Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
CP111
aktív tag
Jaj, most mi lesz?!
-
rigoberto
őstag
Hova siet mindenki a töltéssel? Jóvanaezígy.
-
Oliverda
félisten
Vihar a biliben a mobilis gyorstöltés, ami a kínai márkák jóformán egyetlen megmaradt differenciáló tényezője. Amíg egyetlen napot kényelmesen kibír az adott készülék (egy töltéssel), addig ez nem más, mint nettó farokméregetés. Ha pedig évente háromszor olyan szituációba kerül valaki, zsebere vág egy powerbankot és útközben feltölti a telefont.
-
tomp
félisten
BBK-n belül szerintem egyszerű: Realme-nél nincs olyan licenszdíj amit egy OP-nál van így vagy ez vagy az.
A papíron kevesebb W mellett gyorsabb töltést szimplán eltérő töltési görbével érik el.
OP 11-nél a gyári 100W-os töltést is lehet tovább gyorsítani "gyorsabb" görbével.
volt, hogy 1órát is összehoztam
A rekordom 19perc volt 1-100% töltéssel.
Gondolom tovább engedte melegedni az akksit és 80% felett se vette annyira vissza a töltést mint a default.Alapesetben 16-18W-al töltöm(9Pro töltője van visszafojtva) de ha nincs 1órám vagy nem akarom 1órát tölteni akkor azért jól jön a gyorstöltés.
A Samsungnál amúgy mi a garancia arra, hogy a lassú töltéssel nem fog eldurranni az akksi? Valahogy a tüzes Note akksija/BMS-e is átment a MEO-n...
-
doooo
veterán
Lehet találgatni napestig (bár mindkét általad leírt opció abszolút valótlannak tűnik), de úgyis csak ők tudják a valós okokat.
Lehet az ilyen értelmetlen kifogásokat máshol is keresni.
A Realme GT-széria már 240W-tal tölt. Felmerül a kérdés, hogy a többi kínai gyártó, vagy ugyanazon gyártó más modelljei (mert az OP is pont ugyanaz a gyártó) miért nem képesek erre. Talán félnek?Ja és amúgy meg ami papíron szerepel sok helyen, nem számít a valóságban. Számos példa van rá, hogy olyan modellek, amelyek elvileg lassabban töltenek a W-számok alapján (mondjuk, ha már Samsung, akkor legyenek ezek Samsung modellek a példa kedvéért), mégis gyorsabban mennek 0-ról 100-ra a valóságban, mint az elvileg gyorsabban töltők. Na és olyankor mi a teendő? Semmi, olyankor mindenki bölcsen hallgat.
-
tomp
félisten
Ez mind2 oldalról gáz.
-Nincs gyorstöltésük mert nem tudnak megbízható akksit gyártani külső gyártótól meg nem vesznek mert az nekik arcvesztés.
-Van gyorstöltésre alkalmas akksijuk de még maguk sem bíznak meg benne, hogy hosszabb távon nem e csinál az akksiból lángszórót... -
tomp
félisten
Esetleg annyi pénzért egy megbízható biztonságos akkumulátor? Na az a samsungnak nem megy...
Érdekes a OnePlus a 11-nél TÜV plecsnis töltést ad 100W-on és 4éves élettartamot is garantál. A Samsungnak ez miért nem megy?
-
Usgyi
aktív tag
A note fiaskó óta azért már eltelt néhány év, lassan már ideje lenne feljebb váltani kicsit. Nem vágyom 200W-os töltésre, de a 25W-ot azért lehetne duplázni.
-
-
Így igaz.
Nyilván ennél sokkal komplexebb a kérdés az IT-t tekintve - nagyobb teljesítmény, több erőforrás (kisebb fogyasztás) hw oldalon, új lehetőségeket nyit(hat) meg sw oldalon, és ezek folyamatosan triggerelik egymást. Erre inkább mondom, hogy ez a természete az iparágnak.
A kérdés termék oldalon viszont az, hogy milyen képességet milyen áron lehet belenyomni egy termékbe, és arra mekkora igény van a felhasználói bázisban.
Nyilván egy tech-re fogékonyabb réteg alapvetően vágyik minden újdonságra, mert eleve tud róla, és úgy tűnik kényelmesebb-gyorsabb-hatékonyabb lesz tőle a készüléke/élete. De ez nem jelenti azt, hogy szüksége is van rá.Egy kisebb márka nyilván próbál mindent belepakolni amit csak lehet egy termékbe - vevőket kell szereznie.
Egy hatalmas bázissal rendelkező cég pedig meg tudja mérni, hogy mi az ami elég. -
-
prolad
addikt
Kevés, lassú. Az egyetlen komolyabb bajom a Fold 5-nél is. 65-120W-os töltés és egy kapcsoló a beállításokban, hogy gyorsan vagy lassan akarok-e tölteni (ezt most is tudják a Samsungok, csak tényleges gyorstöltés nincs mögötte), meg van oldva.
Egy S szériában különösen kínos, ha már a középkategória is gyorsabb töltést ad. -
mhydas99
senior tag
Amugy a toltesi sebessegre visszaterve...szerintem egyaltalan nincsenek sokan a vilagon akiknek valoban szukseguk lenne a 15 perces 100%-os toltesre allandoan. Az hogy egyszer-egyszer az ember elfelejti este toltore rakni a telot, vagy olyan huzos a napja hogy mar delutan 2kor haldoklik a telefonja es nincs 1 oraja nyugiban varni ra akkor azokra a csekely alkalmakra igenis ott a powerbank. Ha meg allando problema lenne ez akkor meg vannak olyan telefonok amik egy kenyelmes kaveszunet alatt teljesen feltoltenek. Lehet valasztani.
-
mhydas99
senior tag
Eleg nagy a gyanuper hogy a Note 9es accugate miatt nem mernek gyorsabban toltheto akksikat szerwlni a telefonokba. A vilag 2. Legnagyobb telefongyartojarol van szo (ha meg a 2. ...) nem engedhetnek meg egyetlen egy hibat sem mert a media szetkapja oket es naluk az akar szazmillio dollaros kart is jelenthet. Amugy meg eleg jol allnak az uj akkutipus fejlesztesevel, szerintem abban biznak majd hogy megold minden problemat.
-
mhydas99
senior tag
válasz
Essentials #21 üzenetére
Apple mar regota csak azert "merfoldko" a tobbi gyarto szamara (telefonok teren) mert a marketingjukkel es az eleterzessel megvettek egesz nyugatot. Ezt irigylik tole a gyartok. Evek ota nem kepesek egyedit es kiemelkedot alkotni.
PC iparagban azert mas a helyzet, ott jol lathatoan mennek az uttoro fejlesztesek az elmult evekben es biztos ulnek meg a ki nem adott josagokon, csak beosztjak a kovetkezo par evre.
Samsung meg pocsek szoftverfejlesztesben, ez tokeletesen meglatszik a halozatkezelesen, a fwlhasznaloi feluletukon, oriasi mereten es akkuzabalo hatterfolyamatain....no comment. -
Egy autónál szinte létkérdés a gyorstöltés, egy telefonnál megnyugtató érzés, főleg ha elfelejtem feltölteni és reggel van rá 20-30 percem, h rátöltsek, azért rá mert soha nem hagyom 20-30 % alá menni.
-
Ebben viszont az az érdekes, hogy ez kb pontosan ugyanaz a teljesítmény, ami a 25W-os vezetékes töltővel mért mindenki.
Pl nézd meg itt: [link]
Olyan mintha bizonyos esetekben nem engedélyezné a 45W teljesítményt. Lehet, hogy túlmelegedés, de nem akarok tippelgetni. Olyan tesztet is találtam, ahol 1,5 óra a 0-100, gondolom ott még jobban szabályozott a szoftver.Az Ultra esetében nem látszik ez az anomália: [link]
Ezek alapján már értem, hogy miért gondolod "hamisnak" az adatokat, de hidd el, nem kerestem ki egy nekem kedvezőt - tökre el tudom fogadni, hogy a s23+-ban limitált a 45W képessége - nem oldották meg rendesen a hűtést, vagy tudom is én. Az én bűnöm annyi, hogy nem az S23 Ultrát hoztam érvként, mert nem tudtam erről a bugról, és nem néztem meg 5 különböző tesztet az adott típusról.Ezzel együtt a 45W-ról írt minden érték igaz az Ultra esetén.
Tehát ha eltekintünk egy korlátozott/hibás implementációtól (S23+), akkor minden érv igaz a 45W vs 80W témában, ahonnan ez a beszélgetés elindult.
-
rep3at
őstag
Nincs baj a lassú töltéssel sem, éjjel általában én is úgy töltöm. Viszont akkor már lehessen választani (hangzatos a szupergyors töltés opció, kár hogy nevetséges 25 wattal tölt). Néha jól tud jönni a gyorstöltés ha sietni kell.
-
szóval már egyenesen hazudok, és hasból mondok számokat? Azt hittem egyértelmű, hogy van egy ilyen teszt, mert korábban is pont ezt linkeltem:
Forrás: phoneArena
Továbbra is ott tartunk, hogy 45W Samsung vs 80W OnePlus között 15 perc alatt van nagyjából 15% különbség, mert nem hamisak az általam írt adatok. Vagy ha azok, akkor kérlek cáfold meg őket, és ne kezdj el vádaskodni. Köszi.
Attól, hogy valaki nyugdíjas, még élhet aktív életet és lehet neki fontos a gyors töltés, de skatulyázz!
Este elfelejted feltenni -> reggel 11%-on van. Reggel összesen 15 perced van tölteni. Legyen: 80W töltéssel lenne kb 67%-od a OnePlus11-ban, és lenne 45W töltéssel 51%-od a S23 Ultra-ban.
Ennyit próbáltam megkérdezni, hogy ez tényleg deal breaker szerinted a felhasználók értelmezhető részének? Mert akinek IGEN, ahogy Neked is, nyilván megveszi a superfastcharge képes telefont. Ezt pofázom most már harmadszorra, hogy egy átlagos felhasználónak elég, ahogy a ~60 perces 0-100% is (ami való életben inkább a 15-25-> 100%, 45-50p)."Meg kellene értened hogy mindenkinek mások a felhasználási igényei. Neked nem fontos a gyorstöltés, másnak az."
Neked kellene ezt megérteni, én az elejétől fogva ezzel érvelek.
Eleve nem kellene a 45W-ra azt írni egy hír címében, hogy "lassú töltés". Amikor meg szembesülsz vele hogy 15 perc alatt ~15% a különbség a 45W vs 80W között, akkor azt írni, hogy "hamisak az adatok".Szerinted a 46 vs 49 másodperc a számháború.
Szerintem már a 30 vs 60 perc is az, amikor MINDEN iPhone felhasználó elégedett annyira a lassú töltésével (90-140p), hogy emiatt nem vált. Sz@rik rá, mert jellemzően bőven kibír egy napot, és kb bárhol tudja tölteni - irodában, autóban, wireless töltőn stb.
És itt világszerte több mint 1 milliárd (!) emberről beszélünk (1.3-1.4 mrd adatokat találtam Google-n) - nyilvánvalóan jobb lenne nekik is ha lenne legalább egy 45W, de annyira azért nem zavarja őket, hogy tömegével váltsanak. Mert van ezer más szempont egy okostelefonban.
Ezt így el tudod fogadni? Hogy az ő felhasználási igényeiknek még ez a tempó is elég?
Akinek nem, vesz mást.
Majd ha elegen panaszkodnak, akkor belepakolja a Samsung is, meg az Apple is.Szerk.: ja és még egy, most nézem:
OnePlus 80W - 32 perc alatt van 100-on
OnePlus 100w - 27 perc alatt van 100-on5 perc a különbség. Mi ez ha nem számháború?
