- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
válasz
UnConnecteD #6785 üzenetére
Most már gép előtt vagyok
Klatty az óra mellett a hangszóróra / keverő. Majd katt az eszköz alatti képre. Előjön ablak tötörö hangkártya tulajdonságai. Támogatott formátumok fül, és itt pipáltam be a Microsoft WMA Pro Audio-t. -
thesound
addikt
válasz
UnConnecteD #6782 üzenetére
Nekem win7-ben ezt az oldotta meg, hogy a tálca / hangszóró ikon / keverő... és itt be kellett pipálnom, hogy a tuner támogatja a wma-t is... két hónapig *optam ezzel, mire véletlenül találtam rá...
-
katt777
félisten
válasz
UnConnecteD #6777 üzenetére
Attól függ, milyen lapod van. A jobbakban van zajszűrő. GB-ban nem tudom, de nem csodálkoznék, ha az sem lenne benne.
-
szki
őstag
válasz
UnConnecteD #6760 üzenetére
"Két csatorna között": mármint csatorna váltáskor?
Milyen kártya az?daa-raa: Csak analóg TV módnál lehet csatornamódot állítani (Dual, Mono, Sztereo), és s-video, cvbs-nél tényleg nem.
A legfrissebb Realtek driver van fenn. HD Audio manager és Lejátszóeszközök, Felvevőeszközök között is átnéztem mindent. Marad az RCA elosztó. Sajna csak hétfőn járok városban... -
szki
őstag
válasz
UnConnecteD #6751 üzenetére
Milyen kártya, milyen op. rsz., van hangkártya? Össze van-e kötve tv-kártya és hangkártya?
Nálam PxDVR3200H tud pciex felületen is audiot átadni, de inkább összekötöttem az alaplap audio bemenetével, és most így lőttem be. Azaz lejátszáskor, és felvételkor is az alaplap felől veszi a jelet ("zenei cd"), és a hang kimenet az alaplapi kimenetre dugott hangszórók.
Más észrevételeim:
Érdekes hogy, HDMI hang kimenet esetén nem ad hangot.
Egyéb érdekesség, hogy DTV és analóg TV esetén nincs recsegés, de cvbs, s-video és component bemenet választásakor halk zörej vanGondolom az rca csokor szed össze valamit a környéken. Ezt a zajt valahogy utólag ki kell szűrnöm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged