Új hozzászólás Aktív témák
-
Pillerb
kezdő
válasz
Istvan2020 #2198 üzenetére
Jó az a sugi lap, jól jártál vele 👍
-
Stihl024
junior tag
válasz
Istvan2020 #2191 üzenetére
Király! A vezető is pöpec!!!
-
Pillerb
kezdő
válasz
Istvan2020 #2196 üzenetére
Mekkora lap van azon a gépen? Milyen lánccal megy? .325” ?
-
PALEDOG
kezdő
válasz
Istvan2020 #2191 üzenetére
Patika darab. Tőled is várjuk a tapasztalatokat.
Én azon angyalok, hogy tudok tisztességes légszűrést varázsolni rá. Papírszűrő sajna nem játszik. -
kopepe
aktív tag
válasz
Istvan2020 #2146 üzenetére
Lejjebb vetted ?
-
kopepe
aktív tag
válasz
Istvan2020 #2142 üzenetére
Magas az alapjárat
-
kopepe
aktív tag
válasz
Istvan2020 #2132 üzenetére
Nem,nincs harag !Szó sincs róla!
De sokszor hiába írod be azt a keresőbe,hogy EFCO,vagy Stihl...stb.
Ha mucsajröcsögén a hímtag annyit ír a hírdetéshez,hogy "fűrész eladó"!
Mert azt sem tudja,hogy mi az ami hozzákerült,de most eladná.
Lehet neked tipusszámod cikkszámod márkaneved...nem találod....
Ebben az esetben a keresendő kulszó, a "láncfűrész" és csak görgetsz,
görgetsz.lapozol és görgetsz..... ééés hoppá mi ez? Nézzük csak meg!
Nicsak egy EFCO fűrész...... -
PALEDOG
kezdő
válasz
Istvan2020 #2122 üzenetére
Első dolgom volt ellenőrizni.
-
kopepe
aktív tag
válasz
Istvan2020 #2129 üzenetére
Egyébként szeretem, ha valaki nem sunnyog,hanem megmondja őszintén!
Azért szívesen...máskor is! -
kopepe
aktív tag
válasz
Istvan2020 #2127 üzenetére
Keresni tudni kell...
A kedvedért előkapartam.Láttam én is,de nem csigázott fel.https://www.jofogas.hu/heves/Elado_alig_hasznalt_ujszeru_allapotu_lancfuresz__124525841.htm
-
Stihl024
junior tag
válasz
Istvan2020 #2110 üzenetére
Most nincs de lesz. Igény-elképzelés? Írj privátban és ledumáljuk.
-
Btamas81
csendes tag
válasz
Istvan2020 #2106 üzenetére
Én nem tudtam, csak mikor kérdezted utána néztem. A 2T olajukra lennék kíváncsi kié van benne, mert nem mondták meg. Csak annyit, hogy jó illatú.
-
Btamas81
csendes tag
válasz
Istvan2020 #2092 üzenetére
Fűrészmániás srácok promózták, ha van kedved keress rá a youtubeon.
Annyiba kerül mint a Paledog által említett HQ. Én inkább akkor a husit választanám.
Hétfőn rá is kérdezek a helyi husiboltba. Bár nálunk itt a vadkeleten minden drága. -
PALEDOG
kezdő
válasz
Istvan2020 #2092 üzenetére
Teszi a dolgát de csak hallomásból tudom. Itt a környékemen nem volt elérhető. Én olajat biztos nem neten rendelek. Bemegyek egy szakkereskedésben és megveszem. Így lett a husi olaj is.
-
kopepe
aktív tag
válasz
Istvan2020 #2097 üzenetére
"A képek tájékoztató jellegűek,nem feltétlenül az eladni kívánt termékekről készültek."
"megértésüket köszönjük" "vásárlás előtt kérjük érdeklődjön!" -
Istvan2020
aktív tag
válasz
Istvan2020 #2096 üzenetére
-
Tanaka 4501
újonc
válasz
Istvan2020 #2087 üzenetére
-
kemenylegeny
csendes tag
válasz
Istvan2020 #2091 üzenetére
Ez elgondolkodtató, de a málna sem éri meg ennyiért, mert akkor van oleo vagy efco ebben a kategóriában. ennyi pénzt meg végkép nem adnék ki érte, hogy dobozban töltsön 345 napot a 365- ből. Akor már inkább egy felújított etz 250 csopper stilfűrész.
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Istvan2020 #2091 üzenetére
-
kemenylegeny
csendes tag
válasz
Vége a kiárusításnak. A málna is 112.990 ft lett.
-
PALEDOG
kezdő
válasz
Nem is fogják venni...
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Istvan2020 #2075 üzenetére
-
Pillerb
kezdő
válasz
Istvan2020 #2075 üzenetére
Nézd, van aki bélyeget gyűjt van aki mást, ez egy hobbi. Jobb mint a kocsmában hagyni az árát.
Minden csak nézőpont kérdése 😊 -
Pillerb
kezdő
válasz
Istvan2020 #2071 üzenetére
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Istvan2020 #2068 üzenetére
Ugye én azért kérdezősködöm érdeklődöm, mert én nagyon amatőr vagyok ebben a fürészes témában, szeretem meghallgatni olyan emberek véleményét akik tapasztaltak ebben a témában, azért jöttem ide kérdezősködni véleményt meghallgatni, hogy döntéseket könnyebben tudjam meghozni pl. a 2 fürész között is.
Van a családban egy fürészes kb 20 éve azt csinálja de ő ha lehet így mondani Stihl buzi, nem létezik más márka más név, mert az mind szar ilyen embertől nehéz tanácsot kérni -
kopepe
aktív tag
válasz
Istvan2020 #2063 üzenetére
Az első oleo mac géphez kaptam egy Oleo-Mac Prosint 2T 0,1L adalékolajat ajándékba.
Igencsak örültem,mikor elfogyott az 5 liter benyó!Eszméletlen büdös volt a füstje!
Husqvarna LS+ használok mindegyikbe.Nem esküszöm egyik olajra sem!
Évek óta gond nélkül üzemel ezzel mindegyik. -
Stihl024
junior tag
válasz
Istvan2020 #2063 üzenetére
Úgy döntöttél ahogy én is döntöttem volna és szerintem nem fogod megbánni!
-
Stihl024
junior tag
válasz
Istvan2020 #2054 üzenetére
Akor én adok neked konkrét választ. Hecht 58 bika erős elképzelhető hogy jobban megy az Efco Mth5600-nál fele annyiba kerül szebb a kidolgozása. De NEKEM mégse az kéne mert nem vagyunk egyformák. Lényegesen rosszabbak benne a csavarok,-fedélpatent-üzem anyag vezetékek.-légszűrése -valamint nehezebb.
Van neki két előnye is az ára és a belső kuplung.
Mivel neked már ott a kezedben mindkettő a Hecht-el bukod a legkevesebbet ha használtan akarod továbbadni, hiába új gyári áron úgysem veszik meg.
Összegzés-Efco jobb gép Hecht olcsóbb.
Efcot max 50 körül adhatod el Hecht vadi új 40.
Hechtet 47 ért vetted evidens azon bukod a legkevesebbet.
Tehát a döntés nem szakmai hanem anyagi... -
kemenylegeny
csendes tag
válasz
Istvan2020 #2048 üzenetére
Az ilyen helyzetekben leülök nézegetem, ha lehet a kezembe veszem, aztán hozok egy döntést. Ha tévedtem akkor az is az én döntésem volt és viselem a következményeit. Ezért mindíg azt választom ami a legkevesebb energiát igényli tőlem, hogy fenn tudjam tartani, itt ez az energia a pénz. Bárhogy döntesz jó lesz.
-
PALEDOG
kezdő
válasz
Istvan2020 #2048 üzenetére
Nem a fórumon él a nagytöbbségünk. Ne haragudj, ha nem ugrik mindenki egy kérdésre. Ilyen a fórum világ. Én spec van, hogy napokig nem járok erre egyéb elfoglaltság miatt. Van amihez nem tudok érdemben válaszolni és van hogy nem válaszol az ember a 40-el előző posztra. Ilyenkor érdemes újból feltenned a kérdést. Pl: még mindig nem jutottam dűlőre. Segítsetek. Stb stb
-
Btamas81
csendes tag
válasz
Istvan2020 #2019 üzenetére
Látom az indexen is kérdeztem.
Ha rám hallgatsz azt hagyod meg amelyik jobban kezedre esik/kényelmesebb.
Én biztos, hogy a könnyebbet tartanám meg, egész napos melónál pár deka is sokat számit. -
Pillerb
kezdő
válasz
Istvan2020 #2019 üzenetére
Én az oleora voksolnék, hogy maradjon 👍
-
Pillerb
kezdő
válasz
Istvan2020 #1999 üzenetére
Ha könnyített indítású akkor nem lesz vele gond, egy jó kis gép lesz.
A legnagyobb hibának ezt találtam nála a használat során, de akkor az Oleo már upgrade-elt verzió 👍 -
Pillerb
kezdő
válasz
Istvan2020 #1954 üzenetére
Efco mth 5600 tapasztalatok:
Kérdés volt itt pár napja az említett gép vagy a testvére.
Volt szerencsém dolgozni vele pár napot.
Teljesítményben, ár-érték szempontjából egy jó választás.
Ha valaki egy puritán gépet keres akkor tuti nem fog benne csalódni.Úgy kerek a kép ha leírom a negatívumokat is:
Műanyagjai valami eszméletlen sorjásak, borotválkozni lehetne velük. ( Nyugalom, az agyonistenített Husqvarna 395 is kb ebbe a kategóriába esik a sorják tekintetében)
Indítása borzalmas a gépnek, főleg annak aki hozzá van szokva az Elastostartos berántókhoz, szerintem nagy lehet az előgyújtása, mert szinte minden indításnál visszarúgott, és mivel nincsen csillapítás benne a kényelmetlen fogantyú majd kitépte az ujjaimat. Ha jól emlékszem kesztyűben baromi nehéz volt megfogni a berántót. Ergonómiája hagy maga után kívánnivalót. Alu karter része igazi spiáter látványt nyújt.
Természetesen ezért a pénzért nem várhatunk csodát.Mindezek ellenére egy megbízható, kategóriájában erősnek mondható jól használható gépet kapunk. Otthoni alkalomszerű használat mellett hű társunk lehet tűzifadarabolás illetve kertápolási célokhoz.
Kezdő első gépnek biztos, hogy megfelelő választás, csalódást nem fog okozni ha együtt tudunk élni az apróbb
hiányosságaival.Ha valaki “luxust” keres, annak viszont jobban a zsebébe kell nyúlnia.
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Istvan2020 #1989 üzenetére
Péter láncfürésznél láttam először öninditós fükaszát kiváncsi lennék mit bírhat vagy mennyi indítást.
-
kemenylegeny
csendes tag
válasz
Istvan2020 #1987 üzenetére
Valóban jó, vagy csak marketing?
-
kemenylegeny
csendes tag
válasz
Istvan2020 #1985 üzenetére
A működési elv: [link]
Nevezzük 4 ütemnek, fiatal orosz mérnökök mit ki nem találnak. -
kopepe
aktív tag
válasz
Istvan2020 #1982 üzenetére
Kíváncsi leszek az árára a jubileumi szín és matrica miatt...
-
Stihl024
junior tag
válasz
Istvan2020 #1965 üzenetére
Szerintem sok, mi bajod a vadi új Hecht 58-al?
-
kopepe
aktív tag
válasz
Istvan2020 #1958 üzenetére
Én úgy tudom,hogy nagyon jó gépek !
Sok videót láttam róluk.
Már amelyik nincs házilag szétbarmolva...
Nekem mondjuk dizájnra nem jön be.
De kinek a pap kinek a papné.... -
kopepe
aktív tag
válasz
Istvan2020 #1954 üzenetére
Miért mibe futottál bele?
-
highand
tag
válasz
Istvan2020 #1877 üzenetére
Nekem 39.990-ért csak akkor voltak hajlandóak eladni, ha a két márkabolt valamelyikében személyesen megveszi valaki.
-
highand
tag
válasz
Istvan2020 #1862 üzenetére
Hogyan sikerült megrendeléssel megvenni akciós áron? Nekem fel kellett kérnem valakit, hogy menjen érte Csepelre személyesen. Állítólag még morcosak is voltak vele.
-
PALEDOG
kezdő
válasz
Istvan2020 #1870 üzenetére
Nem is ugyanarról a fűrészről beszélünk. A 951-57 széria az 58 után jött pár évvel. Talán nem is ugyanabból a gyárból jött. A Hecht csak egy gyűjtő márka. Ne gondold, hogy minden típusát ugyanott ugyanazokból az anyagokból gyártják. Így fordulhat elő, hogy az egyik modeljük viszonylag probléma mentes, a másikon meg minden piti hiba előfordulhat.
-
PALEDOG
kezdő
válasz
Istvan2020 #1862 üzenetére
Ugyanaz mint a Villager, vagy a Stiga, csak a köpeny más. Amíg működik addig kényelmes és erős. Stiga 4 csillagot kapott egy német szaklap tesztjén. De ugye ezek az első benyomások, egy két napos használat után. Hosszú távú tapasztalat meg mást mutat. Villagert Árpi szerintem elég jól kivesézte. Szó szerint
Szerintem az árát nem éri meg. Nem lenne rossz fűrész de a kivitelezés gyenge. Nem folytatom. Keress rá bátran a Vilire Árpinál. Több felyezetet is kapott. -
Stihl024
junior tag
válasz
Istvan2020 #1788 üzenetére
Oregon Lpx .Azért a hengerről dobghatnál egy fotót ,valahogy olyan érzésem van ennek a Oleo mac gépnek is egy Scheppach blokkja van.Keresztbordás ,sötét henger kell legyen rajta.És ha már a henger más akkor a főtengely mibe való?Ez egy sima 52cc blokk szerintem
-
isti732712
aktív tag
válasz
Istvan2020 #1776 üzenetére
Így már oké!! Veheted! Csak gyanús volt hogy piros mert a oleo az narabcs és az efco a piros de mindkettő egy és ugyan az csak az egyik nyugatra megy a másik keletre, mindkettő emak termék
-
Stihl024
junior tag
válasz
Istvan2020 #1782 üzenetére
Szedd le a felső burkolatot csinálj egy fotót,ja és üdv itt közöttünk!
Scheppach fűrész elég szabad áras van ahol 50e ft van ahol 19900 ft. Ha zsír újat kaptál bvelőle akkor az rendben van -
Stihl024
junior tag
válasz
Istvan2020 #1779 üzenetére
Nézd meg a videómat minden válasz benne van ,a henger 18-percnél ,de láncdekni is látszik.Ez efco csak a burkolat színe más a henger ugyan az meg a dekni formálya is.
https://www.youtube.com/watch?v=CS8B_UPLLkY&t=1110s
Egy Fuxtec van bal oldalon és az 5600-as jobb oldalon -
Stihl024
junior tag
válasz
Istvan2020 #1774 üzenetére
Szia! Picit késve de van ott némi bibi-.....
Henger ránézésre nem eredeti,nincs benne a hőterelő, láncdekni az biztos nem. Ezeken ha emlékeim nem csalnak -és miért csalna sötét színezett henger lapul a tied egy világos piacos ... nem csodálkoznák ah a blokk sem lenne olyan színű de ha feljön Butcher -barátunk ő pontosabban elmondja.Schepach errefelé 14500ft az 53cc gúnynevű.
Azt kell hogy mondjam-nem csak most bvszott át -bocsi -
Istvan2020
aktív tag
válasz
Istvan2020 #1774 üzenetére
-
isti732712
aktív tag
válasz
Istvan2020 #1765 üzenetére
Piros oleo mac? az narancs szokott lenni.. az efco a piros az emak-tól...
-
kopepe
aktív tag
válasz
Privátban küldeném a címet,ahova postázhatod.
-
PALEDOG
kezdő
válasz
Nem jó vétel! Küld a címet megvizsgálom előtte
Kiváló! Ott ne hagyd ha tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest