- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Alszik, és játszik. Bent? Nem szed szét semmit? Gondolom ha ki kell mennie, akkor van valami kutyaajtó. Vagy alom ahova piszkít. Azért ő sem rövid szőrű. Nem tesz neki rosszat a hosszabb ideig tartó benti klíma?
Azon tűnődöm, hogy az enyém mit csinálhat...mert ő nem ugat semmit, csak figyel.Nem tudom hogy ez hogy lehet, de az előző is ugyan ilyen volt. Állt mellette a másik, aki majd megveszett ha jött a postás, ő meg csak figyelt. Most hogy otthon voltam, ezt figyeltem meg a jelenlegi kutyámnál is. Mondjuk az előző az malamut volt, szánhúzókra jellemző hogy inkább csak vonyítanak, de azt is csak akkor ha közlendőjük van. Ha pl. be jön valaki a kapun. Nagyon érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest