- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Zola007 #4963 üzenetére
Azt alapvetően neked kellene eldönteni, hogy melyik fizikai méretű megoldás a számodra praktikusabb, megér-e némi felárat egy profi NAS és a többletfunkciói. Ha a 3,5"-os HDD-k már megvannak, akkor nyilván célszerűbb azokhoz egy külső házat venni, mint a 0-ról átállni 2,5"-os megoldásra. Ha NAS ház kell a meglévő HDD-khez, akkor pedig megint egyértelmű. Viszont az utóbbi témával a "Milyen NAS-t vegyek?" topik foglalkozik, az ügyben már ott kellene érdeklődni.
Arról viszont nemrég volt szó, hogy itt a topikban a többlemezes külső házakkal csak kevés tapasztalat van. Az összefoglalóban és a topik hozzászólásai között megtalálható pár beszámoló + teszt, de kb. ennyi. A másik hozzászólásodban linkelt 2 modellel pont nincsen tapasztalat, de a RaidSonic (ICY BOX) külső házai általában jók szoktak lenni, azokkal annyira azért nem lehet mellélőni.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Zola007 #4964 üzenetére
Az elsővel hasonlatosat vettem már több mint egy éve. Ugyanez a gyártó és kivitel csak RAID nélküli és eSata sincs rajta. Nem láttam, hogy általános hiba lett volna, de kellett vennem egy külön USB3-as árnyékolt kábelt (lehet egy közönséges is megtette volna), mert a gyártó által szerelt vezetékkel használhatatlan volt az eszköz. Mondom, lehet egyedi hiba volt. Azon kívül vagy azóta megelégedéssel használom, de csak ritkán van bekapcsolva. Eddig legfeljebb 2TB-os lemezekkel használtam, amelyek elő voltak partícionálva.
-
Zola007
veterán
válasz
Zola007 #4963 üzenetére
3.5 házhoz ezt a kettőt néztem ki azóta:
◘ RaidSonic IB-RD3620SU3 - 30 ezer
◘ RaidSonic IB-RD3621U3 22 ezer
tudásban olyan nagy differenciát nem látok, eSATA és alumínium házzal tud többet a fenti elvileg, de észrevételt megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest