Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
Tökmindegy milyen kaját adsz neki, legalábbis Íz szempontból. Összetétel alapján kell venni, nem finnyásság miatt. Semmikép nem lehet a kutya előtt a kaja. Ha kajaidő van, oda adod neki, ha engeded akkor ehet, ha nem akar akkor elteszed, eszik holnap. Jól néznénk ki kint hagyod a kaját, aztán a légypetés kaját fogja enni.
Azért volt olyan nekem is nyáron, hogy reggel adtam neki, de mentem is dolgozni, aztán enm ette meg, délutánra úgy beköpték a legyek, millió csontim lett volna. -
Alusky
senior tag
Vedd el teljesen, se jutalomfalat, se jajj de cuki vagy. Csak vize legyen. Aznap nem kap enni, másnap már adsz neki, ha nem kezdi el enni 10 perc múlva elveszed és csak este rakod elé újra. Ezt folytatni pár napig. Ha nem akar enni egy hét múlva se akkor esetleg állatorvos, mert lehet más baja van.
Az egyik legrosszabb etetési mód amikor egész nap a kutya előtt van a kaja vagy amikor egész nap tömik mindig jajjdecuki falatkákkal. Ezzel lehet a legjobban előidézni a válogatósságot meg így a legnehezebb a visszajelzéseket is felmérni az evésben/emésztésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest