- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az meg nem a VLC hibája, hanem driverhiba. Ami közismert, x64-en jelentkezik >2GiB RAM esetén.
Bozek: Próbáltad magában a Global-t? Nem lehet, hogy már alapból annak van problémája? Egyébként a két tunernek nincsenek kompatibilitási problémái, nálam a PVR3000 Deluxe, PxDVR3200 H és az Expert egyszerre volt a gépben több, mint egy évig, soha semmi fagyás nem volt erre visszavezethetően. (Az Expert és a Global hw szinten szinte teljesen azonos, az eltérés csak a tuner típusában van.)
-
Pá
addikt
megpróbáltam kmplyerrel, mert nekem ez van fent a gépen és úgy láttam ebben is van ilyesmi. Elvileg beállítottam mindent, csatornákat is keres és talál, csak a képernyő marad tiszta fekete, nem látom az adást.
Esetleg van ötleted, hogy mit ronthattam el? Vagy mit kéne még beállítani? -
kois21
tag
folyt. Az eszközkezelőben 1 ismeretlen eszköz meg egy ismeretlen SM buszvezérlő van. Kicsomagoltam a Leadtek driver exe-t. Rámegyek az eszközre, ileesztőprogram frissítése. Innentől nem vagyok biztos...Talán választás a a számítógépen levő illlesztőprogram listából. Kijelölöm az eszköz tipusát: hang video ls játékvezérlő, utána gyártó: Leadtek, erre kidob 4 tv2000 xp expert modellt: audio without BTSC, audio, FM1216MK3, unused. Kiválasztottam az audio-t, driver felment. Gép újraindít. TV-n továbbra sincs hang. PVR2-ben az audiovezérlés line in-re van állítva (auxiliary nincs a listában)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest