Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz Somatom #32297 üzenetére
Mióta van az új TvGo, van egy oldal is ahol elő lehet fizetni csak erre.
Jelenleg ha jól tudom van vagy készül az Upc-nek is az alkalmazása, (talán a lengyel már kész), ahol szintén hasonló megoldás lesz, azaz okos-tvre fel lehet tenni és azon nézni az előfizetéshez tartozó csomagot.Igen, sajnos Kodi-ra nem lesz, viszont aki Android alatt használja a Kodi-t annak ez vagy ezek alternatívát nyújtanak.
Már ha valaha elkészülnek. M3 app is időbe telt, és jó sz.r is lett. Ellenben a Kodi-s addon tökéletes.Én úgy gondolom idővel nyitnak a szolgáltatók a stream felé, és akkor legalább Androidra (Apple tv-re) elkészülnek az alkalmazások.
-
cof
veterán
válasz Somatom #32288 üzenetére
Nem azért nincs amit írsz, nem sok köze van a háttérnek ahhoz, hogy a kliensben milyen korlátozásokat alkalmaznak.
Nem két perc egy ilyet elkészíteni, aki meg tudná csinálni vagy nincs elég ideje, esetlegesen tart a jogi következményektől ha a T rászállna a készítőre.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Noxy
veterán
válasz Somatom #31215 üzenetére
Azok a download mappában vannak.
Ezt te oda rakod, van aki kikapcsolja, van aki nem.
Nem vagyunk egyformák, de a méd..tár frissítési problémákra, van biztosan normálisan működő megoldás, a bugos, bizonytalanul működő adon helyett. Aki meg szívatni szereti magát az rakja fel magának, a szintén sokszor bug-s skinekkel együtt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Jakuu
őstag
-
-
bivalyos
tag
válasz Somatom #30444 üzenetére
Basszus most olvasom, autómatikus szó kiegészítés bocsi, meg1x
Már 1x kérdeztem, de még mindig nincs megoldásom sajnos, folyamatosan ismétel minden média tartalmat a kodi, legyen az saját tartalom, vagy kiegészítő bármelyikébe, nem tudok rá jönni hogyan kapcsoljam ki, segítségetekre van szükségem, akár egy parancs ssh-n vagy billentyű kombinációja, nem tudom.Üdvözlettel: bivaly
-
dh66e
veterán
válasz Somatom #29048 üzenetére
Ez itt már erősen OFF,de telefonon még nem próbáltam soha, tableten is csak a play áruházas appot az most is megy hibátlanul egy lenovo tab4-en .Nem gondolom hogy ha felaknám a kodit más lenne a helyzet és az addon megölné.
Sok gond lehet...az hogy mi van nálad meg kéne lépésenként nézni, wifi gyenge az eszközben,futó alkalmazások lezabálják a memóriát,gyenge a vas.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Somatom #29048 üzenetére
Megfigyeltem a jelenséget. Hang nincs. Elindul a lejátszás. Pár mp után előre ugrik pár mp -et az "óra", majd rögtön visszaugrik, pufferel, újraindul, majd pár mp után megint ugrás és így tovább. Olyan, mintha a képet, meg a hangot nem tudná összerakni. Ha vkinek van ötlete, ne tartsa magában!
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Borisz76
veterán
válasz Somatom #27802 üzenetére
Én nem használom a KODI-t ilyesmire de eszembe jutott, hogy kint Németországban sokszor a MindigTV honlapján néztem az adásokat.
Most ránéztem de teljesen megváltozott a honlap.
Regisztrálni kell....stb.
Esetleg ehhez van kiegészítő bővítmény a KODI-hoz ?
Mert az jó lenne a kollégának....és sok ingyenes csatorna van rajta.Csak egy tipp....hátha.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Luissimo
veterán
válasz Somatom #27403 üzenetére
nemis csodálkozom,
ha vannak a szarnak fokozatai (márpedig vannak, akkor az egyel rosszabb volt, tartalmilag.
Ezen legalább vannak élős csatornák, egy sokat utonlévő embernek joljöhet, de sajnos online, tehát reklámokkal stb.
