Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
afterburner_ #2450 üzenetére
Próbálj meg játszadozni a kontrassztal. A monitoron vedd maxra, és a gépen a vidkarit is húzasd meg egy picit, de csak érzéssel. Lehet neki adni fényerőt is a videókártyánál, ettől picivel jobb lehet a kép. Magától a monitor paneltől is függ, hogy mennyi fényt enged át. Van, amelyiket alig lehet átvilágítani, és van, ami nagyon pöpec.
Hétvégén kíváncsiságból operáltam a cuccal. Az egyik eredmény. Sajna a TV BOX-on nem lehet állítani a kép méretét, csak a felbontást, és a pipe pedig csak compóterrel együtt megy ugyebár, nekem meg az volt a célom, hogy a gépet kihagyhassam a dologból, szal szívás. Másik: Kíváncsi voltam, hogy vajon mennyivel másabb tükör nélkül a kép. Hát nekem semennyivel. Se jobb, se rosszabb.
Kérdés: Ha egy gyári proji elé rakom a kezem, akkor pengeéles árnyékot kapok a falon. ha az enyém elé, akkor homály (pedig a kép zsír). Ez a felesleges fény miatt lehet? Ha lefestem hőállő feketével a belsejét, akkor ez elvileg megszünik, és a képem is szebb lesz? Vagy kb annyi hatása lenne, mint a tükrömnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest