- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Sziasztok,
A KODI-nál, amikor belépek a kiegészítők menűpontba ott baloldalt fellistázza az összeset videok, zenei, játék, kép, program, alkalmazások, film, stb.
sajnos a felsorolás túl sok és lelóg a képernyőről alul nem fér ki mind, pont egy sorral több, mint amennyi kiférne a képernyőre és az asszony miatt nemszeretném ki kilapozódna és nemtalálná.
Lehet ezeknek a sorrendjét átrendezni valahol, mert én nemtaláltam.
vagy esetleg törölnöm kellene néhányat, de legalább egyet, hogy ne jelenítse meg (pl. játék, pl. alkalmazások, pl. kép esetleg)Most a video a legfelső és ha véletlenül ugy áll a lapozás, akkor nem látszik.
mi a legegyszerűbb módja ennek.
Azt már megtaláltam, hogy az előző lapon lehet ki és bekapcsolni, hogy milyen menűpontok jelenjenek meg, ott már kiszedtem a felesleget, de itt nemtaláltam olyat.
Van rá mód?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest