- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
uluz
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket kérném: Leadtek WinFast 2000 XP Expert tunerem van, 100 év után sajnos frissítenem kellett a gépem Win10-re. Az a gondom, hogy bár találtam drivereket a különböző fórumokon, viszont a gépem nem látja a hardvert, így az eszközkezelőből sem tudom telepíteni.
Volna valakinek valami ötlete?
Köszi előre is!
uluz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest