- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Na már van RCA elosztó a mono hangforrás miatt. S-Video kábelen nyomom át a videojelet a Hi8 kameráról. Már csak egy probléma van:
10000-es CBR-re állításnál is csak 7500-al rögzít valójában hardveres módban a PxDVR3200 H kareszem. (PVR2 2.0.3.33, W7x64)
Nem tudom a magyarázatát. Valami bibi van. Az asztali Sony merevlemezes dvd-s felvevőm 11000-el rögzít max. De annak a hdd-jéről nem lehet direktbe másolni, csak VR módú lemezen mozgatni
-
-
szki
őstag
Megvan a zörej forrása is: csak mono hangot tudok rádugni, azaz vagy piros (jobb), vagy fehér (bal) rca-ra. Az üres rca meg zajt kelt azon az oldali hangszóróban, melyre nem dugtam semmit.
Zaj megszüntetésére van valami normális megoldás? Tehát le lehet tiltani szoftverből a tv kártya egyik oldali rca hangbementét?
Mert most úgy oldottam meg, hogy rádugtam a balra a videokamera audiot, a jobbra meg a videolejátszót, hogy ne szedjen fel zörejt. -
katt777
félisten
Válaszd a Hardveres MPEG2-t, aztán a "Hozzáadás" gombot, és told fel a minőségi csúszkákat maximumra fix sávszélességgel (ez 10000kbps lesz), válaszd ki a legjobb hangot, stb. Egyébiránt éppen ezekről volt szó, ha kicsit visszaolvastál volna.
Videószerkesztő programból van kismillió, válogathatsz, ha nem tudna valamit, viszont arra érdemes figyelni, milyen paraméterekkel képesek dolgozni, mert a NeroVision pl. csak 8000kbps felvételt fog készíteni, ez a legtöbb, amire képes. TMPGenc-et nem használtam még.
Corel (Ulead) Videostudio X2-t érdemes lehet kipróbálnod. -
törölt tag
Csak úgy tudod eltüntetni, hogy levágod. Ahhoz viszont újra kell tömöríteni a stream-et. Persze az igazi megoldás az lenne, ha nem is látnád...
A PVR2 sima megtekintéskor valamelyest megkurtítja a képet. Felvenni, viszont a teljes tartalmat veszi, és felvételkor azt jeleníti meg.
Neoka: Semmit sem kell trükközni, csak driver és PVR2 fel.
-
bzoley
veterán
Véletlenül letöröltem, de visszaraktam. Itt megtalálod.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Saab, Volvo topik
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 10
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért is nem kedveltem a Nero Visiont, mert redukálta 8000-re.

![[link] [link]](http://img262.imageshack.us/img262/2493/sonoraprop.th.png)