- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
#65675776 #4399 üzenetére
Értem, köszönöm a segítséget. Ha jól tudom, akkor a UPC-nél nem is lehet más eszközt használni a digitális adás vételére, csak a saját set-top boxot...
Akkor kilőve a digitális, és marad a PVR3000-es. Emígy egy Samsung 2333SW (16:9) monitoron milyen képminőségre számíthatok, ha nem a boxot kötöm rá, hanem a meglévő analóg kábeltv jelét kapcsolom? (igaz, hogy a UPC hamarosan megszűnteti az analóg adást?)
Gondolom mivel (szinte) minden adás továbbra is 4:3-as, vagy széthúzom a képet vagy kétoldalt fekete csík lesz?
-
gurabli
őstag
Igen, ezért is nem gondolkodtam digitálisban, de azért jó rákérdezni, hátha valamit nem jól tudtam.
A PVR3000-es mellett melyik kártyát érdemes még megnézni? Vagy jól értem, hogy ez számít a legjobbnak? (tudom, nem szabad ilyet állítani, na de...)
Annak van valami jelentősége, hogy PCI vagy PCIE?
-
gurabli
őstag
Tuner vásárlás előtt állok, de nem tudom, hogy van-e értelme digitálist venni. Már kinéztem a Leadtek PVR3000 Deluxe-ot, van harveres mpeg2 kódolása is, meg mindenhol jókat írnak róla. De nem alkalmas digitális vételre. Mondjuk hiába van UPC digital előfizetésem, a kártya nélkül úgy sem tudom rákapcsolni. Max ha szerencsém van, akkor az M1 és M2-őt tudom fogni. A közeljövőben sem lesz nagyon változás e téren.
Tehát, kérdésem az lenne, érdemes egyáltalán digitálisban gondolkodni (hybrid) vagy nem?
Ha a legjobb kártyát szeretném, akkor a PVR3000 jó választás, vagy esetleg tudtok jobbat?
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Kicsit gondban vagyok, nem tudom mi válasszak a két lehetőség közül.
- egy asztali HDD felvevőt, az alacsonyabb árkategóriából
vagy
- egy PVR3000 Deluxe kártyát a PCbeFőleg foci meccseket szándékozok felvenni, egyrészt archiválás miatt is, na meg sokszor nem tudom megnézni munka miatt, stb. Minőségben melyik lenne a jobb, az asztali felvevő? Ha van eltérés minőség között, akkor az nagyon jelentős?
Emígy UPC digital kábel, de a PC-t az analóg kábelre akarom kötni. Néha a box-ról, akkor CVBS-en keresztül venném fel a digitális adást.
A PC: E8400 Intel, 4GB RAM, 1TB Hitachi, 320GB WD, ATI 4850
A monitor 22" Samsung T220
Vista Business 64bitA tuner előnye lenne, hogy a monitort is tudom TV-nek használni, ha asztalit veszek, akkor marad az 1 TV.
Ha készül a felvétel, akkor közben tudom használni a gépet? Internet, stb, nem befolyásolja a felvett anyag minőségét? Emígy, ha jól tudom az időzített felvétel is lehetséges. Kikapcsol és bekapcsol a gép magától, ugye?
Jó sok kérdésem van, de előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv, gurabli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged