Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Ez volt az az 1000-ből 1, ami mindkettőnknek minden szempontból ideális. Mondom, 10 perc után ráírtam, amint lehetett, egyből mentünk megnézni, egyből letettük volna a foglalót, de mivel ő csak a jelenlegi bérlő, aki maga helyére keres, nem tudta elfogadni. A tulaj meg minket fel sem hívott.
De ennek ellenére nyilván folytatjuk a keresést. -
axioma
Topikgazda
Parkoltatni barmeddig, ha lakascelra hasznalod fel a vegen, de igy csak a 3 vagy 1% beteti kamatot kapod (igaz netto, nem olyan rossz az most).
Ellenben ha most jart le, mar boven 10 evig jar ra alltam, elvben fizetheted tovabb, es akkor az uj penzekre is kene jonnie az alltam-nak egesz az elso megtak. honaptol 10 evig (az aviso levelre meg egyszeruen nem valaszolsz). Mondjuk egyre gyengebb a kihozatal (de mivel mar masikat nem indithatsz, annal meg mindig jobb mint mashol gyujteni).
Kiveve, ha az uj torveny miatt azt mondja az ltp, hogy a tovabbfizetes (ha mar egyszer elerte a kiutalast) onmagaban hosszabbitasnak szamit, akkor marad a parkoltatas (ill. az uj penzekre is csak az 1 v 3% jon).
En meg nem hallottam pontositast erre az esetre. -
RexpecT
addikt
Minimum 20% önerő kell a hitelhez(készpénz is lehet, nem muszáj ingatlan). Többi nem igazán érdekes, csak az, hogy max a bevételed felét fordíthatod a hitelre havi szinten, azaz jelenleg max havi 125 ezres törlesztőt enged a bank. Ha házas vagy, akkor a feleséged keresete is beleszámít a havi bevételbe, párkapcsolat esetén nem tudom hogy működik a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Óra topik
- Automata kávégépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest