Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
Ma megint 'jól' indult a séta. Az ominózus ajtó ahonnan a dühöngő pincsi (Fifike) ki szokott rohanni dühöngve nyitva volt. Ezt onnan tudtam, hogy Soma másképp viselkedett, furcsa volt, nem is akart arra menni. (nem volt pórázon). Megláttam hogy az ember tesz vesz, és az ajtó tárva nyitva, mondom akkor mindjárt jön Fifi is, jött is, felturbózva, ugatva, agresszíven egyenesen Somának. Mondom magamban (bár nem szép) rendezd már le ezt a dolgot. Nem, ez egy kib*sztt Junior (Caesar Millan kutyája)
, nagy nehezen visszakönyörögte a gazdája, hogy jöjjön arrébb. Ahogy hátat fordított újra kiszaladt és neki a kutyámnak, aki már épp háromlábazott (=pisilt), erre odakap a mellső lábára Fifike. Kutyám csak rámordult és arrébb ment.
Mondtam a 'gazdának' hogy az a baj hogy nincs retorzió, és már kicsit dühít a helyzet. Mondtam neki hogy legközelebb én harapom meg a kutyáját, mert úgy néz ki az enyém nem akarja.

Utána vennem kellett egy-két nagy levegőt, mert komolyan felhúzott.Aztán persze minden rendben ment, barátokkal találkozunk, akikkel mindig szoktunk.
Egy új kutya lehet, nemigen láttam még, borzasztó aranyos. Legszívesebben kiengedtem volna és hagytam volna őket játszani, a kerítés mellett futkároztak.
Ő mindig tudja mikor jövök, azonnal a drótkerítésnek tolja magát és várja a simit.
A kis széltolót sem hagytam ki a jóból.

Így telnek erre a séták. Az első részét el tudnám hagyni. Meg lehetne oldani, de ehhez egy jó gazda kellene, nem egy teszetosza buta ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Synology routerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, nagy nehezen visszakönyörögte a gazdája, hogy jöjjön arrébb. Ahogy hátat fordított újra kiszaladt és neki a kutyámnak, aki már épp háromlábazott (=pisilt), erre odakap a mellső lábára Fifike. Kutyám csak rámordult és arrébb ment.