Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Azurooandrew

tag

Sziasztok!

Egy Sony 55X850C készülékem van, amely pár hónappal ezelőttig hiba nélkül működött szép képpel (VA panel, Triluminos). Azonban néhány hónappal ezelőtt elkezdett kikapcsolni és 6x pirosan villogni az alsó jelző fénye. Amit meg tudtam jellegzetességként figyelni, hogy a bal alsó sarok területén a kijelző elsötétül mielőtt kikapcsolna az egész képernyő - ám ez olyan röviden látható egy-egy pillanatra, hogy nem tudtam lefotózni.

Eleinte tudtam úgy használni, hogy áramtalanítás – visszakapcsolás – csökkentett fényerő beállítások és működött. Egy ideje azonban már ezek sem segítenek, mert az indítást követően az android felirat megjelenése után nem sokkal kikapcsol a kép és jön a piros villogás alul. Természetesen utána néztem, hogy mit jelent a 6x villogás, több mindent jelenthet sajnos: „backlight issue, bad main board, bad power board or bad inverter board”.

Így, hogy már nem kapcsol be, van bármilyen mód a rendszer visszaállításra, illetve egyáltalán lenne ennek értelme?
    Ilyen vagy ehhez hasonló „tünetek” esetében milyen esélyek/értelme van a javításának?

Köszönöm szépen az véleményeket, tanácsokat.

Új hozzászólás Aktív témák