- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrathchild
tag
válasz
Fandango #4497 üzenetére
Az elsődleges jelentésének megfelelően, szó szerint
A párbeszédeknél értelemszerűen nem érezni, de bármely zenés, dallamos résznél hamis a hang. Pl. Trónok harca intrójánál is, mintha citromba haraptam volna, fizikai fájdalom hallgatni. Mint amikor kiskamasz koromban megnyúlt a magnókazetta szalag, vagy elállítódott a kazetta szalag sebesség. Analógnál még rá is jött az ember, mi okozza, de digitálisnál ez nekem új... -
wrathchild
tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni:
nem rémlik, hogy bármilyen beállítást megváltoztattam volna, mégis az eddig probléma metesen működő KODI most hamis hanggal játsza le a filmeket!
A párbeszédeknél nem észlelni, de ha zene szól akkor igen.
2020-as Sony Android TV, Play áruházból letöltött, naprakész KODI.
USB pendrive-ról lejátszott 720p kép 2.0 hang és Remux UHD kép True HD 7.1 hang esetén is hamis, AVR-en keresztül és TV hangszórón is. Mi lehet a gond?
A TV saját lejátszójával minden rendben, nem hamis, de az más miatt nem opció.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged