- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
válasz
UnConnecteD #6785 üzenetére
Most már gép előtt vagyok
Klatty az óra mellett a hangszóróra / keverő. Majd katt az eszköz alatti képre. Előjön ablak tötörö hangkártya tulajdonságai. Támogatott formátumok fül, és itt pipáltam be a Microsoft WMA Pro Audio-t. -
thesound
addikt
válasz
UnConnecteD #6782 üzenetére
Nekem win7-ben ezt az oldotta meg, hogy a tálca / hangszóró ikon / keverő... és itt be kellett pipálnom, hogy a tuner támogatja a wma-t is... két hónapig *optam ezzel, mire véletlenül találtam rá...
-
thesound
addikt
válasz
katt777 #6523 üzenetére
Úgy néz ki rendbe jött
köszönöm a tippet!
Végül is az volt a lényeg, hogy ne a gyári telepítő cd-ről az installer-rel telepítsem a drivert, hanem az eszközkezelőből és utánna megadom neki a cd-t, hogy ott keressen drivert a win7. (a netes driver keresés nem ment). Ez települt, majd PVR2 és láss csodát...
Bár analóg módban ez a hardveres gyorsítás ki/be menüpont nem látszódik (más módban igen) de enélkül is szuperálni látszódik. -
thesound
addikt
válasz
katt777 #6520 üzenetére
Köszi a tippet, ez indított el a -remélhető- megoldás irányába... úgy néz ki én voltam a láma
A helyzet az, hogy valamit elbénáztam és nem frissült be a PVR2 rendesen, ezért nem láttam a hardveres gyorsítás menüpontot... (pedig lhsite leírás alapján eltávolítottam...stb. jó felhasználó módjára
)
Végül is a lényeg az volt, hogy a kártya driverét kézzel az eszközkezelőből kellett telepíteni, nem a gyári cd install-erével, mert onnantól volt bukta... akárhogy frissítettem a PVR2-t, nem frissült be, mint kiderült.
Utána a legfrissebb PVR2-öt feltoltam és lám ott a hardveres gyorsítás ki/be menüpont... most keresem a csatornákat... majd jelentkezem az eredménnyel.
-
thesound
addikt
Sziasztok!
Adott egy notebook és egy LEADTEK ExDTV2300 H kártya. A probléma az, hogy a hang csúszik (késik) a képhez képest (lejátszáról beszélek végig
). A furcsa az, hogy ez láthatóan 3-5 perc után jelentkezik. Win7 64-bit.
Mikor elindítom a PVR2-öt minden ok. Szinkronban van a hang és a kép. És lehet látni, hogy idővel kezd csúszni. 3-5 perc után kb. 1,5-2 másodpercet késik a hang. (úgy vettem észre huzamosabb idő után sem nő a csúszás).
A furcsa, az, hogy ha pl. az overlay-t átállítom wmr-re vagy wmr9-re akkor helyreáll a rend, nincs csúszás rögtön a váltás után. Azonban pár perc után ugyanúgy elkezd csúszni bármelyik wmr vagy overlay beállítással. Más. Ha pl előhívom a feladatkezelőt, akkor ugye előjön az az ablak, hogy kijelentkezés, zárolás, feladatkezelő...stb. Ha itt pl. a feladatkezelőt választom amikor visszakapom a win7 asztalt ismét jó a hang, de idővel elkezd csúszni ugyanúgy.PVR2-ből a dobozban látható verzió is ezt csinálja. Próbáltam liveupdate-tel mindenből a legfrissebb verzióval is ezt csinálja. Próbáltam azt is, hogy eltávolítom (lhsitehu leírás
) nomrálisan (hátha az update nem jó) és nulláról ismét feltelepíteni a legfrissebbet. A jelenség uagyanaz.
A PVR2 audióbeállításokkal is játszottam, de nem sikerült elérni eredményt.És most jön a kegyelemdöfés. MCE módban, MCE-vel nézve a tv-t nem csúszik a hang 1 óra után sem! Viszont az MCE kikapcsolhatatlan timeshift-je nagyon zavar. (minek "pörgessem" a vinyót, procit, lassan vált csatornát így...stb.) MCE-ben a timeshift kikapcsolására a neten sem találtam semmiféle megoldást.
(néztem a feladatkezelőben, a proci terhelés végig 5-15% között ingadozik, tehát a gépet nem terheli, úgyhogy nem hiszem, hogy ez a gond...)
Köszi előre is az ötleteket.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Goddess of Victory: Nikke
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest