- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Yettel topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Ez most szó szerint gyilkos dolog volt.
Valami gebasz van a bordáimmal a bal oldalon - a pici Máté ''kicsit'' nagyobb hévvel ugrott rám birkózás - játék- közben. Mostanában minden nagyobb lélegzetvételnél, csuklásnál, röhögésnél, tüsszögésnél és köhögésnél belenyilal, beleszúr az oldalamba a fájdalom. Rosszabb esetben alig kapok levegőt és nem tudom, hogy sirjak, vagy röhögjek...
Váááá... Ezen a vacakon még hosszú ''i'' sincs
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Áh dehogy, csak ezt is elcsesztem... Azt hittem, emlékszem a fehér szín kódjára (és a névbeírásnál tényleg fehérnek is látszott), de aztán mégsem.
Én kérek elnézést...
Egyébként pedig anarchi-szindikalista közösség vagyunk, ahol minden héten más gyakorolja a végrehajtó hatalmat.
Tényleg, Zéljen!
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
na majd lehet hogy tolok olyan izét
én ezt így cakkundpakk vettem használtan lap proci memó vidkártya
memória az csak két 512es infi dualban
egyébként tegnap teszteltem a codot, jobban megy mint a régin
de persze ez nem annyira mérvadó, inkább mondjuk a rainbow six vegas, az is zúz -
LJoE
senior tag
-
FlasH-BacK
senior tag
...de nekem anno nagyon fontos volt ez a csapat...
Az anno-n van a hangsúly. Ott van a honlapon, hogy az utóbbi 5 hónapban 2 wart játszottunk. És még ha lenne valaki ventrin, meg pubolnánk, akkor azt mondanám, hogy van csapat. De így még ezt sem állíthatom.Ezen a héten 1x volt Mejte, W, én meg Robaj és játszottunk egy funwart 2 hónap után.. De ennél semmivel sem több. Így gondoltam ha a csapat nem érdekel senkit, akkor a tagok sem.
Lehet hogy ez másnak nem fontos, leszarja, nem érdekli stb..., de nekem anno nagyon fontos volt ez a csapat...
Szintén, anno én se mentem volna Loháékhoz, ha hívtak volna akkor is szóltam volna. Mindegy, erre szerintem ne fecséreljük a szót, meddő vita.
Engem felőlem lehet törölni weblapról, totyikból, az se baj ha fragmovieból kimaradok, már ha lesz belőle valami (bár itt csak a fragek kiírásához elpazarolt 10en valamennyi órát sajnálom.. )
A movie meglesz, ha más nem akkor mint mondtad karácsonyra a fa alá. Idő függvénye, lehet hogy csak a Te fragjeid lesznek benne, majd elválik.
Én értelmét nem látom ennek a jövőben, mert ha mindketten, ahogy mondtátok a hsz-kben elsődleges csapatnak tekintenétek ezt, akkor megkérdeztétek volna az aktuális kupáról az itteni tagok véleményét is, (mert ugye itt lenne azért még W, mejte,Dog,Elrood,Zé, Bagya)
Ha lenne csapat, akkor ez lenne az elsődleges.. a kupáról egyébként én nem is tudtam, mivel egész héten nem voltam corps-nál..tegnap adta a linket Robaj, aztán ott láttam hogy én is nevezve vagyok.
Egyébként én már párszor megpróbáltam invitálni az embereket ventrire, játszani, inkább kevesebb mint több sikerrel. (nem tom h idő vagy kedvhiány miatt) Ha a szerver újraindulásakor összejöt volna a társaság és játszogattunk volna, szerintem indulhattunk volna mi is.
-
Qorthral
őstag
Szia Mindenki!!!
Régen írtam ebbe a topikba normális postot de most megtezsem, ha már Zsadi kiöntötte a lelkét...
Szóval szinte mindenben igazad van, és sajnálom, hogy ez a jó kis csapat mostanra szétesett. Szétesett, mert JoE, DoG, mejte, Zé, Bagya alig ér rá a meló miatt, mert én lassan egy éve döntöttem úgy, mint most Zsadi, hogy nekem ez nem kell, túl nagy feszültség, túl sok önhibáztatás... Voltak problémák velem is, ventrin is, stb... De javarészt sikerült megbeszélni ezeket. Szétesett, mert Robaj legalább annyira széthúzza és megosztja a csapatot hektikus, zavarodott és űberidióta viselkedésével mint amennyire összetartja dícséretes szervezőmunkájával... És végül szétesett a CoD2 miatt, az átvándorlás miatt, a sok hülye miatt, akinek az újabb kell a jobb helyett...
Sajnálom, mert most úgy rám tört a ''nosztalgia'', szívesen játszanék egy kicsit...
Anno Zsadi, kitaláltatok valami kis fun játékot csapaton belül, mi lenne ha megoldanánk egy ilyesmit?
Flash, Robaj: Szerintem is minimum illett volna szólnotok, hogy beléptek máshova... persze érthető, hisz itt nem sok warra van lehetőségetek... De akkor sem ez votl a helyes megoldás.
Remélem össze tudunk hozni egy jó kis nosztalgiameccset, Robaj vs. mindenki alapon
Üdv Mindenkinek:
Q
Ui: Zsadi egy kis westerneset is nyomhatnánk, mint anno : )) Bár most asszem simábban kikapnék -
FlasH-BacK
senior tag
Olvastam a cikket, ez alapján aki valamilyen komoly díjazásért megy, az áll át cod2-re. Erről is megvan a véleményem, aki átmegy cod2-zni, mikor tudja hogy az 1. jobb, az becsicskul a játék forgalmazójának..
Sajna mostanság már tényleg csak nemzetközi szinten lehet jó ellent találni, magyarban nagyon ritka.
ja w: stalin támadóban sose volt taktik, csak megvolt h ki hova megy
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
narancssárga felnyithatós volt, guruló hordókat kerülgetve kellett felmászni a majomhoz és elcsenni 3 banánt, köteles-tarzanos megoldással (?)... talán.. de lehet hogy ezt már csak én költöttem hozzá
DoG-ot kell megkérdezni, övé a szerkezet.
nekem volt igazi orosz kvarcjátékom is, cirill betűkkelegy ótóversenyes, egy ufós (az ufó-témának úgy tűnik nagy kultusza volt akkoriban)
BOLDOG SZÜLINAPOT FLASH IGY UTÓLAG IS! -
D.Orion
veterán
Nah az furi. Bombát le tudtad rakni? Nekem simán beakadt. Amikor feljött robaj épp tudtam neki köszönni azt kibaszott invalid pk3-al.
Lehetséges, hogy nekem volna bennt skin? De az hűlyeség, mert csak akkor vannak skinek ha a szerveren is fentvan? Vagy nem
pl.: Az életcsík más, ami ami ruha ilyen rozsdabarna, terepszínű. Én úgy tudom, hogy csak akkor vannak skinek a játékban, ha az fenntvan a szerveren is. A kar pl tök fekete volt, az mp44 inkább hasonlított egy ak47-re.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Pontosan ahogy dog írja, rajtad kívül ki azaz állat, aki egy hentelős pályán (nem tudom a nevét
, talán townville? - amelyiknek a közepén van egy templom ) puskával szaladgál és úgy osztja a fejeseket, h. csíterezik?
Engem is leszedett ez a ''valaki'' olyan csípőlövésekkel, amiből úgy gondoltam csak TE lehecc.
Meg a tipikus nem színezős név. Stalinon connection timeout-al kilépett az a ''valaki'' és pont eltűntél msn-ről.
Szóval ezekből gondoltam, hogy Te lehettél. -
Robaj
addikt
Igazad van, akkor nem is volt még eladási szándékom (amit linkeltél), az csak poén volt, a 900 az komolyan, 1x 800-ért akartam, de úgyis lealkudják 800-ra a 900-et. Privit meg írtam mennyi lenne a lamphasoknak, de abból már nincs alku
A szöveget meg a kecsói topicból másoltam be ide, IGAZAD van, ide nem 900-at akartam
Joe, jó pihit.
Nekem hiányzol cuncimókuskám, drágaszágom
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
Zsadi: bazzeg, itt röhögök a sulimban a gépteremben
remélem megtalálja Flash, és bele is kerül a demóba, kiváncsi lennék rá!.
kicsit olyan lehetett mint ahogy a Prehistorik! nevű játékban az ősember gyepálta a bunkójával a szörnyeket(már ha vágja valaki mi vót az)
este legyetek sokan, cod-ozzunk egy frankót, mer má kivan a tököm a tanulással, szerintem a mai vizsgám sem lesz meg, nagyon unom.
köcsög számvitel. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Én még nem küldtem, még azt sem tudom, hogy merre vannak a demóim, pedig régebben sokszor vettem, főleg amikor CB meg kupa miatt kellett. Egyszerűen nincs időm most ilyennel szöszölni sajnos, ha egy pici szabadidőm van, amit még gép előtt van kedvem tölteni, akkor inkább megnézek egy filmet, vagy CoDozom egy kicsit. Lusta is vagyok, belátom.
Mivel nem akarom, hogy miattam csússzon a dolog, ezért nekem az sem okoz nagy lelki törést, ha kimaradok. -
FlasH-BacK
senior tag
Lehet, hogy megfutamodtak Robaj kegyetlen pusztító ereje elől...inkább mentették ami még menthető
Ja igen, mindenkinek:
A fragmoviehoz intro gyanánt egy a játékban ''forgatott'' kis jelenetsort gondoltam készíteni, melyhez kellene 1pár ember. És ha valakinek van valami jó ötlete az ne tertsa magában..
Én arra gondoltam, hogy pl carentanon, amcsi basen a teherautóból kiugrálna szép sorjában a 11 ember, aztán mindenki felvenné a pozícióját, valaki meg közben spectből veszi a jelenetet. Vagy valami hasonló..
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
De ha feljönnél ventrire, akkor nem írogatnék semmit. Ezek arra mentek, h. gyere már fel ventrire. Ha ezzel megbántottalak volna, akkor elnézésedet kérem. Ha továbbiakban meglátlak vmi public szerveren, akkor Zsadi, nem jössz ventrire kifejezést fogom használni, remélem megfelel így.
Sőt nem is írnék semmit, ha feljössz szerverre ahol vagyok, és pár körön belül/előtte is akár feljössz ventrire.
Tegnap is Joe feljött nem játszott semmit, de fenn volt.
Ma este ki lesz/lenne? Kéne már warozni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest