- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz interstate76 #545 üzenetére
Kicsit kifejtenéd bővebben : Mert a gyárival a legritkább esetben használhatóak problémamentesen ezek a kis kütyük mert nekem most van egy K1 plus és mit keressek problémának?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
interstate76
addikt
válasz envagyok #553 üzenetére
Ez is igaz, de én ennél kicsit alapvetőbb dolgokra gondoltam. Több tucatnyi kínai telefon, tablet és mini PC járt már nálam, és szinte mindegyiket romoltam. Az utolsó kettő esetben egy M8S mini PC-t azért, mert a Play Store szinte minden alkalmazás esetén inkompatibilitást jelzett, egy MXQ S805-öst pedig csak azért, mert OE-t akartam rátenni. De amúgy is minden, általam látogatott telefonos és mini pécés topik legalább részben arról szól, hogy melyik eszközre melyik a legjobb, legstabilabb rom, ill. hogy a gördülékeny és stabil működést biztosító szoftver legalább olyan fontos, mint a vas (hasonló ligában focizó eszközöket összevetve).
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
arty
veterán
válasz interstate76 #554 üzenetére
+1
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Beni2360
félisten
válasz envagyok #553 üzenetére
Én telepítettem a KODI mellé a VidonXBMC_V15.2.0. és van D.D. és dts hang még a KODI-ban is.
Pl auto fps switch- nálam sem működik de 24-re állítva akadás nélkül mennek a filmek. és még a sirályok is simán repülnek nem kapcsolnak egy pillanatra sem vissza. Ezek közül csak az első filmmel gyűlt meg a baja.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
interstate76
addikt
válasz Beni2360 #556 üzenetére
Ez egy ilyen árú eszköztől kiváló médiaplayeri teljesítmény (ahogy azt már az amlogic cpu-s mini pécék topikjában is érintettük). Ha nem várom meg az S912-es cpu-val szerelt eszközöket, akkor - mihelyst lesz rájuk OE - rögvest rendelek egy S905-ös kütyüt. Bár az az igazság, hogy ahol én most mini pécét használok lejátszásra (hálószoba, 32" képátmérő és egy kis, 2.1-es hangfalszett), ott bőven jó az MXQ S805-ös is (az esetek 90%-ában 720p felbontású sorozatokat nézünk rajta esténként, reggelente pedig valamelyik rádióadó szól rajta, ébresztő gyanánt), szóval leginkább a kipróbálás vágya indokolná a rendelést, nem a szükség.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem egy lejátszót. Fő feladata az lenne, hogy hálózatról lejátsszon filmeket wifi vagy utp még nem tudom. Ami érdekelne, hogy milyen a lejátszás minősége, 24p filmeket kadenciahelyesen tudja e kezelni és képes e hálózaton nasról vagy külső vinyóról filmek lejátszására. Felirat betűkészlet magyar van e benne.
Ő lenne az: [link]
Segítséget előre is köszönöm!
-
interstate76
addikt
Ilyet ennyiért semmiképpen! De ma már inkább fele ennyiért se.
Csak médiapleyernek kell, vagy egyéb célokra is használnád? A kérdés igazából az, hogy kell-e az android rendszer.
-
Beni2360
félisten
Részben és még jöhet hozzá 27% ÁFA ás kezelési költség 2000 Ft.
RK3188 nem ajánlott kategória. lehet, hogy ezért kapok a fejemre.
Van neki külön topija.
Ilyen link megnézése után forr a vérem, de miért is?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
szonti
aktív tag
válasz interstate76 #559 üzenetére
Médiaplayernek kell csak, ezért kérdeztem a 24p kadenciahelyes lejátszást képminőséget stb. Igazából egy hálózati lejátszó kellene nekem egy wdtv live vagy asus oplay, csak nem nagyon látok már olyanokat újat, illetve eléggé sokallom az árát. Nem a linkeltet szerettem volna megvenni, csak ezen voltak leírva szépen h mik a specifikációi. Nagyon max 10 ezret szánok rá és a hálózati elérés miatt van rá szükségem mert van media playerem, csak hálózati dugó sajnos nincs rajta, ezért mindig pendriveal kell másolgatnom.
-
-
szonti
aktív tag
válasz interstate76 #562 üzenetére
Az Openelec egy lejátszóprogram?
-
interstate76
addikt
A Kodit ismered? Az OE egy olyan, linux alapú rendszer, amelyen gyakorlatilag csak a Kodi fut, nagyon kis erőforrásigénnyel (ezért elég hozzá 1 GB RAM-mal szerelt eszköz is). Egyébként időközben 35 USD lett a korábban ajánlott mini PC ára (1-2 napja még 30 volt).
-
yossarian14
tag
Ezekhez az androidos boxokhoz lehet saját wifi adaptert csatlakoztatni és azzal használni, vagy csak a gyárival működik megfelelően?
-
Beni2360
félisten
válasz yossarian14 #565 üzenetére
Látom választ nem kapsz mert érthetetlen. Már az öt évvel ezelőtti telefonokban is volt wifi. Ezekben a boxokban álltalában mindegyikben van wifi. De van külön androidra gyártott adapter én is vettem 3 éve a stikkemhez mer gyenge volt a wifi vétel és megoldódott. Utána kell olvasni milyen chippszettel kell venni. Ez függ a box hardverétől is talán.
[ Szerkesztve ]
-
csori23
aktív tag
Sziasztok. A minap vettem észre hogy a Port.hu és a youtube kiegészitő már nem működik. Tud erre valaki valami megoldást?
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
bonat
senior tag
sziasztok
a Magyar TV add-on nálatok működik?
mert nálam el sem indul, és hibát ír ki a jobb alsó sarokban....
ezt találtam a log-ban:
15:11:28 T:9660 ERROR: XFILE:Directory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.magyartv/
15:11:28 T:9660 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.magyartv/) failed
15:11:28 T:8856 NOTICE: Thread BackgroundLoader start, auto delete: false -
kezo0
addikt
Pár napja elérhető a végleges 16.0-ás Kodi, ezekkel a fejlesztésekkel:
Kodi 16.0 – Jarvis – Mark XVIAzt írják, csak simán rá lehet telepíteni a korábbi verzióra. Ez vajon igaz a HiMedia Q10-esre is? Csak leszedem az új Kodit, és felültelepítem a meglévő rendszerre? Így minden eddigi beállításom, film- és sorozat-adatbázisom érintetlenül megmarad?
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kezo0
addikt
Nem tudom, én most rákerestem, és ITT csak annyit írnak, hogy egyeseknek problémájuk van az Android Store-ból történő telepítéssel, de ez orvosolható, ha mondjuk közvetlenül a Kodi oldaláról szedi le az ember az apk-t, és azt telepíti.
Sőt, azt is írják, hogy lesz majd fw-frissítés, amiben már az új Kodi lesz integrálva.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
huliganboy
addikt
Üdv srácok!
Valaki nem tudja véletlenül Android 4.0.3-ra hogyan lehet KODI Frodotól nagyobbat felrakni? Lehetséges ez egyébként technikailag?
Köszönöm!
-
junkpod
veterán
Sziasztok! Megjött végre a S905-ös boxom (Beelink MX64)
eddig az AML802 topicba írogattam a besámolókat, de rájöttem, hogy ott offtopicSzóval működik rendesen, gyors is eléggé, H265-öt is viszi, de azért még vannak benne kihívások:
- KODI 16.0 még nem rendelkezik S905 direkt támogatással, így nem tudja kihasználni a SOC adta lehetőségeket: továbbra sincs HD hang kimenet például.
- openelec-et már találtam MX mini-re, talán erre is jó lehet (?) majd körbejárom a témát
- MX playert egyelőre még nem tudtam rávenni, hogy hangot is kiadjon magából, de ma olvastam, hogy talán a HW+ -ról vissza kell kapcsolni HW -ra a gyorsítást, illetve van valahol egy kapcsoló a passthrougra is, mejd rákeresek
- legjobban zavaró dolog az, hogy KOD lejátszás közben a hang viszonylag rövid időközönként egy tizedmásodpercre elhallgat/megtorpan. Valahol olvastam, hogy S905-ös probléma a Dolby Digital sound dropout, majd még megnézem, hogy ez valóban csak egy hangformátumot jelent-e vagy mindent? Mondjuk mp3 zenehallgatáskor nem észleltem ilyet.Pozitívum, hogy kapott frissítést is OTA-n keresztül a box, amiben tényleg történtek javítások a dbozos verzióhoz képest. Ahogy olvasgatom viszonylag új a SOC és a szoftvereknek még nem volt idejük utolérni magukat. Bízom benne, hogy mind KODI, mind Openelec és FW fronton gyors fejlődés várható.
Itt egy elég részletes teszt, ezeket én is ki akarom próbálni a 105L1-es FW-vel. MX mini review
Box's don't touch!
-
DoItYourself
addikt
"de rájöttem, hogy ott offtopic" - Van S905-ös topik, ez oda való.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
huliganboy
addikt
Sziasztok
DVB-S2 androidos boxot keresek. Van tapasztalata valakinek ilyen boxal? Feltétel az erős hardver+magas android verzió, és nem ártana ha futna rajta a KODI..
Köszönöm
-
tsilver
aktív tag
Androidos boxot szeretném elérni Mac vagy Win gépről remote desktoppal. van erre valami lehetőség?
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
huliganboy
addikt
-
DoItYourself
addikt
válasz huliganboy #580 üzenetére
Wetek Play most vagy kivárhatod a Play+ verziót is (újabb neve Play 2S), de az nem biztos, hogy nyár előtt kapható lesz.
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
válasz DoItYourself #583 üzenetére
Szia!
Te használsz ilyet? Első ránézésre szuprnek tünik!
-
DoItYourself
addikt
-
huliganboy
addikt
válasz DoItYourself #585 üzenetére
A play+ illetve play2-t nem találom még sehol igazán... lehet várok kicsit és azt veszem meg!
-
tsilver
aktív tag
válasz huliganboy #582 üzenetére
ezt próbáltam, de Mac-en nem sikerült rábírni, hogy lássa a Droidot.
Én olyan teljesen hagyományos remote desktop progit keresnék amivel mint a "régi" rendszereken az asztalt látom aztán tudok rajta dolgozni úgy hogy nincs a közelbe a gép. Persze azt nem tudom ,hogy egyáltalán lehet-e androidon ezt megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
addikt
válasz huliganboy #586 üzenetére
Itt egy videó róla. A cnx-en van egy cikk róla, mást nem nagyon lehet találni a neten, még nem jelent meg hivatalosan.
-
huliganboy
addikt
válasz DoItYourself #589 üzenetére
-
tsilver
aktív tag
válasz huliganboy #588 üzenetére
Teamviewer jó volt ez miért nem jutott eszembe
-
Zsol@
csendes tag
Sziasztok!
Olyan segítségre lenne szükségem hogy a MovieShark kiegészítőben lévő letöltés opciót hogyan lehet használni. Addig megvagyok, hogy a kiválasztott filmre, sorozatra jobb klikk vagy menü gomb és letöltés választása, de utána mindig a "Az internetes adatbázishoz való csatlakozás sikertelen!" hibát kapom. Api key-em van és működik is a filmek infójánál. Egy plussz infó, hogy letöltési célnak a routeremre dugott HDD-t adtam meg. Lehet ez a probléma, vagy valahol máshol keresgéljek?
-
Zsol@
csendes tag
válasz huliganboy #593 üzenetére
Ott a windowsos verzióra kaptam megoldást de én androidos boxon használom, csak rossz helyre ment a kérdés. Egyébként minden a legfrissebb verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Zsol@
csendes tag
Elméletileg van. A routerben több felhasználó van beállítva, mindegyik más más mappákat érhet el illetve írhat/olvashat. Az igazság az hogy mikor ki kellet választani a mentés helyét simán elértem az erre szánt mappát a boxról és nem kért felhasználói nevet és jelszót. mondjuk ez még nem feltétlen jelenti hogy írni is tud abba a mappába. De most erre felbuzdulva megpróbálom egy közvetlen a boxra dugott HDD-re beállítani a mentést, hogy oda működik e. Fejleményt írok ha megvagyok. És köszönöm az ötletet.
-
Zsol@
csendes tag
válasz huliganboy #597 üzenetére
Tudok másolni minden probléma nélkül.
Viszont megnéztem azt is, hogy ha direktbe van rádugva HDD vagy pendrive akkor sem tudok letölteni.
Esetleg kell hozzá valami addont telepíteni vagy simán működnie kellene? -
GIJoe
addikt
Had kérdezzem már meg, mennyi egyszerű ezekhez a boxokhoz androidra rámókolni egy USB DVB-T tunert?
Tegnap láttam egy 905as újabb chipes androidos csodát potom pénzért (22$) rá tudnám e venni, hogy PVR- boxként üzemeljen nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest