- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
asanotadanob #30397 üzenetére
Az is beleszólhat, de azért nézd meg Seren beállításaiban, hogy ott nem lehet e a peereket állítani.
-
-
consono
nagyúr
válasz
asanotadanob #30390 üzenetére
Ha jól látom a Seren torrentet is használ forrásnak, én akörül keresgélnék. Jártam már úgy, hogy a router nem bírta az egyidejű nagy számú kapcsolatot és beállt mint a szög, le kellett korlátoznom a max peer számot rendesen (bár ez már jó pár éve volt, valami SMC wifi routerrel). Nézd meg, hogy lehet e valami ilyent állítani, mert nem használom ezt az addont.
-
dave0825
őstag
válasz
blakey #30392 üzenetére
De sajnos nem vagyok.
Mindegy, nem fontos annyira, csak gondoltam, hátha van valami egyszerű megoldás (1 kiegészítő kodira, 1 app telefonra/pc-re, és kész).
Van gépe, de ritkán megy, meg nem mindig van ideje apámnak, azért gondoltam, hogy itthonról megcsinálnám, ami macerás neki.
Köszi mindenkinek azért, de akkor maradnak a Messengeren küldött utasítások. -
dave0825
őstag
Köszi mindenkinek. Elfelejtettem írni, hogy nem PC, hanem médialejátszó (CE), úgyhogy a TeamViewer nem megoldás (ha jól olvastam utána Google-ben), pedig az lenne a legegyszerűbb nekem (gépen is, és Androidon is fönt van nekem).
Ez a VNC is helyi hálózaton megy csak, nem?Ez a portnyitás azért rizikós, mert bárki elérhetné a hálózatát, aki tudja az IP-címét a boxnak? A nagyvilág felé azért nem szeretném kitárni a hálózatát apámnak.
Ha csak így megy, akkor inkább elengedem a dolgot.
-
asanotadanob
tag
Sziasztok!
Seren + Real Debrid kombóhoz szeretnék segítséget kérni. Elnézést, ha off, de itt foglalkoztok a legtöbbet streameléssel.
Az lenne a probléma, hogy teljesen random kidobál lejátszás közben a kodi a kezdőképernyőre. Nincs buffer, meg kifagyás, hanem csak leáll a lejátszás.
Az az érdekes, hogy mintha kilőné az egész netet a steamelés, mert a többi készüléken sincs net egy pár másodpercig. Netflixszel, youtubebal ilyen nincs.
Advancedsettings-ben növeltem a cache, egy darabig jó is volt, aztán újra kezdte. Bitrátára hirtelen megugrására gondoltam, vagy szolgáltató lehet a ludas?odroid n2 +coreelec és asus ac57u router
-
blakey
titán
-
pube111
senior tag
válasz
dave0825 #30375 üzenetére
Gondolom nem pc az eszköz, így nem biztos, hogy van teamwiewer. Ha LE vagy CE, akkor a webinterface is jó sokmindenre, csak távoli használathoz a roterben meg kell nyitni a portot az eszköz felé (némi rizikó).
Mediatár auto tisztításhoz, frissítéshez jó a watchdog addon. -
Tarokk79
aktív tag
válasz
vargalex #30341 üzenetére
Köszi. Újra raktam és már működik.
Most az a problémám, hogy az RPI-n lévő libreelec-en, mintha folyamatosan leállna az ssh deamon. Bepipálom megy egy ideig, utána meg nem
. A pipa bent van, de nem tudom elérni. Ezután sok ki-be kapcsolás, újraindítás után megoldódik. Net elérésével nem látom, hogy gond lenne. SSH nélkül nem tudok belépni, hogy megnézem, hogy mi az sshd státusza. Mi lehet a gond?
Tudtok ajánlani skineket? Kettő kellene, mind a kettő TV-hez, saját média szerverről szeretnék tartalmakat lejátszani + Youtube, magyarul lenne a feliratok alapból az is jó lenne
. A különbség, hogy jó lenne egy nagyon egyszerű, amit szüleimnek állítanék be.
Előre is kösz
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #30378 üzenetére
Ez nekem tipikusan olyan oldalnak tűnik, ahol a main title a NEM VAGYOK VÍRUS felirat.
Ez borzasztóan nem tűnik legálisnak, nem hogy biztonságosnak. -
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #30378 üzenetére
Használtam, de az Androidos kliensük lehalt, már a Play -ről is eltávolították (persze, a honlapon még ott az instrukció, meg a link). Meg, lássuk be, nem user szintű feladat belehekkelni a routerbe!
-
dave0825
őstag
Üdv.
Van arra bármiféle lehetőség, hogy otthontól távol (tehát nem belső hálózaton keresztül a web interface-re gondolok) irányítsam a kodit? Apámnak kellene néha segítenem pár dologban, pl. Médiatár tisztítás, tárhely ellenőrzése, fájlok törlése állandóan bedugott pendrive-okról, stb.
Elmagyaráztam neki már többször ezt-azt, de sokszor jóval egyszerűbb lenne, ha én csinálnám itthonról neki. -
mikrofon
veterán
-
Botigta
aktív tag
És másik bajomat is újra kérdezem:
Két stereo Bluetooth fülhallgatóval is kipróbáltam (JBL, Blitzwolf), mindkettőt párosít, csatlakozik, de a tv hangszórót sem kapcsolja le, és meg se nyekkenek a fülesek. Mi lehet a baj? -
flamario
tag
válasz
lkristóf #30365 üzenetére
Tegnap irtam a fejlesztőnek, nálam tegnap óta a T5 verzióval már jó.
A többi a kinai usernek készült.
https://github.com/CastagnaIT/plugin.video.netflix/issues/644
plugin.video.netflix_1.3.1_20200518_t5.zip
https://github.com/CastagnaIT/plugin.video.netflix/files/4643180/plugin.video.netflix_1.3.1_20200518_t5.zip -
xtend
senior tag
Igen. De azt csak filmezésre használom. Természetesen a 18.6 is fent van. Bár azt csak az asszony használja.
@vzozo: ja ezekben nem 600w-os táp van hanem max 45w az áram felvétel és a doboz a tenyeredben elfér. De szerintem számodra egy Amlogic box lenne megfelelő, bár ott CE install,ssh buherálás ha vmi nem ok, bár azt is távolról el lehet érni. Van is topikja, ott segítenek
-
lac14548
aktív tag
A mediaklikk.hu addon-on belül hol találom az "archívum hozzáférést"?
Másképp kérdezve:
https://archivum.mtva.hu/m3/open?id=M3-aFlCMUhvS3BrVklTU0IwVmFlY0JrbGpxbFJYYVNsYk1yTUluZ3czUzBqcz0Ezek a filmek és egyebek amik az mtva archívum oldalán vannak, hogyan érhetőek el az addonban? Lehetséges-e ezek lejátszása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest