencsétlenek).
-
Solad
addikt
válasz
Mister_X
üzenetére
Már miért lenne kötelező az általad szabályosnak ítélt felállás?

EZ egy játék, jól kellene éreznie magát az embernek közben. Ha éppen nasus supportolni van kedvem relic stackelgetéssel, ugyan ne mondja már meg senki hogy ne tegyem. Főleg normalon.
A baj az, a többség szerint hülye mindenki aki nem azt akarja amit ő.
-
Mister_X
nagyúr
Könyörgöm, legyek már 30... miért olyan érthetetlen egyeseknek, hogy Nasus az solo top?
Aztán meg természetesen elfarmolja a stacket és neki áll feljebb...@skitzoo: szívatsz, hogy még rankeden sem módi a "szabályos" felállás?
-
skitzoo
senior tag
-
hugi0
őstag
-
Mister_X
nagyúr
Úúú, de mocskosul lehet Darius-szal counterelni Akalit
Meglátom, ütök rá egy simát + ignite, rámugrik majd bedobja a ködjét. Q, megüt, mögé flasheltem, kirántottam E-vel, kapott egy W-t, majd Noxian Guillotine. -
Mister_X
nagyúr
Milyen menetekért jár a legtöbb XP?
-
Mottie
őstag
Help!

Yasuo, Braum vagy Rengarrrrrr (esetleg valaki más?) ?

Braumot kivettem 7800ért, de refundoltam, hogy vehessek dupla Runepaget.
Most van 6300-am, nem tudom eldönteni kit vegyek ki... 
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!

A Riot support jó szívén múlik az hogy segítenek-e nekem vagy lehetetlen? :/
2 accom van..egy EUNE-s és egy RU-s..a RU-sat szeretném áttenni..mert nagyon rossz hogy folyton update-elni kell..szeretném egyesíteni a két accot..vagy legalább a champ/skineket.. :/
Szerintetek ez lehetséges lenne? -
Lajki
tag
Olyankor mi a teendő , ha promotion gambe voltam és mar csak 1 win kellett a következő divisonig és mivel szarakszik a riot kidobott champ selectből és visszadobott 90 pontra ? -.-
-
kenwood
veterán
válasz
Lokids
üzenetére
Meleeket eleg jol lehet zonazni azzal,hogy elkezded loni azt a miniont,amelyik mellett all.
az aoe miatt eleg szepen elkezd fogyni a hpja.Zednel ha vki jol hasznalja a csillagokat es a mirrorjat,akkor en is szarban vok
Keveset voltam Zed ellen 1v1ben es nem is vettem meg,igy nem tudom pontosan,hogyan vedheto ki.
Nyilvan mindenre van ellenszer,kulonben lenne egy 80%os winrateje,aztan lenerfelnek
-
Lokids
addikt
válasz
Mister_X
üzenetére
Igen, junglerral simán.
Kaylevel szemben amúgy én azt szoktam, hogy farm lane-é alakítom a játékot (azaz próbálom) Néha odaszúrok, de inkább farmolok. Így folyamatosan megvan a táv. Ha mégsem és belassít, a W-m pont gyorsít rajtam annyit, hogy negálja és az e-m meg addig levédi a sebzést. Q-val meg visszaszúrok. Probléma akkor van, ha stunolnak. akkor kayle leburstol a fenébe. -
hondahd
tag
válasz
Lokids
üzenetére
Hát nem tudod, hogy ebben igazad van-e, egyszer kitudod védeni a kaylet hogy ne üssön meg, a w-ddel de a kövi 10 secbe mit csinálsz amíg cd-n van?
És kayle passzívját se felejtsd el...
Level 2-n elkezdesz vele tradelni 5 ütés után már maxon van a passzívja ami nemtom (segítsetek 10%?) magic penet ad..
Amit eltudok képzelni az max az hogy q-val kezdesz és e-t raksz másodiknak, így kitudod védeni kayle q dmg-ét nagyjából. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Mottie
üzenetére
Nem tudom, ritkán látom Yasuo-t, így marha kellemetlen összefutni vele. Pl. amikor jungler volt, ss-t ugye ilyenkor nem lehet jelezni, wardolni nem szokása a mi junglerünknek ugye (az én wardjaim meg kevesek ehhez), aztán elég kellemetlen, hogy meglátom, már minionokon oda is ugrott hozzám, fellök a francba a tornádójával, Q-mat kivédi szélfallal meg ilyenek. Ha simán mides, akkor nem szokott izgatni, de nem szokták pickelni. Akalitól jobban félek, meg Lux tud érdekes pillanatoakt okozni.
-
Mottie
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
YASUO?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!!?
Yasuo az a karakter, akit akkor is megversz 2 item után 1v1-ben, ha az első 10 percbem 1-8-ra mész vele.
Ha yasuot pickel az ellen én egyből Kayle counterpicket nyomok rá 
@Lokids: Dehogy counterelik. Lvl 2-n odasétálsz, Q + E, AA, AA, AA... A maradék 100-200 hpjukkal outrangelhetnek ahogy akarnak.

