Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
Topikgazda
Sot, az Erste-ben sem. Egy kedvezmenyezett (ha az nincs, akkor szerzodo) = egy alltam per naptari ev. Bar legutobb az otp honapra pontos atfedesi idoszakra kerte az alltamrol lemondast, de ELVBEN az van, hogy egy naptari evben csak egyszer kaphatsz alltam jovairast, ez alol csak a megszuno szerzodesre jaro tortevi alltam a kivetel.
Viszont 1 napos gyereknek is nyithato, meg barmely kozeli hozzatartozonak. Arra figyelj, hogy mig a funda kifizeti a gyerekre szolot a szerzodonek, az otp 300e felett gyamugyi engedelyt kert, amit nagyon necces, hogy megadnak-e (nalunk legalabbis most all a bal, miota atvettek megyei kezelesbe a helyibol, nem is tudom hogy fogok hozzajutni, pedig csak 350e per gyerek van... epphogy folotte).
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest