- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztjuzerka
csendes tag
King Unique, batagy, köszi nektek a válaszokat!
egyelőre így néz ki két mptool programmal, (1.10, 2.0.2)az újabbal nem megy a 'more config'.
de egyébként tényleg nem értem én sem, hogy elvileg hogy lehetnek ezek a funckiók lekapcsolva mikor, pl. 15 perc tétlenség után, ha hozzányúlok a winchester tartalmához, akkor felpörög, ha pedig olyan 30 percig inaktív, akkor a fény is kialszik (ha persze matatok a partíción, bekapcsol így is).
lehet jobb lenne, ha nem kattintgatnék, amíg nincs új, kifejezetten ehhez készült firmware? -
Tesztjuzerka
csendes tag
köszi. akkor ezek szerint azt kellene kiiktatnom.
a problémám az, hogy 1053E helyett úgy ismeri fel, hogy 'ASMT1051', nem tudom, hogy ebből lehet-e gond.
a második, hogy mptool 2.0.2ben nem igazán tudok kattintani a more configra, vagy erre lenne való az 'unlock' gomb?
ha triviálisak a kérdések, bocs mindenkitől -
Tesztjuzerka
csendes tag
válasz
King Unique #2664 üzenetére
-
Tesztjuzerka
csendes tag
válasz
King Unique #2664 üzenetére
hát rendben, kipróbálom, köszi.
-
Tesztjuzerka
csendes tag
válasz
King Unique #2652 üzenetére
igen, 1053E a chip. melyik mptoolt használjam ehhez, láttam van sok verzió?
ha be lehet állítani azt is, hogy hány perc múlva kapcsoljon ki, az se lenne rossz.
mondjuk két órára beállítom. egyébként nincs ezzel nagy gondom de ez a 15 perc túl kevés. -
Tesztjuzerka
csendes tag
hali!
valaki tudna nekem abban segíteni, hogy hogyan lehet külső rackek tétlenség során előforduló lekapcsolását kiiktatni? az energiasémánál már letiltottam az usb eszközök kikapcsolását, de ez nem elég. van valami módszer? egy becruxom van [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest