Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapidus
tag
Aha tényleg, köszönöm a segítségedet, működik.
Én valamiért felette lévő gombot nyomkodtam.
Az egész úgy jött elő, hogy a rendes szobai TV-m kezdi elhagyni magát, ezért arra gondoltam, hogy egy 1200-1500 körüli celeron gépet rakok össze, és beleteszem a Winfast. Így egyből meg lenne oldva a felvétel is, meg az FM is. A képe pedig nálam nagyon szép, simán van olyan mint a TV képminősége. Igen ám, de a kényelmes TV nézés (esetenként ágyból) miatt a minél nagyobb mértékű távirányítás fontos lenne, ezért görcsölök a TXT-n, a ki-be kapcsoláson, az egér mozgatáson. Ha előtte ülnék, ezek nem igazán lennének fontosak.
Apropó: egy 1500-2000-es celeron (még nem vetem meg, de ilyesmire gondoltam, mert olcsó) 256, esetleg 512Mb memóriával képes akadásmentesen működni szerinted a TV kártyával XP alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én valamiért felette lévő gombot nyomkodtam.