B verzió, afk Farm, megveszed az itemeket, lategameben pedig brutál erős. -
Lokids
addikt
Kayle mitől lenne OP?
Bevittem egyszer Zed ellen, mert azt írták counter rá. Mondjuk úgy, hogy még a minionokat sem tudtam megütni, nemhogy zedet. alapból gyenge, és közelharcos, de ha használom az E-t, akkor lemerül a mana. ellennek meg annyi a dolga, hogy arrébb sétál. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Kanczy
üzenetére
Persze ehhez tudni kell vele játszani. Tankokkal nem nagyon tud mit kezdeni (ha kiegyenlített a menet), valamint az ulti is csak a damage-től véd, simán bestunnolják, fellökik, miegyéb. Emlékeim szerint régebben még ezek sem álltak fenn.
Ami tudja counterelni, az én tapasztalataim alapján: Lee Sin, Vayne, Braum, Yasuo, valamint teamfightban ha másra lövi el az ultiját, akkor simán meg lehet enni. Nagyon jól kell buildelni, hogy late game-ben is meghatározó szerepe legyen, mert ha kap egy focust, szétkapják egy pillanat alatt.
-
Solad
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
Én jobban élvezem ha nem ilyen

-
Kanczy
veterán
Nem tudom, hogy miért kapok egyhuzamban öt darab 1/10 botlanet a csapatomba...

-
hondahd
tag
Szeretnék kérdezni, hogy a blizt jungle buildem jó-e,normalba szerintem még megyek vele párszor, elég nagy fun.Azt nem tudom eldönteni, hogy kb olyanra építsem-e mint xint, vagy ezt inkább tankra vigyem.

Előszőr wriggles, aztán vampiric, aztán yumumus, botrk,(közbe cipő),iceborn,és ga.-Ez a sorrend ahogy építettem. -
hondahd
tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Én is szeretem kaylet, de általába csak midre viszem, a hextechet azért építettem mert kellet az LS, hogy laneben maradjak.Midre a stantard build pedig nashors tooth, lich bane, deatchcap, voidstaff, zhonya, és magic penes cipő.Ha jól értettem az angol kommentátorokat, azért építette kaylet,sok AS-re , mert ha ap-ra viszi, akkor burst dmg-e van(Q+E),de ha elején kiszedik nem csinál semmit,így viszont szimplán csak hátulról ütötte őket.
Righteous Fury-val kapcsolatban csak annyi, hogy PBE-n most jött be neki a nerf, 350-re lecsökkentették a ranget neki,az hogy ez jön-e ide is, vagy visszavonják, nem tudom. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Mottie
üzenetére
Meg az elején, a blue buffnál is el voltak mint befőtt.
Mondjuk azt nem értem, hogy nem volt elég feltűnő, hogy lent halad az egész CLG banda bot lane-en? És el kellett menni ennek ellenére Baronozni?
Seraphra meg ráugrottak, mint gyöngytyúk a takonyra. Egy tp-t a Baron akadályozott meg, Seraph közvetlen egyet, közvetetten meg még kettőt (akik üldözték). Elég szoros volt a Nexus, ha ott van még valaki az EG-től, nem ütik be. De onnanstól már csak egy sneak push vagy pár fő elbukása kellett volna az EG részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Persze a fejsze élesebbik feléről nézve.
. Ha van 500-600 stacked és kijön a crit a q-ra az nagyot tud ütni. Láttam már így 1 pillanat alatt eltűnni adct.

Tud azért ilyen örömteli pillanatokat okozni a karakter.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aztán meg természetesen elfarmolja a stacket és neki áll feljebb...
Meglátom, ütök rá egy simát + ignite, rámugrik majd bedobja a ködjét. Q, megüt, mögé flasheltem, kirántottam E-vel, kapott egy W-t, majd Noxian Guillotine.

Nem olyan OP a karakter, hogy nerfelni kelljen, ráfér egyéb karakterekre...