A sorozatok közül az egyik kezemen megtudom számlálni, hogy mennyit érdemes figyelemreméltatni.
szubjektíve persze, kit mi érdekel.
de vannak korosztályok, akinek ennél konzervativabb véleményük van.
mindegy hagyjuk.
Az állandó reklám ellen nézem és a Horájzon got, mert ott a műsorok nagyrésze 1 hétig visszanézhető és áttekerhető ami nem releváns.
így sokkal élvezhetőbb a tévézés, azon ritka esetekben, amikor nincs jobb -
Luissimo
veterán
válasz Somatom #27400 üzenetére
Miért,
Az RTL Most sima mitől volt kevésbé trutymó??akinek felfordul a gyomra az ingyen RTL MOST+tól, az javaslom, hogy ajánlja fel a köznek itt valami extrapiactéren.
Sok embernek, szüleiknek, rokonságbnak kiegymásnak, jóljönne, ha végignézhetnének ott néhány sorozatot.
-
blakey
titán
válasz Somatom #26726 üzenetére
Oké, tehát mindenképp belém akartál kötni, váljék egészségedre, nem vagyok ebben partner, semmi köze a szinkronizáláshoz, pont.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Somatom #26724 üzenetére
Nem értem, hogy ez most hogy jött ide, LibeELEC-el kapcsolatos kérdés volt, semmi köze a szinkronizációhoz vagy az Androidhoz. NAS-ra meg van saját app vagy ott vannak a "felhők".
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Somatom #26722 üzenetére
Nem szinkronizálok hanem csatlakozok ha netán másolnom kell valamilyen fájlt vagy épp megnyítnom, ehhez fájlkezelőt használok, Solid Explorer és FE File Explorer (ez az SMB3-at is tudja) vagy netán a Kodi fájlkezelőjét.
-
blakey
titán
válasz Somatom #26582 üzenetére
Beállítások/Videó/Lejátszó, ott lehet állítani, hogy mekkora időközök legyenek érvényesek. advancedsetting.xml-ben egyéni beállításokat is lehet érvényesíteni.[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz Somatom #26582 üzenetére
Próbáld meg itt, bár nem tudom hogy az egérhez is jó-e..
aztán az advancedsettingsben is lehet..
<advancedsettings>
<seeksteps>10, 20, 30, 40, 50, 60</seeksteps>
</advancedsettings>vagy gombra programozva a keymapban..
<keymap>
<FullscreenVideo>
<keyboard>
<b>Seek(-5)</b>
<n>Seek(5)</n>
</keyboard>
</FullscreenVideo>
</keymap>[ Szerkesztve ]
-
achon
aktív tag
válasz Somatom #26490 üzenetére
Csak segíteni akartam a késleltetés okán.
Az aptx egy tömörítési eljárás, amit mindkét eszköznek támogatnia kell.
Egyébként aptx.com oldalon olvashatsz róla, és PH-n a vezeték nélküli fórumban.Én egy optikai-bt átalakítóval oldottam meg (bt adapter aptx néven ad talalatot a gugli), hogy az adó is tudja és a fejhallgatóból is olyat vettem ami tudja ezt a tömörítést.
A legszebb múzsa a határidô.
-
cof
veterán
válasz Somatom #26486 üzenetére
Lejátszás közben van erre lehetőség.
Beállítások - hang beállítások. Ha alkalmazod minden médiára akkor, minden lejátszásra érvényesül a beállítás.
Az tudni kell viszont, hogy dolgoztassa ez a folyamat azért az eszközt, előfordulhat, hogy jobban fog melegedni a CPU.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
zodes
aktív tag
válasz Somatom #25602 üzenetére
Szia! Miféle kliensalkalmazáson kersztül??
Telepítettem zip fájlból, a megadott githubról. De sajna nem működik
RPI3 LE 9.002 Kodi 18.3
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
-
-
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #25305 üzenetére
Történetesen ezt a kiegészítőt vissza lehetne portolni, hogy a külső requests csomag helyett használjon valami butát, amit éppen tartalmaz a Kodi alapból, viszont ez egyrészt tetemes munka lenne, másrészt lassabb és hamarosan, a Kodi 19 érkezésével nem is lesz majd támogatott. Éppen ezért preferálnám karbantartani a jövőbiztos megoldást. Ugyanakkor sajnálom, mert feltételezem, hogy volt egy rendesen belakott Kodid. De valószínűleg a reinstall fogja tutira megoldani a dolgot. Amit meg érdemes megcsinálni, mert kb 5-ből 3 kiegészítő a requestsre épül...
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #25303 üzenetére
Az egészben a legérdekesebb az, hogy még a YouTube sem képes használni a requests modult. Ott a logban.
Nem tudom hogy sikerült produkálnia ezt a jelenséget, de első körben a requests újratelepítésével próbálkoznék: [link]
Vagy ha van esetleg lesz kedved/időd, gyaluld le a Kodit, aztán tedd fel a Google Play verziót frissen, adatok nélkül.
Sajnálom, más tanácsom nincs, ahhoz részletesen rá kellene néznem az eszközre. Az biztos, hogy nem az kiegészítőm okozza ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #25272 üzenetére
A hun verzió lett frissítve. Kodi reboot megvolt utána? Nem tudom mi lehet az oka annak, hogy nem megy, de egy logra mostmár ránéznék.
Kipróbáltam hat Android eszközön ma, mind maradéktalanul ment.
Még arra tudok gondolni, hogy a korábbi eszköz azonosító bennmaradt a cache-ben. Ha a kiegészítőt letörlöd, rákérdez, hogy megtartsa-e a beállításokat. Ha itt nemet nyomsz, töröl mindent. Aztán reinstall a zipemből.
-
brazos
senior tag
válasz Somatom #25244 üzenetére
... Ezt a vine -izét nem tudom, hogy eszik, vagy isszák, de sanszos, hogy nekem nincs olyanom. ...
A Widevine, a Google ingyenes, házon belüli DRM-megoldása, amelyet számos Android-alkalmazás és szolgáltatás használ.
Emlékszel, volt olyan, amikor a OnePlus 5T okosteló(és a vállalat összes korábbi eszköze) nem tudott 1080p-ban lejátszani a Netflix tartalmát. Ennek oka az volt, hogy a telefonok (és a tv-boxok) csak Widevine L3-at támogattak, melyekkel a legtöbb szolgáltatás csak az alacsonyabb felbontású lejátszást tudott. A 1080p-os tartalom lejátszásához szükséges az L1 implementáció, amely ma még elvileg biztonságosabb. Az L1 tanúsítás azt is megköveteli, hogy a biztonságos alkatrészeket "a gyárba telepítsék, vagy egy jóváhagyott biztonságos szállítási mechanizmus segítségével szállítsák a készülékekre", míg az L3 lényegében csak egy biztonságos / zárolt rendszerbetöltőt igényel, hogy együtt működjenek a védelem érdekében a kriptográfiai információk és a dekódolt tartalom.
Talán emiatt is törték fel nemrég sikeresen az L3-at, lásd pl. ezt a cikket.Technikailag minden Android okostelefon -és Android-al szerelt box- támogatja az L1 Widevine biztonságot, ha azt szeretnéd ellenőrizni, hogy az adott telefon, tv-box kompatibilis-e a Winevine-vel, valamint más népszerű DRM-szolgáltatásokkal, nézd meg azt olyan alkalmazásokkal, mint a DRM Info, amely ingyenesen letölthető a Play Áruházból. Egyszerűen görgesd lefelé a Google Widevine DRM részhez, és ellenőrizd le, hogy a készüléked milyen biztonsági szintet támogat, mint az a képen is látható.
[URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=344Google_Widevine_DRM_in.jpg][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/07/22/344Google_Widevine_DRM_in.jpg[/img][/URL]DRM-info.jpg
Letöltés: DRM Info
[URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=386drm_info.png][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/07/22/386drm_info.png[/img][/URL][ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #25270 üzenetére
Kész! Jóval több időt vett igénybe, mint gondoltam, és még mindig van mit csiszolni ezen a kódon, de ezek egyike sem fog gondot okozni, hacsak nem változik időközben az API. 1620 sor szerkesztéssel talán rekord ez a frissítés. Ha az addon készítője rábólint a változtatásokra, bekerül az upstream kódba, meg az MSRepóba. Addig itt megtalálod a kódot: [link]
Itt pedig elérhető egy 0.2.4d-s nem hivatalos verzió (d, mint dini a verzióban): [link] A hozzászólás írásakor egyezik a tartalma a linkelt forráskóddal, csak becsomagoltam Neked. Ezt csak telepíteni kell Kodiból.
Bízom benne, hogy működik. Windows 10 x64; Kodi 18.3 alatt lett tesztelve. Érdekel, hogy megy-e így Pi-n, illetve Androidon.
Illetve ahogy mindig, ötleteket szívesen fogadok a továbbiakban ezzel a kiegészítővel kapcsolatban is.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #25262 üzenetére
Félek! Egyébként nem ér annyit, majd keresek valakit, aki nem használja öt eszközön az előfizut és meg tudja osztani rövid időre. Valakinek melóhelyen biztos lesz. Csak szóljatok ha nem megy.
@Fagyi
Nem használom a torrent alapú kiegészítőket (nagyon mondjuk a többit se ), viszont maga a KIZS féle addon működik, de a script.module.libtorrent már egy ideje nincs fejlesztve. Droid 6.0 után egy Google korlátozásnak hála nem tudsz C-ben/C++ban írt, majd lefordított kódot csak úgy futtatni. Windowson se megy jelen állapotában.
Van egy workaround, ami nem elegáns, de ez van. Just Google things. script.module.abi
Le kéne fordítani a libtorrentet a kérdéses platformokra, majd ezzel betölteni. Megy Androidon, de Raspberry-n nem. Utána minimális móka a kizstorrent kiegészítőben, s újra menni fog.
Van egy jövőbeli tervem amúgy, ami nagyon kérdéses, hogy megvalósul-e, annak majd lesz köze a torrenthez. Ha valamikor, akkor majd rendberakom ezt is. Amúgy visszamenőleg nem volt mostanában nagy érdeklődés ezekkel kapcsolatban, a seed kötelezettség miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #25257 üzenetére
Értelek. A Kodi is változott nemrégiben és az HBO Go is az elmúlt héten. A widevine éppenséggel nem változott. Az csak egy Google által karbantartott DRM könyvtár, az Androidos Kodik alapból tartalmazzák.
Úgy döntött az Édzsbijó, hogy mostantól nem ők, hanem a kliens fog egyedi azonosítót generálni (security szemszögből erősen megkérdőjelezem ezt a lépést, de ok). a plugin.video.hbogohu ezért sem megy, viszont az eu verzió nekem tökéletesen. De ha minden kötél szakad, mégis megjavítom a másik addont, nem baj ha kettő van. Viszont azt nem tudom megígérni, hogy hosszútávon supportot vállalok, mert a Netflix előfizu mellé nem látom értelmét hosszútávon befizetni ezt is.
Adj egy napot, megcsinálom.
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #25226 üzenetére
Egyik addont sem én fejlesztettem, sőt HBO Go előfizetésem sincs, így csak mások tapasztalataira tudtam hivatkozni. Az eddigi panaszkodóknak megoldást nyújtott az EU verzió. Ha nem így van, szívesen csinálok egy forkolt, javított változatot. Ehhez viszont tudnom kell, hogy mely megoldást válasszam. A korábbi logod alapján egy külső könyvtárral, a requests-szel van a friss Kodiknak baja. Kérdés, hogy az én MindiGo kiegészítőm, ami szintén requests-t használ, működik-e. Ha igen, akkor meghagynám azt a vonalat. Ha pedig nem, akkor marad a Python beépített modulja a webes kommunikációra. De tudnom kéne, hogy a MindiGo megy-e.
-
Dolphine
addikt
válasz Somatom #25209 üzenetére
Azt hiszem, valamit nem jól írok be, ebben kellene a segítséged!
A Solid Explorerrel megpróbáltam és működik! Igaz, hogy kétszer is kiírta, hogy nem megfelelő tanúsítvány, ennek ellenére folytatom-e, de folytattam, így az Androidos tabon, látom a NAS belső tartalmát.
A KODI alatt, viszont nem tudom, hogy pontosan mit is kellene kitöltenem!
Szerintem az első résznél rontok.Ha gondolod privátban is folytathatjuk!
[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #25163 üzenetére
Nem lenne fizetős, csak nem lenne pár kiegészítő, amelynek megosztása kényesebb (mint azt a múltban megtapasztaltuk) kirakva nyíltan a repóba. Az ott említett opció teljesen önkéntes, mindhárom közül lehetne választani. Én lennék a legboldogabb egyébként, ha mindenki a harmadik opciót választaná.
Illetve közben privátban válaszoltam (picit szerkesztettem, hogy működjön kontextusból kiragadva):
A kérdés jogos, viszont a kérdéses addon már le van fejlesztve, fixeket akkor is tudok írni ha valami miatt változás van szerveroldalt, ha a PH!-n épp nem vagyok elérhető. Általában frissítésekre ritkán van szükség. Egyébként a vétel vége azért volt, mert érezhetően sok időt töltöttem fórummal kapcsolatos dolgokkal, és az új meló mellett nem volt időm ezekre. Ma sincs már, de naponta kétszer legalább felnézek.
[ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
-
magmakocka
aktív tag
válasz Somatom #25092 üzenetére
Üdv!
Tényleg örülök, a segítségednek. Mielőtt nekikezdenék, képes git-t telepíteni? Valamiért nálam annál a Puppynál, ott nem működött még a git telepítése után sem. Leszedem, kiírom egy Pendrive-ra és meglátom mi sül ki ebből. Ne haragudj, ha esetleg idegesítettelek. Azt szerettem volna kérdezni is, hogy hol van az a Puppy, mert nem találtam. És ez automatikusan a Kodi felülettel indul el?
[ Szerkesztve ]
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
-
magmakocka
aktív tag
válasz Somatom #25087 üzenetére
A Puppy teljesen kizárt sajnos az Ethernet vezérlőm miatt. Mármint még régebben a Puppy Linux sehogyan sem akarta leszedni a Wireless drivert a laptophoz. Minden más linux alatt Terminál alatt sikeresen feltudtam rakni, de itt valahogyan nem.
RTL8812AU
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
bozsozso
őstag
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #23447 üzenetére
Kétlem. A legtöbb kiszolgáló, amiből az MS dolgozik, csak úgy nem enged ám streamelni ily módon, szándékosan csak az ő playerükön keresztül lehet lejátszani a contentet (ez alól pl az openload kivétel, csak az párosítós). Ezt a Kodi sokrétűségének hála az addonok fejlécek elküldésével kerülik meg (ált. Referer / Origin). Kétlem, hogy a CC Ultra támogatná ezt. MX Player, VLC és a Kodi támogatja őket biztosan.
-
brazos
senior tag
válasz Somatom #23398 üzenetére
Úgy látom, neked sem jött le a lényeg, inkább beállsz Te is a sorba, de mielőtt az erős(és jogos) kritikát firtatnád, nézz utána, miért is lett az megírva.
Ami pedig a fogalmazásod szerinti,
..akkor legfeljebb tényként megírhatjuk és ennyi ...
nos, pont ez történt, leírtam ott a tényt, erre törölték a beírást, erre választ kértem, a mai napig nem jött.
Erre a hozzáállásra kapták a jogos kritikát, és nem csak kritikát kaptak, hanem felajánlott segítséget is, de nem éltek vele. Hát tudom sajnálni őket, és emiatt mentem oda, ahol szintén ingyen elérhettem a kérdéses tartalmat, naprakészen.
És, hogy ne legyen ez a sokat emlegetett ingyen kell minden dolog, fizetnék én érte, ha volna olyan normális szolgáltató, ahol én magam összeválogathatnám az engem érdeklő csatornákat, sorozatokat, filmeket, és csak arra fizetnék, de ilyen itthon sajnos még nincs, viszont engem meg nem érdekelnek a töltelék csatornák, műsorok, amiket rám akarnak tukmálni az előre összeállított csomagjaikkal. Patthelyzet...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest