Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
envagyok
üzenetére
Ez is igaz, de én ennél kicsit alapvetőbb dolgokra gondoltam. Több tucatnyi kínai telefon, tablet és mini PC járt már nálam, és szinte mindegyiket romoltam. Az utolsó kettő esetben egy M8S mini PC-t azért, mert a Play Store szinte minden alkalmazás esetén inkompatibilitást jelzett, egy MXQ S805-öst pedig csak azért, mert OE-t akartam rátenni. De amúgy is minden, általam látogatott telefonos és mini pécés topik legalább részben arról szól, hogy melyik eszközre melyik a legjobb, legstabilabb rom, ill. hogy a gördülékeny és stabil működést biztosító szoftver legalább olyan fontos, mint a vas (hasonló ligában focizó eszközöket összevetve).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest