Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Yettel topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Most érdemes játszani, loss prevented be van kapcsolva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lokids
addikt
Csak nekem indul úgy mostanában a lol kliens, hog valamit frissíteni akar, majd sikertelen lesz?
Utána újra elindítom, frissít valamit, majd elindul a játék. De ezt minden nap eljátssza. -
hugi0
őstag
Sracok mikor lesz a runapage akcio ?
6300 ert 2. -
skitzoo
senior tag
Na a csapatba kéne még 1 ember.

EUW. -
sutyesz96
addikt
Valaki Ranked most?
EuNE- Silver IV, de szeretnék feljebb jutni

Silver II-ből estem vissza

-
skitzoo
senior tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Igen. Októberben vettem meg az uutolsót. Azóta meg gyűlik. Jön az új champ akkor insta buy és kész.

-
Dinter
addikt
Milyen egy sz*r champ ez a Renekton... Ryze-zal sem lehet semmit sem kezdeni ellene

-
Dinter
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Epp ezaz, hogy tul távolra kerülök, es nincs benne az Enemy a kor sugarában.
-
Dinter
addikt
Nincs valami mód, hogy Yasuoval ne csússzak túl az enemyn, aztán ne sebezzek rá a Q-val?
-
-
skitzoo
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Edit: Akkor rosszul tudtam.
-
ígyvanferi
addikt
Olvasni nem olvastam a magyar szövegeket, csak azt az előzetes videót
láttamhallottam. A játék nélkül tudom valahol olvasgatni ezeket?
Meg is van, a leagueoflegends.com nyelvét át tudom állítani magyarral. Gondolom ezek a játékban is olvasható szövegek. Majd végigböngészem. -
Kasya
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
A szinkronhangot tekintve nincs is felvetesem, amit hallottam, az minosegi. A szovegi forditasok viszont elvezhetetlenek. Nyelvtani, helyesirasi hibak stb. Nem tudom ki lektoralta, de szvsz valakinek nem volt koze a jatekos tarsadalomhoz, vagy a forditoi munkahoz.
-
Kasya
nagyúr
Csupa kivancsisagbol, hatha tudjatok:
A magyaritast hivatasos forditok vegeztek, vagy fansubberek? -
Raptor™
tag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Rendben, akkor majd vegyetek fel.

-
Raptor™
tag
Hali.

Haverral játszunk bot lane-en normalt EUNE-n és kellene még 3 ember, hogy tudjunk full premade meccset játszani, ha valaki jönne az vegyen fel R4PTOR77 (lv23 vagyok, haverom 30 unranked) -
skitzoo
senior tag
Jön a Feral nerf! EZAZ!

-
-=Vacsek=-
senior tag
ad nida top 1-10 kösz az igényes gamet..
-
Mottie
őstag
Bárki ebben az otthon már későre hajló órában Normal duo,trio, akármi?
EUW lvl 30, vagy EUNE kis accal tudok jönni
-
zeli
aktív tag
Péntek óta 17-es losing streakbe vagyok.
azigen
2 divet hullottma lefelé -
bandy13
aktív tag
tárgytalan..
-
Lokids
addikt
ok, mid, jungle, sup.

De inkább csak 6. embernek, mert diablózom is, és mostancság a lol háttérbe szorult. Főleg, mert 1 meccs alatt is képesek leépíteni agyilag.
-
skitzoo
senior tag
Csinálni kéne egy itteni csapatot. Mi a véleményetek az ötletről?

-
törölt tag
Sziasztok!
Mostanában olvasgattam a játékról és a cikkek alapján nagyon megtetszett.
Van nekem egy intel hd 3000-es laptopom 2gb rammal.
Erre szeretném letölteni a játékot, csak egyik ismerősöm azt mondta, hogy ne is kezdjem el letölteni, mert úgy sem fog elfutni a játék. Ez igaz?
Azért lenne fontos megtudni, hogy futna-e a játék, mert az én netemmel kb. 6 óra mire lejön a játék és akkor nem kezdeném feleslegesen letölteni, ha nincs rá esély hogy elfut.
Szóval még egyszer röviden a kérdés: Egy integrált hd 3000-es, 2 magos procis, 2 gb rammal rendelkező laposon elfut-e a játék?
Nem gondolok én itt max beállításokra, csak mondjuk mediumon 60 fps-sel fusson.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv
-
Mottie
őstag
Ha valakinek van kedve normal duozni EUW-on vegyen fel: Omaha Atya

-
Lokids
addikt
-
skitzoo
senior tag
-
Lokids
addikt
Nekem azt áruljátok el, hogy mit csináljak junglerként, ha lanet pusholják, és közben sírnak a gankért?
+1 másik lane is babysitet kér.
Ezt hogy oldjátok meg? ellenfél meg nem hülye, és nem jön ki annyira, hogy neki mehessek. Vagy ha igen, akkor is csak max 1-2 ütésre. -
WinnerB0Y
senior tag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Hidd el, nem a levegőbe beszéltem.
Személy szerint azért én egy minimális pullt tolok a junglernek ha kékkel kezd. De nem szeretem ha onnan indít. -
hugi0
őstag
En ha sup poston jatszom lehetoleg tankolom a kek buffot.
- hogy a jungleresnek tobb HP ja maradjon, igy konyebben marad healpotija a genkekhez.Junglereskent ha tudom, hogy nem probaljak meg benyulni az elso buffot akkor egybol smite-al kezdek 1:55 nel. Mire aterek a kovi buffhoz mar megint van smite.
Mig leszedem a masodik nagyot mar felmerem a terepet hova lehet meni gankelni.
- ha sehova, akkor a farmra koncentralok.Bronzban surun van hogy a jungleres nem vesz csizmat, ezt a hibat ne kovesd el !
Ennek a postnak van a legegetobb szuksege ra.
Mert neki kell a legtobbet mozogni, a legnagyobb tavot bejarni.Ugy menj haza hogy 400-bol tudj fejleszteni jungleres itemet, 350 bol vegyel csizmat, es legalabb 2-3 healpoti is beleferjen a koltsegvetesbe, es minimum 1 ward !
Ha "Warding Totem"el kezdtel, csereld le a "Sweeping Lens"re.Probald a buffokat becsalni a "bokorba".
1. nagyobb latotered van
2. csak akkor tudjak belopni ha az adott bokor wardolva van -
Mottie
őstag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Egyébként sokszor jó a piros kezdés, főleg a mostanában népszerű junglerekkel.. Egyszerűen gyorsabban megvan a kék is meg a közben leszedett camp is... A mana pedig általában kitart a kékig

-
Mottie
őstag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Sweet, sweet bronze...

Bezzeg már silverben nem segít a mid és top, nehogy lemaradjon farmban. (Én sem szoktam segíteni a junglernek)
Éppen ezért, kék oldalról pirossal kezdek, liláról kékkel. Mert a botlane viszont segít.

-
csipszikutya
senior tag
válasz
WinnerB0Y
üzenetére
95%-ban hard pull-t kapok topostól és midestől, így elég gyorsan be tudom szedni.
nekem a kék szimpatikusabb főleg manás junglernél.
Bár nem a jungle a mainem, de mostanság sokat játszok ott. Nálam sokkal tapasztaltabbak sem szóltak még érte, hogy miért ott kezdek, kivéve első shyv junglenél, amikor rutinból kékért mentem... -
WinnerB0Y
senior tag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Már az, hogy csak kéken kezdesz... Rednél kell kezdeni.. Mert ott a botlane segít és gyorsan le lehet szedni...
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Platina113
üzenetére
Sok féle képpen. Sok lcs-t és vb-t néztem fókuszálva a két junglerre, hogy miként és hogyan.
S4-be már sok választásod nincs... Két buff valamelyikén kezdj, attól függően melyiken, hogy milyen az adott champ.
Shyvanna kivételével mindig a kéken kezdek, lefarmolom a kék buff jungle szörnyeket, piros majd a szellemek és gank, ahogy én szoktam, persze nincs nagy szükség gankre akkor inkább stackelem a lámpást, mert a yinek és jaksznak op meg még a shyvnek isÉn sok cyanide streamet néztem és sokat tanultam belőle.
De ez csak az én kezdő jungles véleményem. -
Platina113
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék belekóstolni a junglerezésbe, tudtok nekem linket adni, hasznos videókról. illetve, hogyan kell milyen sorrendben a szörnyeket ölni a fejlődéshez, stb.. stb..? Minden infot, tanácsot szívesen veszek!

Köszi előre is!

-
csipszikutya
senior tag
cd-s mastery-t vittem véletlen és mivel nagyon nyertem a lane-t full cd-re mentem. enemy junglertől perma kékem volt tehát 25-40% cd-vel kolbászoltam a mapon és mivel kb minden lane nyerve volt ezért csak a stack-re mentem. Úgy nem nehéz. a 10 perc dc pedig ~10 perc cd volt
-
Solad
addikt
válasz
skitzoo
üzenetére
Nálam a farm a cs-t jelöli, nem a q stacket.
De még ha úgy tekintem is nehéz elhinni, hogy DC után 5-6 szint lemaradásban 230 (legyen 150, mert 15 percig is creepelt valamennyit) creepet tudott lasthitelni Q-val a linkelt kép fényében ahol szintén topon DC nélkül 130-at farmolt 35 perc alatt.. If u kno' what I meaan...
de hagyjuk a témát mert a végén még offensenek veszi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Solad
addikt
válasz
csipszikutya
üzenetére
15. percnél 10 perc DC-vel a 35. percig ~300 lane creeppel találkozol. Ez azt jelenti hogy kiütötted még mellé 150-szer a golemeket?

-
csipszikutya
senior tag
van remény... tank top és yi jungle duoval talán ki lehet jutni...
Első game nasus, 15 percnél 10 perc dc... 35 percre 650 farm lett. BT-vel és Q-val 6-700-at healeltem vissza...
Shyvannával elvertem a renektont nagyon és megint dc... mid és bot feedelt, de aztán haver yi-vel csinált egyquadrátnégyszeres gyilkosságot és kb lehozta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Tesla topik
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)