- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
hati
addikt
válasz
avantissimo #1092 üzenetére
Sziasztok!
ÚJ PVR progi jött ki. Bővebben: link -
adam1
aktív tag
válasz
avantissimo #1083 üzenetére
Gugli használat nem árt.
-
ArGab
őstag
válasz
avantissimo #1083 üzenetére
Ez elég helyszín és szolgáltatófüggő dolog. -
ArGab
őstag
válasz
avantissimo #1077 üzenetére
1. Video capture-szerkesztés-vágás-átkódolás
2. DVD-Video készítése
3. /Ezt még nem használtam, úgy rémlik valamilyen animációszerkesztő talán./
Amúgy milyen a kártya? Screenshotot tudnál csinálni?
A hangot is USB-n viszi át? -
ddt99
tag
válasz
avantissimo #1039 üzenetére
Szia. Nem ismerem a pvr2000-et, de amennyire a leírásából meg tudom ítélni, majdnem ugyanaz, mint az Expert. A fő különbség az, hogy a PVR tud hardveres mpeg2-t, tehát nem a processzorodat terheli a felvételnél, ha ebben a formátumban rögzítesz valamit. A tuner szerintem ugyanaz mind a kettőnél, és a többi jellemző is megegyezni látszik.
Amúgy pedig: az a chipset, ami ezekben a kártyákban van, az újabb generációhoz tartozik. 10 bites Conexant decodere van, míg a korábbi kártyák túlnyomó többsége 8 bites volt (bt848, 878). Ennél jobb chipsetje (ezen az árszínvonalon!) csak az ATI legújabb tv-kártyájának van, ami 12 bites, de tudtommal ez még nem kapható nálunk, és ha jól gondolom, azért az ára is magasabb lesz, mint a Winfast kártyáknak.
Ismétlem, nem ismerem a pvr verziót, de az Expert gond nélkül megy XP alatt, és szép a képe is (nem számítva azokat az interferenciákat, amik nálam sajnos jelentkeznek, de még nem sikerült kideríteni, hogy ez a kártya hibája, vagy a bejövő jelé, esetleg a gépemé). A felszereltsége is jó volt, adtak hozzá minden szükséges kábelt, távirányítót, szoftvert, elemet, amit akarsz. A Leadtek megbízható márkának számít általában, tehát szerintem nem nyúlhatsz vele nagyon mellé, és biztosan jobban jársz bármelyik Winfast-tal, mint mondjuk egy PCTV PRO-val.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest