- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Másnak is van ilyen rackje, ilyen 1053-as chippel és a fentebbi teszteken láthatod felismerte a HDS.
Itt az lenne a nagyobb gond, ha az oprendszer nem ismerné fel. Továbbra is csak azt tudom javasolni, h a topikjában fejlesztőtől kérdezd meg.
Más hasonló programok, pl. CrystalDiskInfo felismeri, mert ha az se, akkor lehet vmi komolyabb gond lehet(#2660) XGalapagosiX: szóval eSATA-n sima ügy, az jó.
újabb Windows-ok talán AHCI módban is elmennek
Mert azért USB-n korántsem ilyen egyszerű a dolog, ott rendre problémákba ütközik a többség, az se mindegy, h 2.0/ 3.0 portba van dugva stb....
Köszönöm az infót!! -
King Unique
titán
Ha eszköz és lemezkezelőben stimmel minden, fájlkezelőben is látszik, akkor nem tudom mi a baja...
A rackben milyen chip van, mert ha ASMedia 1051/ 1053, azt márpedig fel kéne ismernie a HDS-nek?Szerintem a topikjában a program fejlesztőjétől kérdezd meg, küldnél neki riportot!
-
King Unique
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest