Hirdetés
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Adott egy nemrég vásárolt TV Box: Amlogic S905X A gyári kodit eltávolítottam, play áruházból felraktam a Krypton verziót. A Box ugye 100 Mbit maximális lan sebességre képes. Azt tapasztaltam, hogy akár vezetékkel, akár WIFI kapcsolaton keresztül nem folyamatos a videó lejátszás. Nem nagyon durva, de látom a képen, hogy van egy minimális lag. Próbáltam FullHD/HD/SD stream-meket is és fennáll mindegyiknél ez a jelenség. Próbáltam a kodi beállításaiban a hardveres gyorsítást kikapcsolni, de kikapcsolva még rosszabb lett az erdmény. Maga a box hardveresen biztos képes a nagy felbontású anyagok lejátszására, mert 4K videót is próbáltam USB kulcsról MX player lejátszóval és zsír folyamatos a videó. Ebből gondolom, hogy a kodiban lehet valami bibi. Azt hallottam, hogy 100 Mbit elég kell hogy legyen 1080p video stream-hez. Van egy HTPC gépem is, windows kodival azon minden folyékonyan megy, ott is 100 Mbit a netkapcsolat. Úgy tudtam 2GB RAM memóriával rendelkező box android alól is elboldogul a filmekkel kodi esetén. Esetleg erre a boxra is LE kellene? Jobban örülnék, ha lenne megoldás droid alóli zökkenőmentes lejátszásra. Kezdő vagyok Box terén, eddig csak windows platformon ügyködtem a kodival! Mit tanácsoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Formula-1
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest