- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Andrew801 #3514 üzenetére
Egy lehetséges megoldás, ha a NAS-on csinálsz egy mappát, mondjuk "Torrentek" néven.
Ezt megosztod a hálózaton a Kodinak és egyúttal ez lesz a torrent kliens alapértelmezett mappája.Alatta pedig csinálsz még "Filmek", Sorozatok", "Zene" stb. almappát.
A Kodiban pedig -úgyis rekurzívan veszi- a scrappereket elég beállítani az adott mappákra.Tehát például így:
Torrentek
Sorozatok
House of Cards
House of Cards.S06.2160.NF.Webrip
House of Cards.S05.BluRay.REMUX.1080
House of Cards.S04.HDVT-1080i- a "Sorozatok" mappa scrappere a TVDB
- alatta érdemes csinálni egy sorozat_neve mappát és alája bepakolni külön-külön az évadokat külön könyvtárba.Nekem így minden cafrang nélkül felismeri a sorozatokat, a fentivel is ez a helyzet.
Ha éppen futó, még nem teljes évadról van szó, annak érdemes csinálni egy külön mappát S0x néven (az x az évadszám), majd ez alá bepakolni az epizódokat. -
tomigonzo
aktív tag
-
Beni2360
félisten
válasz
Andrew801 #3514 üzenetére
Érdekes mivel nekem a House of Cards-t szépen beolvasta minden évadot peig két HDD volt. A média tárban egybe rakta. Nemv változtattam rajta semmit. csak a beolvasásnál törőltem ki a sallangot amíg megcsinálta.
A Torrent NAS-nál oedig eleve a nas megosztásnál van Video és Sorozat, Zene stb mappa engedélyezve.
Na most amikor video után sorozatot tőltesz le a felugró ablakban tőrlöd az utosó nevet (Video) és beírod a megosztott mappa (Sorozatok) nevét Legközelebb már lenyíló lehetőség fogad és választhatsz. Ha a zenét írod be akkor már 3 lehetőséged van. És így tovább.
Az ideglenes mappát j(félkész fájlok mappája) előld be ez segíti a HDD élettartamát.
Itt egy alap példa képe.
Mivel a kereső is vagy videó vagy sorozatokat talál szét kell választani őket.
Ui: Ha netán nem érted összedobok a videó gyorsan. -
Beni2360
félisten
válasz
Andrew801 #3483 üzenetére
Melyik filmet nézted meg?
Van a hibásan scenelt filmekre sorozatokra is egy film. És van a TMDB beállításában a sorozatoknál egy olyan lehetőség, hogy Fallback language - en-ra kell állítani mivel ha nincs magyar nyelvü akkor azt keresi, evvel én is szívtam mire rájöttem.
-----------------------------
blakey -Ugyan az az adat bázis. CE beállítása már félállomba is megy. -
tomigonzo
aktív tag
válasz
Andrew801 #3486 üzenetére
Nincs a KOdinak semmi baja, csak konkret ill ajanlott szabalyok vannak, hogy mit hogyan csinalj a tokeletes mukodes erdekeben.
A konkretumokat a kodi FAQ ban megtalalod arra vontkozolag, hogyan konyvtarazd es nevezd el a media fileket/ sorozat epizodokat.
Ajanlot az eredeti nyelvu cimet meghagyni mindenfele mediatartalomnak (feilmek, soroztnak is)!
Ajnalott hasznalni a mar korabban emlitett Universal Media Scarpert ami tobb adtbazisbol az informaciokat, sorozatoknak meg jo lehet a gyari 'the movie database' addon, a media forrasok megadasanal.
Beallitasoknal ajanlott meg a mediatartamak cimenek megtartasa eredeti nyelven /vagy valami hasonlo menupont aktivalasa mindez igaz a tartalom nyelvenek eredetin hagyasara is. Persze tudom, most jon az, hogy de akkor nem erted, meg magyarul ismered meg tolmacsot kerek, de ne menjunk bele ekes anyanyelvunk vilagon elfoglalt helyzetebe.ha fentieket koveted, akkor is elofordulhat nemi hibaarany, ami johet akar az adatbazis hianyossagabol, eseteleg mas 'rejtelyes' okbol, de ezek alapjan minimalisra csokentheto.
hasznos addon lehet meg a missing movies scanner ami a tartalomhianyos, beazonosithatatlan es egyeb okokbol nem a mediatarba kerulo media fileket gyujti ossze automatikusa az egyebkent hozzaadott media trhelyedrol/meghajtodrol.
-
blakey
titán
válasz
Andrew801 #3486 üzenetére
Nem árt ha visszaolvasol a topikban, ezt nem lehet 1-2 mondatban leírni.
Kodi kezdőknek 1. rész -
blakey
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- PlayStation 5
- VR topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest