- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakarotto24
csendes tag
szia. hát figy. villamosságiból kicsit kezdő vagyok, de azért annyira nem hogy agyonvágjam magamat
lehet akkor összerakom a monitort, azt hagyom, és szerzek másikat. 4-5 ezerért lehet, sőt multkor 3 ért láttam piacon MŰKÖDŐ, mondjuk fénycsüvei elággá szét voltak fingva, de működő lcd monitort, 15 colosat, dvi, vga val. szóval lehet inkább akkor azt szerzem be, és akkor ahoz elvileg jó lesz az írásvetítős freshnel is. nem?
-
kakarotto24
csendes tag
válasz
kakarotto24 #4156 üzenetére
jah és az volna még hogy ez szélesvásznú.
-
kakarotto24
csendes tag
17" os lcd monitorhoz, milyen freshnelt tudok szerezni, és hol, esetleg miből lehet egy ilyenhez kiszedni, méretben alkalmasat? Tudom hogy a monitor hatalmas, de ingyen volt. a háttérvilágítás döglött, de az nem kell egy projihoz
szal ez van, faanyagom is van már, fenyőből lesz, viszont kellene némi segítség az alkatrészek kiválasztásánál. és még annyit kérdeznék ha megengedik az urak, hogy hol lehetne megbütyköltetni úgy hogy egy külön tápról, pc tápról mehessen az lcd és a fémhalogén is? Mert nem szeretnék 2 külön dugót hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest