Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
15 perces adatokat írtam, nem 30-at, mert azt írtad, hogy amikor sürgős, akkor 30 perc sincs..
szerk.:
Nem engem zavar, hogy van más ahol gyorsabb - a szakmát és a kommentelőket zavarja, hogy nincs 65-250W a Galaxy szériában, lásd ennek a hírnek a címét is.Ahogy az Apple usereket sem zavarja annyira a még ennél is 30-50%-kal lassabb töltési idő, hogy emiatt más terméket vegyenek. Jó eséllyel nem is használtak mást az elmúlt 3-5-10 évben, leszarják ha egész éjjel töltődik - simán kibír egy napot.
Ahogy az előzőben is leírtam: majd ha emiatt mérhetően kevesebb terméket tudnak eladni (akár a samu akár az Apple), biztos lehetsz benne, hogy belerakják. És igen, ha benne lesz, én még mindig használhatom a 7-10-25W-os töltőmet.
Én csak próbáltam összehasonlítani 45-80W töltést az általad vázolt esetre, amikor 30 perc sincs töltésre, hogy érzékeljük mit jelentene 45-ről 65-re vagy 80-ra lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Továbbra is kerül a Samsung mindenféle akkumulátoros kockázatot.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest