Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Komolyan nem tudom megérteni az embereket, tényleg egyre hülyébb mindenki ahogy haladunk előre az időben, egyre életképtelenebb.
Ez már a harmadik eset az elmúlt egy hónapban, hogy a bekerített magánterületem mellett megáll a nyaralós gyökér kocsival és kiengedi a kutyáját majd végigsétál a kerítésem mellett, kib.szottul nem foglalkozva azzal, hogy az mögött jól láthatóan kutyák vannak. Én ezt tényleg nem értem, millió másik földút lekanyarodás van ahol megállhatna. Látja a kutyákat, továbbmegy akkor egyel és ott sétáltatja a sajátját. Mi a farok lett az emberekkel mára, tényleg ennyire idióta mindenki? Ráadásul visszafele is ugyanarra sétált vele, tehát duplán végig lett ez csinálva, akkor már kiabáltam vele hogyan a francba tud ennyire idióta életképtelen gyökér lenni, az egyik kutyámnak már vérzett a feje a kerítés ahogy karcolta.
És ez már a harmadik csak egy hónap alatt. A nyáron mivel a meleg miatt hajnalban vagyok velük kint akkor nincsenek, mert még döglenek az ágyban, tavasszal meg ősszel viszont rohadtul megszaporodnak, meg egybe esnek az időpontok is...Az egyik ilyen sztorit beírtam Face csoportba is ott egy idióta még engem szólt le, hogy miazhogy nem sétálhat bármerre szabadon. Ja jó barátom, akkor adj egy lakcímet, odamegyek a kutyáimmal és naponta direkt ott fogok sétálni, hogy a tied ugasson megállás nélkül és a fogaival a kerítést tépje, hiszen miazhogy én nem sétálhatok bármerre nemigaz? Farok. Egy kommentelő meg azt is írta, hogy kössem pórázra a kerítésem mögött is. Erre nem is reagáltam semmit, mert úgy leállt az agyam reagálni nem tudtam mit ekkora baromságra.
Ha kutya van a kezedben felelősséget is vállalsz, ez a minimum ha látod mennyi kutya van valahol akkor nem sétáltatod direkt ott, elmebeteg agyhalott f#sz, a saját kutyád meg más kutyájának az épsége miatt sem, ha az nem egy kutyafuttató. Négyszázezer földút van amerre tovább tudna menni és ott megállni kutyával sétálni ami full üres és kihalt.
És ez nem az első, nem egyedi eset.Én mindenkit kikerülök, elengedek, megvárok, ha látom rajta félős akkor nagyobb ívben, ha látom egy réten lovak vannak és félősek, összevissza futnak ijedtükben akkor arra nem megyek többször. Sose volt problémám ilyennel, de az átlag koca kutyásnak még feljebb áll, hogy ő miért nem lehet hülye és ha le van ordítva a francba még jobban neki áll feljebb. Anyád, az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Revolve 810 G1 - i5-G3 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest