- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
csipuka #29096 üzenetére
az utolsó teszt pl.: mkv 1080P volt.
leállítottam minden le és feltöltést, de így is megvan a folyamatos enyhe akadás.(#29097) Mr Dini:
Én is olvastam, hogy pl. Raspbian se tökéletes ezek miatt (ott is meg-meg röccen a rendszer),
de, megnéztem amit mondtál --> Video dekoder: mmal-hvx (HW)
Így viszont nem értem...Nincs összehasonlítási alapom, de mintha a Kosi menüje se lenne teljesen folyamatos.
-
válasz
AXisBOLD #29095 üzenetére
Szia!
Azért akadhat, mert a Pi4 GPU-jának támogatása még egyáltalán nem kiforrott. Nemrég került bele a kernelbe és amikor én néztem még csak a Fedora rawhide kezelte a GPU-t. Azóta lehet backportolták, de ha kicsit akad, gyanítom Neked is szoftveresen dolgozik. O gomb megnyomására lejátszás közben megmondja, hogy sw vagy hw módban dolgozik.
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
adott egy Raspberry Pi4 4GB + Raspbian (+Transmission a háttérben) + Kodi --> direkt HDMI-vel csatlakoztatva a TV-re.
Azt vettem észre, hogy a filmek kicsit akadozva futnak.
A megosztott videó memóriát már feltoltam, de enyhe, folyamatos akadást még mindig tapasztalok.Mit kellene állítanom, hogy ez megszűnjön?
Gondolom a hardver messzemenőkig elég kell, hogy legyen. -
cof
veterán
válasz
#03969024 #29093 üzenetére
Lejátssza pedig a 18.5. Annyi, hogy nekem Windows 7 van.
Video
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Advanced Simple@L5
Format settings : BVOP2
Format settings, BVOP : 2
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Muxing mode : Packed bitstream
Codec ID : XVID
Codec ID/Hint : XviD
Duration : 2 h 0 min
Bit rate : 1 022 kb/s
Width : 720 pixels
Height : 576 pixels
Display aspect ratio : 5:4
Frame rate : 25.000 FPS
Standard : PAL
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Compression mode : Lossy
Bits/(Pixel*Frame) : 0.099
Stream size : 877 MiB (88%)
Writing library : XviD 1.2.1 (UTC 2008-12-04) -
törölt tag
Sziasztok!
Lassan 10 éve használom az XBMC/KODI-t, s most ért némi meglepetés: 18.5-öt használok WIN10-en, s nem játsza le az XVID avi-t. Panaszt találtam a neten bőven, megoldást nem. Van egyáltalán? -
rezbagoly
csendes tag
Bár csak most jelentkeztem be a fórumra, már olvasgatom egy ideje. Néhány éve megjelent a bolgárok által írt és magyarított Filmbox Live addon, ami eléggé alfa állapotban volt. Találtam egyet amit a lengyelek írtak és sokkal működőképesebb. Kellett kicsit alakítgatni, hogy a magyar élő csatornáknál a megfelelő címeket állítsa be, de működik benne a léptetés és a keresés is, ami a bolgár verzióban nem. Elérhető a https://github.com/rezbagoly122/filmboxlive-hu címen. A sorozatok könyvtár az adatbázis hibájából csak részlegesen működik, de ez is valami. Talán sikerül majd valahogy kijavítani. Köszönet a lengyel fejlesztőnek.
-
Klown
aktív tag
Sziasztok!
Bejelentettem Arv.Void-nál, hogy az HBO Go Eu hibás, nem működik a keresés. Sikeresen javította, GitHub-on fent van a friss build (2.3.10), ami már újból jó!
Üdv: Klown
-
nfsu17
veterán
válasz
vargalex #29076 üzenetére
Nem semmi. Nem akartam ebből kellemetlenséget, meg pofátlan sem akartam lenni, csak nem értettem a működését újoncként. Este ránézek. Ugyan nem tudom miben, de ha bármiben kell segíteni, szólj csak...nem vagyok videa fan, nem ezért hoztam szóba, másban is próbálok segíteni.
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Mivel tegnap néhányan nehezményeztétek a jelenlegi "Videa kiemelt csatornák" kiegészítő működését, gondolom legalább az érintett topictársak néznének a videa-ról tartalmat.
Így gyorsan összedobtam egy első verziós VideaNG (Videa Next Generation) addont, ami a repo-ból tölthető. -
cof
veterán
válasz
zoltan6 #29060 üzenetére
Meg lehet úgy is írni egy kiegészítőt, hogy telepítse mint függőség az inputstream adaptive-t, lásd pl. Netflix kiegészítő, csak ez nem úgy van megírva (mert régebben még nem voltak DRM tartalmak rajta). Ezért kell külön telepíteni, persze ha igény van SD-nél nagyobb felbontásra (RTLMost+ alá meg mindenképp kell a DRM védett videók miatt, meg a 03.01 utáni videók többnyire már DRM védettek).
Van +1000 féle kiegészítő, nem mindenkinek van szüksége rá, akkor lehetne egy felirat kereső kiegészítő is beépített pl. minden embernek másak a felhasználási szokásai. A Youtube sem telepít kötelezően Widevine-t, pedig ott is kötelező a HD+ streamek-hez. Ha valakinek szüksége van valamire tudja telepíteni, de lásd fenn, meg lehet úgy is írni egy kiegészítőt, hogy feltegyen mindent ami a 100%-os működéséhez szükséges. De már ez is nagy plusz, hogy vannak magyar nyelvű tartalmakhoz kiegészítők, mert ezeket emberek szabadidejükben fejlesztik, nekünk ingyen és bérmentve.
-
cof
veterán
válasz
galajozsef #29056 üzenetére
Kodi kiegészítők, és a keresőbe beírni, hogy helper. De a fontos az inputstream adaptive (ezt is onnan lehet tölteni) helper csak akkor kell ha nem megy a DRM videó, mert ebben van Widevine újratelepítésre lehetőség.
-
tcsaba007
tag
Hiába frissítem le a kiegészítőt, az RTL most Invalid Login ID-t mond továbbra is...
Böngészőből megy gond nélkül..
Mit csinálok rosszul? -
Somatom
veterán
Nem hiszem, hogy egy Helio X27, 4/128 -as konfiggal gyenge lenne. Pláne úgy, hogy mint írtam, az Androidos kliensben ugyanazon a hálón megy a film, Kodiban pedig a MyTV 1080p -n is folyamatos. Szóval a hiba az HBO GO addon -nál van. Egyébként ez egy HDMI -s tab, ami otthon, monitorra kötve, kvázi box -ként funkcionál. A teló sem csak teló, mivel azon is adott a HDMI kimenet, a vas pedig szinte az összes boxot megeszi reggelire.
-
dh66e
veterán
válasz
Somatom #29048 üzenetére
Ez itt már erősen OFF,de telefonon még nem próbáltam soha, tableten is csak a play áruházas appot az most is megy hibátlanul egy lenovo tab4-en .Nem gondolom hogy ha felaknám a kodit más lenne a helyzet és az addon megölné.
Sok gond lehet...az hogy mi van nálad meg kéne lépésenként nézni, wifi gyenge az eszközben,futó alkalmazások lezabálják a memóriát,gyenge a vas. -
mexel
veterán
Érdekesen alakult a sztori. Itt nem ment a bejelentkezés az ismerősömnek, már kellemetlenül éreztem magam mert én mondtam vegyen ilyen boxot és megcsinálom neki. Mindenesetre elvitte, és otthon kb 2 próbálkozás után sikrült bejelentkeznie és azóta működik. Kivéve a netflix, de oda már telefonon és tableten sem tud belépni, talán elérte a limitet gondolom én.
Vagy az itteni ip vagy az új eszköz nem tetszett a HGO EU-nak, az otthoni megszokott IP-vel működött. Vagy nálam lehet valami hiba a routernél? Napok óta szívok a digivelKöszönöm a segítségeket!
-
Somatom
veterán
válasz
Somatom #29048 üzenetére
Megfigyeltem a jelenséget. Hang nincs. Elindul a lejátszás. Pár mp után előre ugrik pár mp -et az "óra", majd rögtön visszaugrik, pufferel, újraindul, majd pár mp után megint ugrás és így tovább. Olyan, mintha a képet, meg a hangot nem tudná összerakni. Ha vkinek van ötlete, ne tartsa magában!
-
Somatom
veterán
Biztos, hogy ki lehet kerülni. Nem emlékszem, hogy hogyan csináltam, és ez azt jelenti, hogy símán ment. Nekem is közvetlen HBO -s az előfizetésem. Mondjuk, nem megyek vele sokra, mert az addon használhatatlan (Androidos Kodi). 5 másodpercenként pufferel minden felbontáson. Kliensben tökéletesen fut.
-
ORCA58
addikt
Köszönet a készítőnek az RTL addon gyors javításáért!
-
mexel
veterán
Olyan szolgáltató lehet hogy HBO Europe? Azt állítja az illető mailban hogy neki ott van előfizuja.
-
nfsu17
veterán
válasz
analog_man #29022 üzenetére
Nem vagyok programozó, csak hangosan gondolkodom.
Ma kezdtem csak el használni ezeket az addonokat, ezért a sok kérdés, és értetlenkedés.
Lehet egyszerűbb lenne megkérdezni, mi van az rtl most app-al, úgyis az a sláger.A supertv2-n ott van pl. a taxi2 film. Addonban kipróbáltam, el is indult szépen.
Gondolom pár nap múlva tv2 leszedi és lesz helyette más, és az addonban a taxi2 cím eltűnik és lesz helyette valami új.
Ha ez így megy ahogy leírtam (mivel csak ma kezdtem, ezért nem tudom biztosra), akkor ki reklamálna, hogy hol a taxi2? Ha 2 hét múlva belép az addonba, nem is látja, hogy volt taxi2.Ezen logika mentén (mivel nem drm védett a cucc) nehéz lenne akkor megoldani, hogy az itt megtalálható _aktuális_ műsorok megjelenjenek esetleg egy "filmtár" menüpont alatt az addonban?
[link]
Ez a link fix már nagyon régóta, csak a tartalom változik alatta.Nem kell kereső ehhez: max 20-30 cím van egyszerre (de inkább kevesebb), azt egy sima listában is meg lehetne nézni ABC rendben
-
xtend
senior tag
Új, friss verzió az Rtlmost addonból. Bejelentkezés javítva. Köszönjük vargalex!
-
mexel
veterán
SZiasztok! HGO EU-nál az elején szolgáltatót kér. Itt mit kell megadni?
Mindegy mit választ az illető? mert nem tud belépni. -
Castell
aktív tag
Üdv,
Megint az RTL most addon hibádzik:
Nemrég a Kodis-s eszközön account temporarily locked out hibát dobott, ami átcsapott most Invalid LoginID hibára.
Regisztráltam egy másik fiókot, de ugyanezt a hibát dobja.
Webes felületen beenged, viszont a profilomnál, az e-mail címnél egy piros x van, hogy az e-mail címem nincs megerősítve, kattintsak az aktíváló e-mailben kiküldött linkre. De hiába kattintok az aktíváló linkre, a piros x nem tűnik el.
Másnak működik a kodis rtl most addon?
-
brazos
senior tag
oszy-nak:
Olvass vissza két sort, ott van hogy 2017-es kiadású az addon, azóta nem frissítették, és csak az akkori menüben létező pontokat tudta annó biztosítani, ma már azt sem, és a mai tartalmakból meg gyakorlatilag semmit nem hoz fel.(érthető módon)
Marad a weboldalon való filmnézés. -
analog_man
lelkes újonc
válasz
analog_man #29022 üzenetére
Helyesbítés: a MÉDIATÁR rovat része.
Továbbá kellene még ehhez az esetleges Filmtár beépítéshez még egy, a weboldalon alapból meglévő kereső beépítése is, amivel a Filmtár anyagai között keresni lehetne. De talán ez utóbbi megvalósítása a nehezebb, mint magának a Filmtár oldalnak a belinkelése. Ami amúgy a kereső nélkül semmire sem jó. Valszeg ezért is nincs az addonba beépítve. -
oszy
veterán
Keresztfiam talált rajzfilmeket a videán. Ez az addon most a kodi alatt, akkor most korlátozottan működik? Vagy ha felrakom neki a kodin belülre, akkor ott ki lehet majd keresni ugyanúgy a rajzfilmet?
-
analog_man
lelkes újonc
válasz
nfsu17 #29021 üzenetére
Nyilván enne is megvan az oka, és az is, hogy miért csak a weboldalról érhető el a szolgáltatás.
Ami amúgy a Nézze vissza rovat része, és mint ilyen időkorlátos az anyagok elérése, képzeld mi lenne, ha az addonba be lenne építve, és jönnének a sorozatos reagok arra, hogy ez és az a videó miért nem érhető el, mi van az addonnal....stb. -
nfsu17
veterán
válasz
brazos #29020 üzenetére
pontosan és részletesen megfogalmaztad, hogy miért ment a delete neki.
Valóban egy "komplett" videát vártam, és nem csak a készítő által favorizált "kiemelt csatornákat", itt én hibáztam, benéztem, én voltam a lúzer.
Az zavart meg, hogy a képen ott a logoja az oldalnak...nem dőlt össze a világ, nem emiatt vágtam bele ebbe az egészbe, de köszi, hogy ránéztél.Még egy kérdésem lenne:
MediaklikkA bejelölt Filmtár a neten megtalálható.
A mediaklikk addonban a Filmklub és Fogd a kezem között nincs ott.
Máshol kell keresni, vagy úgy egyáltalán nincs? Pont az egyik legjobb "hely" a mediaklikken -
brazos
senior tag
válasz
nfsu17 #29018 üzenetére
Azért egy dolgot nem ártana, ha figyelembe vennél, nevezetesen azt hogy a videa-0-0.2.zip addon 2017-elején készült, és azóta nem lett frissítve. És mivel alapból az a neve, hogy Videa kiemelt csatornák,
az ugye ebből már adódik hogy ezek a kategóriák akkor valamiért, az addon készítője által lettek így meghatározva. Van ami már nem, vagy nehezen működik de azóta eltelt pár év, és ezalatt sok minden változhatott, még a forrásoldalon is, és emiatt az újabb kategóriák ebbe a régi készítésű addonba nincsenek átvezetve, viszont pl az ORiGO rész eléggé naprakész...volt.
Más kérdés, hogy az akkori friss videó linkek mára talán elavultak, vagy át lettek helyezve a forrásoldalon máshova, ezért nem elérhetőek, ezt az addon készítőjének illene korrigálni, de, ha 2017 óta erre nem képes, akkor ez ezután sem fog már érdemben megtörténni. Sajnos... -
nfsu17
veterán
válasz
brazos #29016 üzenetére
A forrásoldalon vannak kategóriák,
Így van, ezt nem találom az addonban.Az hogy a videa addon belső keresési listája miért úgy van kialakítva, ahogy van, azt az addon készítője tudná neked megmondani.
Erre voltam kíváncsi, hogy ez tényleg ilyen, vagy én bénázok...sajnos ment a delete neki, mert így semmit nem ér. -
-
brazos
senior tag
válasz
ricse74 #29006 üzenetére
Milyen oprendszer alatt fut nálad a Kodi? - ha Windows alatt, úgy a Windows-ra léteznek DNS váltó programok, csak keresni kell rá a Google-ban. (például Android oprendszerre itt egy dns váltó alkalmazás [link] ) Viszont az is igaz, hogy már vannak DNS váltó malware fertőzések is, olvasd el pl. [link] ezt az oldalt, és benne alul ott a képes segítség a DNS címek saját kezű változtatásához.
-
nfsu17
veterán
válasz
brazos #29010 üzenetére
Semmi drm, ugyan az a forrás, mint a supertv2 esetében
https://pstream12.tv2.hu/vod10/YCT7N9N*****0170601/259068/std/manifest.m3u8
Mondom, szerintem az url változott meg (vagyis tavaly ilyenkor más volt, ez 100%).
Át lehet írni (nem ezt a fentebbi linket, ez csak pl., hanem a forrást), vagy várni kell a frissítésre?
Még egyet kérdezhetek? Csak mert új vagyok ebben a témában.
A videa addon az tényleg ennyire szegényes, vagy csak itt is én bénázok?
Nincs főbb kategóriák: állatok, járművek, stb....csak pár ilyen érdekes "csatorna".
Semmi keresés... -
brazos
senior tag
válasz
nfsu17 #29008 üzenetére
Nem az addonnal van a baj elsősorban, hanem a forrást biztosító oldallal, máshová kerülhettek a forrásnál az eddigi tartalmak, így nem jók az eddigi címek, vagy netán drm-es lett a link, szóval nem az addon a hibás elsősorban. Az már más kérdés, hogy az addon készítője odafigyelhetne az alkotására, és naprakészre tehetné, amennyiben csak sima címprobléma lépett fel. Ha viszont drm-es tartalomvédelem lett alkalmazva, arról már nem tehet, ahhoz nagyon át kéne írni az addont, ami nem kis munka.
-
brazos
senior tag
Nem véletlen amúgy, de a weboldalon kinn van vastag piros csíkban a miért.....nem árt néha oda is felmenni. Amúgy sima szolgáltatói dns-el (invitel, igen, a régi inviteles dns szerver címmel!) (de az invitelt átvevő digi-s DNS szervercímmel is ) simán bejön, és böngészhető a weboldal.
ami pedig a piros csíkban kiírt figyelmeztetést illeti -elveszett friss linkek- azt okozhatja az is, hogy eleve a médiatartalmak forrásoldali linkjei veszhettek el, vagy tiltották le azokat, erről viszont maga a weboldal nem tehet, maximum csak annyit, hogy karbantartás címszó alatt korrigálni próbálja az elveszett link címeket, vagy alternatív címeket keres -ha van ilyen- a kérdéses tartalmakhoz.
-
nfsu17
veterán
Hi.
A TV2 playerben a TV2 (nálam első hely) csatornán a teljes filmek helye üres.
Mármint nincs benne film, pedig a honlapon fent van
[link]Jó pár hete volt valami változás a linkkel, mert nekem bent volt könyvjelzők között, de egyik napról a másikra nem volt elérhető.
Lehet, hogy ebben kell keresni a hiba okát?Pl. a supertv2 esetében benne vannak a filmek, rendben
Köszi az addont fejlesztőknek.
-
ricse74
csendes tag
válasz
qnadam #29001 üzenetére
Szerinted azt írtam hogy minek az addons? Annyit írtam amióta használom az addons sok nem müködik!! Ellenkezöleg áldott legyen a keze aki ezt kitalálta!!Csak szerettem a mozicsillagot és érdeklödtem hogy vajon az én készülékembe van e a hiba vagy mindenkinél fenn áll e a hiba
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest