Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achilles209

tag

válasz tj_peti #2635 üzenetére

Üdv megint!

Szóval ha 15 centiről jó volt a kép az írásvetítővel, és bele is fért az egész széltől szélig, akkor lehetséges, hogy bele fog a 17-es monitor is, csak készülj fel, hogy 17"-os monitorral ilyen fókusszal 3 méterről kb 4-5 méter széles képed lesz :) . Így akkor kb olyan fókusztávú fresneleket kell venned, mint az írásvetítős, ez valahol le van írva itt a fórumban. Amúgy, amit külföldről rendelnél az sacc másfélszer jobb minőségű, mint az írásvetítős, és nekem még írásvetítőssel sincsenek karikák. Ha esetleg kisilabizálod, hogy mennyibe kerülnek ezek és a posta, akkor esetleg lehetne közösbe, mert én eleve úgy terveztem, hogy befogadja a nagyobbakat is. Karikák állítólag akkor jönnek elő, ha túl közel teszed az LCD panelhez a fresnelt, vagy ha a két fresnel nem illeszkedik jól, de ilyet én még nem tapasztaltam, mivel nekem ragasztva vannak és 5 centire a monitortól.

Fórum feléledése: ide is eljutott a válság...

stinkydiver: Mindent bele. Hehe, úszószemüveg, LOL. :DD Bár eleinte én is paráztam tőle, én hegesztőpajzsal nyomtam.

Új hozzászólás Aktív témák