-
adamklark
senior tag
Egyébként az emberek elfelejtik hogy samsungnak van szupergyors töltés funkciója? Ha este elfelejtem felrakni bekapcsolom és 20 perc alatt tölt bele eleget indulás előtt, de normálisan kikapcsolom ezt a funkciót és 1 óra alatt vígan feltölt amíg este megfőzök/fürdök stb. túl van ez dimenzionálva. Ahogy megfogalmaztad, mindenkinek más az igénye. Ezért jó az android mert van választási lehetőség, ha nem tetszik, nem ez kell neked, ott a kismillió kínai gyártó aki dobálózik a töltési számokkal, hátha bejön.
És megint tőlem növelheti a számot samsung marketing szempontból engem nem érdekel, mást meg érdekel, mindenki nyerne vele ha felterekné a számokat a Samsung, de nem oldaná meg az igazi problémát (szerintem). Számomra fontosabb szempont lenne hogy tovább tartson ki a telefon egy töltéssel, most hogy 20 perc helyett 5 perc alatt töltsön fel a gyorstöltés őszintén nekem egy niche helyzet. Viszont 1 vagy 2 naponta töltés helyet teszem azt 4 nap (igazi, rendes használattal) üzemidő lenne a igazi innováció.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Essentials #21 üzenetére
Samsung előbb gyorsult töltésben, mint az Apple. Akkor melyik is a birka? Egy bizonyos felhasználói rétegükbe bele se megyek...
-
Noukoum
veterán
Te nem írtál 15 perces adatokat, mert hamisan az általad írt adatok.
Meg kellene értened hogy mindenkinek mások a felhasználási igényei. Neked nem fontos a gyorstöltés, másnak az.
Szerk: tudod nem mindenki nyugdíjas aki egész nap otthon ül és teljesen mindegy neki mindegy. Este elfelejtetted feltenni, reggel 11%-on van és van 10 perced tölteni vagy este 8-kor indulsz el otthonról és már csak 16%-on vagy de kikéne húzni hajnalig vagy a gyerekek egész nap nyomkodják ezeket, na nekik aztán pláne nem mindegy hogy meddig kell a konnektornál ülni. Igen tudom, legyen a zsebében az embernek egy tégla powerbank kábellell… mikor már a füles is mindenkinek wireless… Sőt egyik kezében tartsa a powerbankot a másikban meg pörgesse a tiktokot…
A számháború azt jelenti hogy csak specifikációban lesz jobb, de a gyakorlatban nem. Ez nem számháború.Majd az lesz a számháború ha 46 másodperc vagy 49 másodperc lesz 0-ról feltölteni és ezt a fejlődést nyomják a gyártók. Na ott teljesen mindegy, tényleg marketing bullshit. De a 10 perc vs 1 óra nem az.
-
doooo
veterán
válasz
Essentials #21 üzenetére
Ez mind szép és jó, csak már az első mondatod a valóság abszolút ellenkezőjét írja le. Szóval... mit is akartál mondani? Vagy inkább még egy kérdés, miért nem olvastál el pár kommentet, mielőtt megírtad ezt? Spóroltál volna magadnak jó pár percet.
-
már nem tudtam beleszerkeszteni az előzőbe
a számháborúra akkor külön: szerinted a 80-250w gyorstöltés nem egy számháború?
Tényleg mondj már egy élethelyzetet, amikor 24 óránként 10 percre tudod lerakni azt a telefont, de komolyan..
Mi az, hogy indulásra kész a telefon? Mikor van az, hogy 40-60-80%-kal nem LEHET elindulni valahova?A powerbank szerinted egy megoldjuk okosba módszer?
Szerinted a powerbank az tényleg azt a problémát oldja meg, hogy ne kelljen kivárni a 30p extra töltést a lakásban/irodában?
A powerbank nem azt oldja meg, hogy 0 percet kelljen várnod a töltésre a fal mellett, és folyamatosan útközben lehetsz?
Nagyon félreértesz: én nem azt mondom, hogy a szupergyors töltés az egy felesleges fejlesztés. Tök király, hogy megvannak azok a technológiák, hűtési és akku elrendezési megoldások amikkel kivitelezhető.
Csak azt mondom, hogy egy átlag usernek rohadtul nincs szüksége erre. Feltételezem, hogy ehhez képest viszonylag drága a kivitelezése, hogy az igény megléte nélkül belepakolják, ráadásul úgy, hogy külön kellene megvenni az adaptert, és a userek nagy része úgysem venné meg. -
15 perces adatokat írtam, nem 30-at, mert azt írtad, hogy amikor sürgős, akkor 30 perc sincs..
szerk.:
Nem engem zavar, hogy van más ahol gyorsabb - a szakmát és a kommentelőket zavarja, hogy nincs 65-250W a Galaxy szériában, lásd ennek a hírnek a címét is.Ahogy az Apple usereket sem zavarja annyira a még ennél is 30-50%-kal lassabb töltési idő, hogy emiatt más terméket vegyenek. Jó eséllyel nem is használtak mást az elmúlt 3-5-10 évben, leszarják ha egész éjjel töltődik - simán kibír egy napot.
Ahogy az előzőben is leírtam: majd ha emiatt mérhetően kevesebb terméket tudnak eladni (akár a samu akár az Apple), biztos lehetsz benne, hogy belerakják. És igen, ha benne lesz, én még mindig használhatom a 7-10-25W-os töltőmet.
Én csak próbáltam összehasonlítani 45-80W töltést az általad vázolt esetre, amikor 30 perc sincs töltésre, hogy érzékeljük mit jelentene 45-ről 65-re vagy 80-ra lépni.
-
Noukoum
veterán
A Samsung S23+ 30 perc alatt 57%-ra tölt fel nulláról (forrás gsmarena), nem tudom te honnan szeded ezeket az adatokat. A teljes feltöltéshez 1 óra 6 percet mértek.
Azt lehet mondani hogy elég? Elég hogy 10 perc alatt 20%-ot töltesz bele, nem pedig 80-at? Álljon le a technológiai fejlődés csak mert neked elég? Miért zavar az téged hogy más gyorsabban szeretné tölteni? Te nyugodtan töltheted lassabban, nem kötelező gyorstöltést használni.
A számháború hogy képpont sűrűsség, megapixel kategória, nem az hogy 10 percet kell várnod mire indulásra kész a telefon vagy 40 percet. És persze vigyen az ember powerbankot, megoldjuk okosba mi magyarok csehszlovák módszerrel, még véletlenül se lépjünk 1-ről a kettőre mert a fejlődés veszélyes, meg kell állitani.
-
M5Norbi
őstag
-
Ok, akkor 15 perces adatokat nézzünk? 45W-tal:
S23Plus: 43%
S23Ultra: 41%
OnePlus11: 57% (80W) / 67% (100W)25W
S23: 28%Tehát 15 perc alatt van ~15% különbség a 25/45 között és a 45/80 között is.
45 helyett 65W-tal (amit előrelépésnek ítélne a fórum) ez mennyi lenne? 7%? Tényleg számít?Ha nekem ennyire kiélezett lenne az akkuhasználatom és a töltési lehetőségem, bizonyára lenne nálam egy powerbank, akkor is ha 100W-t tudna a telefonom.
Minden más esetben azért bőven együtt lehet élni azzal, hogy 60-75 perc egy 0-100.
És ezt úgy beharangozni, hogy 'marad a lassú töltés', aztán itt a fórumon az iPhone-ok 30-50%-kal lassabb töltési sebességével egy lapon emlegetni minimum vicces.Számomra kifejezetten üdítő, hogy végre van cég aki megteheti, hogy nem megy bele a számháborúzásra. Megálltak egy olyan ponton, amire azt lehet mondani, hogy elég. Nyilván a profit maximalizálás miatt, nincsenek illúzióim, de szerintem fontos azt belátni, hogy attól hogy a 65-80-250W töltés kivitelezhető, a felhasználók jelentős részének halál felesleges. Majd ha elég felhasználót veszítenek emiatt, beleteszik.
Nekem pl irodai munka mellett általában wireless padon (7w vagy 10W) vagy laptop typeC-n (talán 15-18W?) töltődik. Autóban vezetékes AA, általában mire odaérek valahova 100-ra tölt, pedig az is 10W.
Ha tudna 80/100W-t, valószínűleg évente 1-2 alkalommal tenném rá arra az adapterre. -
Bass
addikt
válasz
LosBlancosRM #22 üzenetére
Te hogy éltél okostelefon előtt? Esetleg gyalog jársz ,hogy éltél a net,mikro előtt és még sorolhatnám.Egyébkpnt rüheltem h lassan tölt.
-
spect80
senior tag
válasz
Essentials #21 üzenetére
Mindenki próbálja az Apple üzleti stratégiáját másolni, mert zseniális amit művelnek.
Szektaszerűen kialakítottak egy nagy és fix vásárlói bázist, akikkel gyak. bármit megtehetnek. Bármennyit kérhetnek középszerű meg kicsit jobb telefonokért, úgyis megveszik, bármilyen költségmegtakarítási lépést eladhatnak környezetvédelem címen, mert az elközelettséget a brand/életérzés/stílus/egyéb szubjektív érvek jelentik.
Hát melyik cég ne akarna ilyet vevői kört?
Ha ennek az az ára, hogy lopják az üzeltpolitikát is akkor nosza. Csak a profit számít nagyjából bármi áron. Ha a másiknak bejön, akkor megpróbálom én is, hátha nekem is. Kit érdekelnek a morális szálak az üzletben de komolyan?
A Samsungot most emiatt kéne utáni, vagy szánni?szerk.: amúgy az éppan aktuális S23U kb fele annyi idő alatt feltölt, mint a I14PM, szóval miért a Samsung a lúzer ebben a kérdésben?
-
Essentials
aktív tag
Szokásos birkamód követés, ha az Apple változtatna, és a gyorstöltést belenyomná a telefonokba, a Samsung is azonnal lépne! Ezzel kapcsolatban is csak az Apple szoknyája mögött bújkálnak. A Dél-Koreaiak mostanában úgy viselkednek mint egy első padban ülő tanuló, aki issza a tanár szavait! A márka elvesztette az egykori DNS-t, és minden fronton azt érezni hogy az Apple üzleti filozófiája, és módszerei köszönnek vissza a vállalat aktivításaiból, immáron a sokadik éve alakulnak át! Ami felhasználó oldalról sem lenne gond, hogyha nem erőszakolnák meg vele a márkát, és csak a pozitív dolgokat implementálnák, az Apple hülyeségeit, "rossz zsarus" húzásait nem! Dehát ezek már mindent lejegyzetelnek.. Vicces hogy az egész piac mindig arra vár hogy ki és milyet tüsszent az Cupertinóban, miközben az Apple-t folyamatosan az innováció hiányával vádoljuk. De akkor miért ők formálják a mobilpiacot, miért ők a szent tehenek, a nullás kilóméterkő a gyártók számára? Nyilván erre is megvan a tökéletes indok és magyarázat, de egy Samsungtól azért mást várnánk el, mint tradícionális gyártótól.
-
Bass
addikt
S23(tudom nem s24 de nem lesz az sem jobb)1:16 perc alatt tölt fel,mindig 100%-al megyek el otthonról,többnyire reggel tölt. Amikor nincs 1:16 perc időm,meló a 2 sim megy nem tudok powebankolni és ott ülni a töltőn ennyit.Ahogy írtam az én használatomnak ez megfelelő és nem mennék ez alá max fölé. A másik h gyengébbek az akkuk benne.
-
Mi az a szituáció amikor ennyire kritikus az a 30p előny egy full töltésre?
Úgy értem hogy 30p alatt mondjuk 60% körül lenne (szerk. : belenéztem a tesztbe, inkább 70% körül) 0-ról egy Samsung, míg a OnePlus 100-on.
60-70%-kal durva igénybevétel mellett is 2-3 óra SoT kijön.Értem én hogy kényelmesebb, de nem lenne még kényelmesebb a 15p? Vagy az 5p?
-
vodrosjozsi
addikt
Ez már nem vicces csak krva szánalmas
-
Bass
addikt
Akkor most sem lesz samum ismét.Marhák ,nem is értem miért vacakolnak.Órák és telefonokban is gyengék akku téren.Ezért váltottam oneplusra pedig szeretem a Samsung "ökoszisztémát". De ahogy jövök megyek kényelmes a 0-100 30 perces töltés,több sebesség nem kell de ezt le nem cserélném.
-
adamklark
senior tag
Engem egyáltalán nem érdekel a számháború, nem kell 120as töltő meg társai. De nyilván marketing szempontból ez visszás mivel legtöbb kínai gyártó dobálja a random számokat (amiket nem is ér el) és átlag vásárló vakarja a fejét hogy miért ilyen "lassú" a Samsung termék. Szóval ha nekem is nem kell, lehet a márkának fel kéne már másznia legalább 65w-ig, az jól néz ki a promo anyagon
-
Nekton
aktív tag
Hát nem tudom, srácok.. én is keveslem a "haladást", de ha a napi használatomat nézem, egy 5000-es akkuval szerelt A54 annyi tartalékkal bír, hogy én csak vacsinál dugom rá a 18W-os régi Huawei töltőre. Mire megvacsizunk, kap annyi delejt, ami másnapig elviszi. Nem vagyok egyáltalán a gyorstöltés ellen. Sőt... csak a gyakorlat azt mutatja, hogy nekem (!) ennyi is elég.
(Az RC autónk akkujait mindig a gyári max. áramerősséggel töltöm. A Modell és Hobby üzletben ettől kihullik a hajuk az eladóknak.
Még csak egy régi akkut sikerült eldurrantani, de az kísérlet volt).
-
Aryon87
félisten
Azért ez már nevetséges.. Legalább 66W töltést illene tudni... Értem én hogy fosnak a Note7 eset óta de na.. Azóta már fejlődött ez meg az.
-
GreatL
őstag
Engem nem érdekel. Az autóban percek alatt felmászik 35-ről 85%-ra ameddig az akkukímélő engedi. Otthon meg ledobom vezetéknélkülire, nem szokott zavarni, mire ránézek általában fel van töltve 85%-ra szintén.
-
ddaydome
senior tag
Ha ez így marad, akkor itt is egy fontos újítás esik ki.
Ez a Samsung meg Iphone ez teljesen h..ye?Az én munkámban is fontos lenne, hogy gyorsan töltődjön.
-
Engem mint Galaxy tulajnak nem okoz ez a hír gondot. Elég az a Note gyorstöltő ami van. Szépen teszi nálam a dolgát. Nem ugrok a kínaiak ölébe.
-
doooo
veterán
Egy kérdőjel hiányzik a címből.
-
thboxx
aktív tag
Én megelégednék a mostani 25-45W helyett 45-65W-al is. Azt még biztonságosnak gondolom.
-
realist
őstag
Épkézláb töltés sebesség esetén vennék S szériát, de így ez és a iphone is kiesik. Azért vicc, hogy akinek ez számít az csak kínai mobilokat tud figyelembe venni
-
Dilikutya
félisten
Mint lehet, hogy jövőre az S24 generáció felé kacsintgató, engem jobban zavar, ha igaz lesz a pletyka, és tényleg csak Exynos chippel érkezik hozzánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Továbbra is kerül a Samsung mindenféle akkumulátoros kockázatot.
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest