- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azurooandrew
tag
Sziasztok!
Egy Sony 55X850C készülékem van, amely pár hónappal ezelőttig hiba nélkül működött szép képpel (VA panel, Triluminos). Azonban néhány hónappal ezelőtt elkezdett kikapcsolni és 6x pirosan villogni az alsó jelző fénye. Amit meg tudtam jellegzetességként figyelni, hogy a bal alsó sarok területén a kijelző elsötétül mielőtt kikapcsolna az egész képernyő - ám ez olyan röviden látható egy-egy pillanatra, hogy nem tudtam lefotózni.
Eleinte tudtam úgy használni, hogy áramtalanítás – visszakapcsolás – csökkentett fényerő beállítások és működött. Egy ideje azonban már ezek sem segítenek, mert az indítást követően az android felirat megjelenése után nem sokkal kikapcsol a kép és jön a piros villogás alul. Természetesen utána néztem, hogy mit jelent a 6x villogás, több mindent jelenthet sajnos: „backlight issue, bad main board, bad power board or bad inverter board”.
Így, hogy már nem kapcsol be, van bármilyen mód a rendszer visszaállításra, illetve egyáltalán lenne ennek értelme?
Ilyen vagy ehhez hasonló „tünetek” esetében milyen esélyek/értelme van a javításának?Köszönöm szépen az véleményeket, tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest