- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin Eden
tag
Webos előtti LG-nél nekem az "Eredeti" képarány volt a nyerő, még ha elméletben a 16:9 is jó kellett volna legyen, de az nem volt az. Oledre még nem futotta, de régebbi vagy (nekem) újabb LG-kel (3, 3.5 Webos) sem volt képarány gondom, illetve projektorral is okés volt nálam eddig minden, bár csak s905x boxszokkal megtapasztalva...
-
Martin Eden
tag
-
Martin Eden
tag
válasz
Beni2360 #3691 üzenetére
Ha nálunk lenne digi, akkor én tvheadend szerver-dvb-c tunerrel oldanám meg a felvételek rögzítését. Bármilyen Kodi-t futtatni képes eszközön be lehet programozni a felvételt, meg persze visszanézni is lehet (még Kodi sem kell feltétlenül egyik funkcióhoz sem). Nekem már többször szóltak barátok, hogy vegyék már fel ezt vagy azt és küldjem el nekik a felvételt, semmi akadálya nem volt. Akár otthon akár a nagyvilágban vagyok, bármilyen eszközről be lehet állítani a felvételt, meg persze az élő adást is lehet nézni bárhol. Vagy a felvétel alatt álló adást timeshift-ben nézni...
Nálunk nem digi és nem is Telekom van, de most így belegondolva szerintem több hónapja még csak be se kapcsoltam a rögzítős settopbox-ot, nemhogy felvegyek vele valamit is. Vissza is kellene adjam, csak fölöslegesen fizetem a havi díját. Helyette egy Kodi-s box van a tv alatt (minden szobában minden tv alatt), azon nézhetem az élő adást vagy a felvételeket. És az élő adás tényleg élő adást jelent, még ha nem is otthon nézem, nem egy szolgáltatói szervertől függő fél-egy perccel későbbi adást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NBA és kosárlabda topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest