- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
mapalka #2614 üzenetére
Ha connect error-t kapsz, akkor túl sok adatot forgalmaztál, ill. túl sűrűn próbálkoztál, ezért bannolva lettél egy időre. Próbálkozz később, másnap, harmadnap, vagy tölts le kevesebb adatot. Nálam minden második nap indul a grabber. Azt, hogy minden letöltés sikeres-e nem tudom, mert automata. Csak kb.hetente frissítem én is a műsoromat a saját oldalamról, azok általában jók az utóbbi időben.
-
Balinov
titán
válasz
mapalka #1873 üzenetére
üdv,ha ugyanolyan az a miniDIN dugasz,mint amit anno a leadtek XP Deluxe-hoz adtak,akkor olyat lehet venni magyarországon - márpedig 99,9%,hogy ugyanaz. Én 3-4éve vettem egy -emlkéeimszerint - debreceni cégtől 9pin minDIN csatit,aztán kisakkozva forrasztottunk haverommal egy minindin->rca videókábelt.Sokáig így használtam az asztali dvd-t cvbs-en.párszáz ft-os tétel volt és postáztak.Hirtelenjében viszont nem találom guglival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged