- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EncinoMan
csendes újonc
válasz
King Unique #4872 üzenetére
Szia.
köszönöm
Az inicializálás és formázás pc-n belül sata kábelen keresztül történt
Tegnap megnéztem egy másik dokkolóval, gond nélkül látta és olvasta a tartalmat. (másik nagy méretű HDD-vel nem tudtam megpróbálni ugyan a saját dokkolómat) kezdtem lemondani a dologról
Ma mintegy utolsó próba megpróbáltam azt hogy a natív 4K-s logikai és fizikai szektorméret beállítása elöli pipa kivétele után ráfrissítettem a firmware-ra és láss csodát működik látja a a gép a lemezt, olvasni is lehet róla
(hogy ez alapból be volt-e jelölve vagy csak én jelöltem be arra már nem emlékszem)Köszönöm szépen a segítséget
Emiatt sajnáltam volna ha nem működik:
Mivel rendkívül ritkán használom tárolásra ezért nincs sata- keresztül a gépre kötve.
A külső ház hely hiány miatt lett elvetve. A gépházban meg ott van számukra a hely. Hogy ennyire odaillik az nekem is meglepetés volt, mert úgy passzolt a HDD-nél maradt kis helyre az adapter mintha oda lett volna kitalálva,a kábeleket szépen ki tudom vezetni a gépház hátulján és csak be kell dugni mikor használni akarom, Az inaktív állapotban tárolása megoldva, használat közbeni tárolás szintén, a működés közbeni hűtéssel együtt.
-
EncinoMan
csendes újonc
Sziasztok.
Vettem egy Delock 61858 dokkolót:
[link]egy pár info róla:
ASM 1053-as chip van benne zöld színű nyákon, dobozból kibontva nem támogatja a HDD alvó módot és leválasztás után sem állítja le azt, csak ha kihúzzuk az usb-t és a tápkábelt (kattanó hangot nem ad ilyenkor a vinyó szerencsére)
13040911da01 -as firmware-re frissítve már működik az alvó mód és a leállítás is.
Amivel próbáltam az egy 2,5" seagate 500Gb-s, és egy 3,5" WD green szintén 500Gb-s HDD ezekkel probléma nélkül működött (HD sentinel is látja, S.M.A.R.T. adatok olvashatók)
Ezután következett volna vásárlásának igazi oka egy 3TB-s WD RED Hardware biztonságos eltávolításánál megjelenik hogy AS2105 de kötetcímke már nem jelenik meg, a windows lemezkezelője lát belőle valamennyit (de nem a teljes lemez méretet) 2 gépen is próbáltam az egyik Win7 a másik Win10 oprendszeres. egyiken sem akarta az igazságot, rendesen sata kábellel rádugva tökéletesen működik.
(FW-ben be volt pipálva a 2TB az MPTool device infója szerint is engedélyezve van)Valakinek valami ötlete, mit lehetne vele megpróbálni? (ennél újabb FW sajnos nincsen hozzá)
előre is köszönöm
-
EncinoMan
csendes újonc
válasz
King Unique #4847 üzenetére
Szia.
Az alternatíva is jól hangzik (a teszt végén említett Sharkoon DriveLink amit még nézegettem)
köszönöm az információkat, és segítséget -
EncinoMan
csendes újonc
Sziasztok.
Nem is külső rack, és nem is dokkló amivel kapcsolatban kérdezni szeretnék, remélem jó helyre írok
Egy WD 3Tb 3,5- ös HDDhez keresgéltem dokkolót/külső házat, tárolásra használom csak akkor van bedugva a gépbe ha másolok rá vagy nézek róla valamit.
keresgélés közben akadtam rá erre:
[link]
Jó dolgok vannak a leírásában, árban sem egy eget verően sok, de csak az egyik boltnál az értékeléseket találtam róla, tesztet vagy ilyesmit sehol, azt is cseh nyelvről fordított formában az egyik értékelőnél ezt találtam mint negativumok:"Észrevettem, hogy ha dolgozni a különböző meghajtók ezen keresztül adapter fog nőni SMART attribútum értéke 199 Ultra ATA CRC Error Count. Ami elég bosszantó, mert ez az érték nem élettartama alatt a lemez nem lehet visszaállítani."
meg ezt:
sata-usb3.0 összekötéskor hasonló frekvencián kommunikál WiFi (5 GHz) értékkel másoláskor zavarhatja az internetet... aminek a megoldása hogy usb 2.0-ba kell dugnikezdeti lelkesedésem kicsit alább hagyott.
Lehet jobban járok ha keresek egy másfajta adaptert?Előre is köszönöm a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest