- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
kakarotto24 #4159 üzenetére
Én a minap ráztam meg magam, mert 2 adapternek hasonló dugasza volt. És épp az dugtam be amelyiket utána félre akartam tenni az útból. Jó hogy volt rajtam gumipapucs
Szóval csak óvatosan! -
Dellorto21
tag
válasz
kakarotto24 #4156 üzenetére
Hello nekiáltam keresni mert nekem is kéne majd
találtam is egy oldalt http://budapest.olx.hu/frenell-lencse-feny-csabdanak-iid-70794089
-
Sraff
tag
válasz
Szia!
A 17"-os méret elég nagy, írásvetítős fresnel lencsét biztosan nem fogsz találni hozzá. Legjobb emlékeim szerint kintről mlehet beszerezni 400x400-as méretű fresnelt, annak már elégnek kell lennie. Vagy pedig használod kisebb fresnellel és vagy kicsinyíted a képet, vagy lesznek lelógó részek.
Keress vissza a fórumban, volt már ez a téma. Például így.
Az lcd és a fémhalogén megtáplálása mehet egy tápról. Nem kell két dugó hozzá. Majd teszek fel róla fénylképet.
Mindenki csak akkor fogjon hozzá a villanyszereléshez, ha teljesen biztos a dolgában. Az árammal nem érdemes játszani, mert a végén mi húzzuk a rövidebbet.
-
kakarotto24
csendes tag
válasz
jah és az volna még hogy ez szélesvásznú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged