Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Kicsit gondban vagyok, nem tudom mi válasszak a két lehetőség közül.
- egy asztali HDD felvevőt, az alacsonyabb árkategóriából
vagy
- egy PVR3000 Deluxe kártyát a PCbeFőleg foci meccseket szándékozok felvenni, egyrészt archiválás miatt is, na meg sokszor nem tudom megnézni munka miatt, stb. Minőségben melyik lenne a jobb, az asztali felvevő? Ha van eltérés minőség között, akkor az nagyon jelentős?
Emígy UPC digital kábel, de a PC-t az analóg kábelre akarom kötni. Néha a box-ról, akkor CVBS-en keresztül venném fel a digitális adást.
A PC: E8400 Intel, 4GB RAM, 1TB Hitachi, 320GB WD, ATI 4850
A monitor 22" Samsung T220
Vista Business 64bitA tuner előnye lenne, hogy a monitort is tudom TV-nek használni, ha asztalit veszek, akkor marad az 1 TV.
Ha készül a felvétel, akkor közben tudom használni a gépet? Internet, stb, nem befolyásolja a felvett anyag minőségét? Emígy, ha jól tudom az időzített felvétel is lehetséges. Kikapcsol és bekapcsol a gép magától, ugye?
Jó sok kérdésem van, de előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv, gurabli
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest