Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pászka

tag

válasz King Unique #15771 üzenetére

Nos megoldódott.
    Azt hogy mitől sajnos nem tudom csak sejtéseim vannak, úgyhogy inkább megosztom veletek mit csináltam.
    Szóval mivel többször rámásoltunk egy fájlt az öcsém gépén a meghajtóra és sosem láttam, megpróbáltam a jogosultságok környékén körbenézni.
    A 8.1-es rendszereket használók tudják hogy kell egy outlook account a használatához. Nos mikor megvettem a gépet csináltam hozzá én is de mivel nem akartam mindent szinkronizálni a felhővel, töröltem az elkészített accountot, majd pár nap múlva ismét csináltam egy másikat és azóta azzal használom a gépet. (ez az én hülyeségem volt már tudom hogy külön-külön be tudom állítani hogy mit szinkronizáljon és mit nem.)
    Emiatt a malőr miatt most két felhasználó van a gépemen de nem azonos jogosultságokkal.

Nos a winchesterre visszatérve a sikertelen másolások után fogtam magam és a következőt csináltam:
    win intéző/saját gép/ jobb klikk a meghajtóra / tulajdonságok / biztonság fül / speciális. A felugró ablakban kijelöltem azt a profilt amelynek nem volt teljes jogosultság adva a gépen de szintén az enyém volt, majd a szerkesztés fülön megadtam neki a teljes jogosultságot.

Ezután vinyó kihúz, másik gépen fájl rámásol, vissza az én gépemhez, vinyó bedug, és látom a rámásolt tartalmat.
    Még most sem vagyok biztos abban hogy emiatt sikerült a rámásolt fájlt látnom a gépen de nagyon valószínűnek tartom.

Remélem érthető volt és segítettem másokon.

Új hozzászólás Aktív témák