- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sedwick26
tag
válasz
King Unique #3889 üzenetére
Valóban jó gondolat, ha PC-n megteszi amit szeretnénk, akkor nincs vele gond...kipróbálom és ezek alapján csinálom majd végig.
Köszönöm
-
-
Sedwick26
tag
válasz
King Unique #3885 üzenetére
Köszönöm!
Ezek szerint nem jelent gondot a HDD-nek hogy pörgetés közben kikapcsolom a power gombbal? (ha piros led nem villog, ergó nem dolgozik)
-
Sedwick26
tag
Egy újabb kérdés, hogy nyugodtan alhassak....vettem végül egy Sharkoon Swift Case PRO-t. USB-n blu-ray lejátszóhoz kapcsolva tökéletesen működik. 2TB WD 3.5" Purple van benne.
Az a helyzet, hogy a lejátszó lekapcsolását követően 1 órával is pörgette a lemezt. A kérdésem az lenne, hogy normális esetben hogyan kéne viselkednie? Illetve nem gond-e a HDD-nek, ha minden használatot követően le, illetve kezdésnél bekapcsolom a főkapcsolójával hátul?
Elképzelésem az lenne, hogy ha a piros led nem villog, akkor le lehet kapcsolni gond nélkül....de azért nem bántam volna, ha a rack leállítja a HDD-t.
Köszönöm!
-
Sedwick26
tag
Végül szerintem úgyis ez lesz, NAS és ennek a nyűgjét (lejátszó szempontjából) fogom kiküszöbölni.
Full HD filmek valóban csak lan-on mennek át, így számomra is egyértelmű ez a tény. Wifin 720p, flac-avi stb megy át.
A konkrét típust köszönöm, legalább van kiindulási alapom. Ha egyszerű megválaszolni: mitől jobb egyik NAS a másiktól? Mi a fő erénye egy NAS-nak? (ha bonyolult a válasz, nálam is van googli, nem lustaságból kérdezem)
-
Sedwick26
tag
Köszönöm szépen a tanácsokat. A lejátszóm számomra új, így most ismerkedem vele. Természetesen tud hálózatról is lejátszani, de tudtommal nem minden formátumot kezel (ISO), bár erre is olvastam már megoldást. A routerem sajnos nem alkalmas NAS-ként hasítani, így ebben a formában bukta.
Terveim szerint eltöltök vele jó pár hetet és utána fog kitisztulni, mit hogyan tud kezelni, lejátszani. Lehet NAS, vagy olyan router lesz belőle, amin van usb 3.0 csati.
Köszönöm!
-
Sedwick26
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy 2Tb 3.5' HDD, PC és egy blu-ray lejátszó.
A blu-ray-nek van e-sata csatlakozója.
Ha veszek egy RaidSonic IB-351STU3S-B külső rack-et aHDD-nek, akkor a pc-t tudom USB-n, a blu-ray-t pedig sata kábellel csatlakoztatni egyszerre?
Így tudnék mozgatás nélkül adatot másolni rá és játszani le róla?
/Mintha hálózaton csatlakoztatnám, de mégse.../Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest